1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Asi bych tomu vlastenci Zaoralkovi řekl něco podobného, s přiměsi ostravského slengu. Jen idiotovi může vadit, že nazvyšujeme peníze pro armádu a že Ukrajině pomáháme.

18
Před 1 rokem

Živí se celý život jenom žvaněním, nejdříve učil marxismus - leninismus, a pak šířil bludy za socany ...........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8
Před 1 rokem
Ladislav Kubeš

Naprosto souhlasím ještě bych nasadil klystýr !!

4
Před 1 rokem

Než se soudruh Zaorálek zúčastní nějaké veřejné debaty, měl by si předem zkontrolovat obsah jeho slipů, zda do nich už předem nevypustil něco nevábně páchnoucího. Podobného zbabělce lze jen těžko nalézt někde jinde.

17
Před 1 rokem
Alexej Mruzek

A co by si měl zkontrolovat soudruh guma Pávek?

6
Zobrazit dalších 11 reakcí
Před 1 rokem

Pár set kilometrů za naším barákem sedí v Bruselu pár europoslanců, co pro nás, kromě jalových keců neudělalo vůbec nic.

31
Před 1 rokem
Martin Černý

Kdyby jste měl alespoň základní ekonomické vlastnosti, tak by jste věděl, že naše příjmy z EU jsou několikanásobně vyšší než výdaje, ale to občanu vaší inteligence nikdo nevysvětlí.

14
Před 1 rokem

Historie se opět opakuje.

Kdysi přední politici říkalí , že ten pan Hitler není tak hrozný a že všechno bude zase v pohodě.

Dnes se situace opakuje a pokud Ukrajina přes všechny své problémy nebude mít podporu demokratickych zemí,

zaplatí za to všichni strašnou daň.

7

Kdo je Vrecionová?? Nikdy jsem o ní neslyšela,ale jestli má válku za barákem,tak ať se vrátí zpět a naučí se zeměpis

27
Před 1 rokem
Lenka Drächslerová

Není naší chybou, že nerozumíte psanému textu,

"pár set kilometrů za barákem" - co je na tom nesrozumitelného?

1
Před 1 rokem

Křišťálově čistá strana už vytahuje růžky . Bohužel již volit nebudu ,aby mi nepropadl zase hlas.

5
Před 1 rokem

Ani jsem to nedocetl do konce takze mi mozna neco "duleziteho" uniklo ale tohle je klasicke socialnezaoralovskospidlovske zvaneni o hovne. Mluvime zvanime a pritom nevíme ... ale jsme slyset! Tohle dokaze snad uz jen Stropnicky jr. Je to svym zpusobem obdivuhodné 🤢

6
Před 1 rokem

Pan Zvorálek již dostatečně veřejně ohodnotil svojí inteligenci vstupem do socdem. Netřeba se tedy nad jeho blitky na síti rozčilovat. Je to jen dunění prázdné makovice.

17
Před 1 rokem
Pavel Nováček

Za toto co vy píšete mi fórum vždy smaže příspěvek , ale že je to psáno proti opozici tak to je v pořádku , to dunění prázdné makovice prý porušuji dobré mravy. Tak je vidět že dvojí metr stále žije.

16
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

pan Zaorálek se řídí poučkou, že " 100x opakovaná lež se stává pravdou" : Vzdělání nezapře. Němečtí a Ruští nacisté ji ovládali a ovládají ze všech nejlépe..

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt