Paní europoslankyně si stále zřejmě myslí, že tím, že zvýšíme výdaje na naše zbrojení, zajistíme mír pro Českou republiku a Evropu. To ovšem není realita a proto by se měl EP zaměřit na vzájemnou obrannou spolupráci v rámci minimálně členských zemí NATO v EU. Evropa postráná protiraketovou obranu, pokulhává v ochraně vzdušného prostoru i v boji proti kyrnetické kriminalitě. Tím, že vyvážíme zbraně sice pomáháme naší ekonomice, nicméně naše zbrojní firmy by se měly více zaměřit na hi-tech technologie a nikoliv na vývoz "šrotu". Tím nemyslím nic hanlivého, pouze je třeba mít i výzkum a vývoj. A v tom spolupracovat v rámci EU i NATO. To je cesta ke zlepšení obranyschopnosti a odolnosti naší společnosti.
Tak patřím k voličům opozice, a zejména Socdem! Ale kritizovat podporu Ukrajiny? To si opoziční politici nevidí na špičku nosu? Víte až se budu rozhodovat ve volbách co mi vadí víc, jestli vládní neschopnost v domácí ekonomice, nebo sobectví a bezpáteřnost opozice, nejspíš to vyhraje můj soucit s Ukrajinou!
Paní Veronika je slušná dojnice! Nevím zda je taková.... nebo někým slušně placená! Pokud tak horuje pro válčení tak ona a celá její rodina do první linie!
Vymyslete si už něco jiného než to posílání do první linie. Není to hodno ani žáka prvního stupně.
Europoslankyně Vrecionová by ráda rozdávala peníze z našich daní na Ukrajinu. My voliči si ale nic takového nepřejeme a navíc se nás na to ani nezeptala. Měla by se naopak snažit najít, jak do státní kasy dostat nějaké peníze například tím, že nakoupíme levnější plyn a zařídí aby občané měli levnější energie a potraviny. Naopak svým chováním se snaží dostat náš stát do krachu.
Líbí se mi, že jste se pasoval na zástupce všech voličů. Tomu říkám sebevědomí......
Do roku 2028 budeme odebírat ruskou ocel,dále prodlužujeme odběr ruské ropy a plynu. Ruský plyn proudí na Ukrajinu a dále do Evropy. To jsou dnešní zprávy na objektivním Seznamu a Novinkách. Dobrá komedie.
Objektivním, sem se rozesmál jako už hodně dlouho ne.... ale myslela jste to ironicky, že?
Zaorálku, jste velmi špatný a nechytrý člověk, vám se evidentně stýská po srpnu 68. No potěš SocDem...Tu vaší stranu vy těžko zinovujete. Tak leda z těch 4%, což je taky Vaše práce na tak 0,5%, budete dobrý tak pro dezoláty a myslím, že vašima plkama můžete jim i přednášet.
Myslíte po tom srpnu, jak nás okupovala vojska ze všech stran včetně Ruských - potažmo Ukrajinských ??? A kdo nám tenkrát pomohl ???
Nejsem pro žádné zbrojní dodávky na Ukrainu. Když, tak pomáhat jako Slováci.
Ještěže to tak není. Ty vole. Hurá na stromy, protože Sýkora smrdí korunou.
Superkoalice se stara o moji bezpecnost vyborne, jsem rad ze moje dane jsou uzitecne, estebak by je dal socialkam a vlastne tim i putinovi a to ne, dik vlado
Zrušit vyžírky v armádě, reformovat ji do pomocných sborů, radši ať pomáhají při živelných a jiných katastrofách než aby se předraženě váleli a "čekali " na nasazení. Nebylo by potřeba nakupovat výzbroj ale mohly by se nakoupit vyprošťovací tanky či jiná technika prospěšná celé společnosti.
Zaorálek je Ruský Čech a nebo naopak, to si musí každý přebrat sám, ale Vrecionová? Kde se vzala tu se vzala.Celou dobu, co je v tom Bruselském bordelu o ní nebylo slyšet a teď, když se blíží volby do EP, tak vylezla.
Neurážejte pana Zaorálka , ten něco dokázal , vy jste proti panu Zaoralkovi neandrtálec jestli víte co to je.
Je zajímavé,že čím více se blíží volby do Evropského parlamentu,tím častěji vylézají unijní krysy ze svých děr.Za celou dobu mandátu nebylo o nějaké Vrecionové ani slyšet.