Zaorálek je úplně mimo, stejně jako většina lidí z opozice. CHápu že se musí vymezovat, ale tohle je velmi stupidní způsob jak poukázat na to, že jsem úplně neschopný a už nevím čím jiným bych se zviditelnil.
Kam chvátám do m.......o
O.a.
Nejdřív řvou, že nás Ukrajina stojí peníze, "...a co naši lidi?" a když jim někdo vysvětlí, že v podstatě nic, že na tom země spíš vydělá, tak řvou zase, že ty peníze jsou špinavé. Kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde.
Ale to není o nějaké holi, ani o špinavých penězích. To je o opravdu troše zdravého rozumu a lehce , opravdu jen lehce , o matematice. Ty lži , co nám tahle pětineschopenka předkládá mohou obhajovat jen ti, kterým neco z toho mála chybí !!!!
Vůbec bych se nedivil, kdyby (jak věřím se to už nikdy nestane) Russi opravdu ohrožovali náš stát svojí přítomností, že by ze Zaorálka byl jak zázrakem bolševik, kerým byl vlastně vždycky. A vysvětloval by, že se jen infiltroval k socanům. A vidíte soudruzi, pohohl jsem je rozložit. Vlastně jsem já, byl tím hlavním a myslel jsem po bolševicku, ikdyž tady byla pár let proti mně přesila. Problém - tedy jeho - je, jestli by mu to Russi uvěřili.
Zaorálek se nezbláznil
Je to jen komunistický a marxistický hloupý blázen a lhář.
Pouze vycítil možnost se dostat do Europarlamentu pomocí hlasů Českých dezolátů.
Omletá písnička prostoduchých, vaše příjmení je omluvou. Kolik máte měšťanek?
To neuvěřitelný jak někdo něco řekne proti zbrojení Ukrajiny tak je hned rusak putinovec ono až se přestane lhát otom co se vlastně děje na Ukrajině z penězi a další pomocí jsem zvědav co budete říkat podívejte se do Celetné to je jenom zlomek těch jejich smeček strašně pomáháme jeto k smíchu a co zdraví zdatný hlapy kteří v Evropě se schovávají a kašlou na svou zemi dezertéři a vlády si mnou ruce jak vydělávají na nich plánují kolik jich ukradnou zelenskemu kolik doktorů a zdravotních sester a na Ukrajině lidé doktory nepotřebují vojáky nepotřebují a dělníky ty už vůbec né vše jim seberem necháme to tam rozsekat a potom to opravíme a naši podnikatelé tam budou rej6
Vážená dámo. Taky mne zvedlo ze židle vaše vyjádření. Kdepak jste byla, když Američané tzv. humanitárním bombardováním Bělehradu, několik set kilometrů od nás, zabíjeli civilisty vč. dětí?
Vám pravděpodobně také něco spadlo na hlavičku.Srbský teror a vraždění v Evropě byl potlačen s cela správně.Teď je třeba zahnat moskali.
Po roce 1990 jsem četl o krvavém potlačení "kontrarevoluce"v Maďarsku v roce 1956.V roce 1968 jsem zažil "osvobození"Československa vojsky "mírumilovné"Varšavské smlouvy.S potěšením jsem sledoval od roku 1985 rozpad Sovětského impéria a v roce 1989 pád zločinecké organizace KSČ.Od té doby proteklo hodně vody Českou republikou.Tato vláda napravuje naší vojenskou soběstačnost na rozdíl od vlád minulých ve kterých seděl zde zmíněný člen do nedávna ČSSD a včil SOCDEM.Pokud by každá vláda po vstupu do NATO dodržovala náš závazek platby 2% HDP do rozpočtu NATO nemusela by vláda "pětikolky"dnes po napadení Ukrajiny Ruskem sanovat armádní rozpočet.To pan Zvorálek trestuhodně opomíjí.Pokud on nemá obavy z RUSKA tak já a spousta mých známých obavy máme.On možná odjede se soudruhem Zemanem/člen KSČ za doby normalizace 1968-1970/za jejich kamarádem Putinem do RUSKA a bude v pohodě.🤔🤦♂️.
Proč se bojíte Ruska? ČR je součástí nejmocnějšího vojenského paktu.Rusko nás nikdy nenapadne, kdo to říká je blázen nebo tím něco sleduje.
V případě,že se Zaorálek dostane do parlrmaentu EU tak to bude zase jedna z největší ostudy České republiky.Dest let se soudruhem Babišem bourali republiku ,společně se Zemanem,Babišem a Okamuruo rozdělovali občany ,čož se jim podařilo dokonale a nyní za odměnu půjde do Bruselu?Vůbec se divím,že tohoto hlupáka závislého na Rusku ještě někdo může pozvat do TV nebo k jinému rozhovoru.Tato politická mrtvola by mněla být již dlouho na hnojišti minulosti!!!!!!!!!
Ještě nikdy jsem se necítila tak "rozdělená", jako teď. Tímto "děkuji" lidem vašeho typu a nevládě Petra Fialy.
Tak jen doufejme, že se Zaorálkovi podaří vyvést ČSSD z evropského parlamentu.
Držím palce.
Vážení jste trapný , přece každá rodina přece vi , ze pokud nemám na to peníze tak to nekupuji.Ale tato vláda děla pravý opak zadlužuje nas a hlavně mladou generaci . A vůbec ji na našich občanů nezáleží . V dobe kdy můžeme byt pro ukrajinšti jak chceme , ale kdyz na to nemám , tak logicky ty peníze tam nedám .Pokud ovšem jim záleží jen svým eurohujerstvi tak potom lidi držte hubu a krok.A to se právě děje.
Ale Česko tam dodalo naprosté minimum reálných peněz. Většina byl vojenský šrot vyrobený za komára v 60-80 letech. A nové zbraně a munice jsou standardně hrazeny. Ti výrobci je tam zdarma opravdu nedávají. Zkuste se nad tím zamyslet ano?