Asi bych tomu vlastenci Zaoralkovi řekl něco podobného, s přiměsi ostravského slengu. Jen idiotovi může vadit, že nazvyšujeme peníze pro armádu a že Ukrajině pomáháme.
Živí se celý život jenom žvaněním, nejdříve učil marxismus - leninismus, a pak šířil bludy za socany ...........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Naprosto souhlasím ještě bych nasadil klystýr !!
Než se soudruh Zaorálek zúčastní nějaké veřejné debaty, měl by si předem zkontrolovat obsah jeho slipů, zda do nich už předem nevypustil něco nevábně páchnoucího. Podobného zbabělce lze jen těžko nalézt někde jinde.
A co by si měl zkontrolovat soudruh guma Pávek?
Pár set kilometrů za naším barákem sedí v Bruselu pár europoslanců, co pro nás, kromě jalových keců neudělalo vůbec nic.
Kdyby jste měl alespoň základní ekonomické vlastnosti, tak by jste věděl, že naše příjmy z EU jsou několikanásobně vyšší než výdaje, ale to občanu vaší inteligence nikdo nevysvětlí.
Historie se opět opakuje.
Kdysi přední politici říkalí , že ten pan Hitler není tak hrozný a že všechno bude zase v pohodě.
Dnes se situace opakuje a pokud Ukrajina přes všechny své problémy nebude mít podporu demokratickych zemí,
zaplatí za to všichni strašnou daň.
Kdo je Vrecionová?? Nikdy jsem o ní neslyšela,ale jestli má válku za barákem,tak ať se vrátí zpět a naučí se zeměpis
Není naší chybou, že nerozumíte psanému textu,
"pár set kilometrů za barákem" - co je na tom nesrozumitelného?
Křišťálově čistá strana už vytahuje růžky . Bohužel již volit nebudu ,aby mi nepropadl zase hlas.
Ani jsem to nedocetl do konce takze mi mozna neco "duleziteho" uniklo ale tohle je klasicke socialnezaoralovskospidlovske zvaneni o hovne. Mluvime zvanime a pritom nevíme ... ale jsme slyset! Tohle dokaze snad uz jen Stropnicky jr. Je to svym zpusobem obdivuhodné 🤢
Pan Zvorálek již dostatečně veřejně ohodnotil svojí inteligenci vstupem do socdem. Netřeba se tedy nad jeho blitky na síti rozčilovat. Je to jen dunění prázdné makovice.
Za toto co vy píšete mi fórum vždy smaže příspěvek , ale že je to psáno proti opozici tak to je v pořádku , to dunění prázdné makovice prý porušuji dobré mravy. Tak je vidět že dvojí metr stále žije.
pan Zaorálek se řídí poučkou, že " 100x opakovaná lež se stává pravdou" : Vzdělání nezapře. Němečtí a Ruští nacisté ji ovládali a ovládají ze všech nejlépe..