1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokemUpraveno

Pan Nacher super ,školyl tam Kupku jak prvňáka. Kupka lhal jako když tiskne a nevěděl co má odpovídat pan Nacher to jasně stručně krásně výstižně vysvětlil. Kupka jako vždy plácá nesmysly a mluvil o ničem hlavně že lhal. Už aby tento pětizmetek skončil. Bojí se Babiše až s..ou, proč asi?

40
Před 1 rokem
Zdeněk Lípa

Školyl ho dobře a měl by školyt i své dezoláty aby mu nedělali hanbu jako děti v první třídě.

16
Před 1 rokem

Někdo by měl udělat celorepublikový průzkum o voličích ANO . Chtěl bych vědět věkový průměr , vzdělání , zaměstnanost ,případně kolikrát kdo čerpal nějaké dávky ,stav majetku by byl také zajímavý ,třeba i řidičské oprávnění a jak koho v minulosti volili. Protože se teď ANO staví jako levice a legrace je ,že nejvíc je ždímá právě Babiš ,jak ve fabrikách , v zemědělství, tak v obchodech s potravinami. Kdy se jeho voličům rozsvítí ,to je otázka. Tak a teď do mě.

16
Před 1 rokem
Jaroslav Muzika

Ty všechny údaje vám prdlajs pomůžou. Voliči ANO jsou dnes převážně ti, kdo vidí propadáky současné vlády a jejich lživou rétoriku. Vzdělání ani řidičák na to fakt nemají vliv.

5
Před 1 rokem

Svým jednáním, konáním, vystupováním, lhaním a arogancí mě tento pětislepenec jen přesvědčuje, že při volbách dám svůj hlas hnutí ANO, ač jsem je nikdy nevolil. Proč? Proto - na truc.

49
Před 1 rokem
Petr Jiráček

OK, tak víme, že jste volil SPD. To také není úplně na chlubení.

1
Před 1 rokem

Slyšel jsem v rozhovoru o jednání bezpečnostního výboru, kde poslanec za Ano vznesl dotaz na všechny přítomné bezpečností složky jestli je Babiš bezpečnostní riziko pro ČR? Zástupci všech bezpečnostních složek mu potvrdili, že nemají žádne informace o tom, že je Babiš bezpečnostní riziko. Takže zítra bude schůze o tom, že si pětikolka užije přednostního práva. Vykecají se z nesmyslů bez možnosti opozice se k tomu vyjádčit a reagovat a odejdou domů. Opozice si pak bude povídat až do rána s prázdným sálem. Arogance v přímém přenosu nás čeká.

9
Před 1 rokem

Pan poslanec Nacher se těší na úterý jak to asi té pětikoalici zase nandá.Prjoděme si trochu politícké body tohoto pána.Kolikrát usiloval o vrcholnou funci a nikdy ji nedosáhl protože mu jeho guru nedůvěřoval.Skutečně ani jednou nedosáhl tento velikám politiky za ANO na metu kterou si vytýčil.A to byl jenom za ANO nyní kdy je již platným členem to asi nebude o nic lepší.Je to plitik který mluví podle toho kde se právě nachází a jaká společenská vrstva ho právě poslouchá.POKRYTEC,POKRYTEC,POKRYTEC.A TENTO PÁN MÁ TU DRZOST NĚKOHO NZÝVAT ZBABĚLCEM?

5
Před 1 rokem
František Václav

Václave kde berete tu drzost se chlubit těmito bludy.

Před 1 rokem

Ještě jsem nečetl na adresu Babiše že je hrozbou pro ČR žádný fakt ani proč?Mám pocit že je to jenom předvolební hláška na Babiše.Proč ho tato pětikoalice tak nenávidí?Tím by měla argumentovat opozice a vyrazit tím zbranˇ koalici.Umět použít jejich argumenty proti nim.To je to unění taktiky.

40
Před 1 rokem
Jaroslav Bruckner

Ale tato koalice na něj nepřipravvala "složku" ani do toho netahala jeho děti

25
Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 1 rokem

Tihle trpaslíci se musí vždy zviditelnit, aby je náhodou někdo nepřehlédl. Nacher je zářným příkladem řiťolezce.

40
Před 1 rokem
Pavel Lukeš

Řiťolezci jak píšete jsou jedna celá vládní skvadra i s vámi . Jsou tam až po uši.

4
Před 1 rokem

Co to je zač to FORUM 24 ? Proč žebrají o peníze? Píší na objednávku a proč je tedy nefinancují samotní zadavatelé těch bludů co tam píší? Pošlete mi peníze a já budu bránit do roztrhání těla svobodné prostředí v České republice. Právě proti takovým deníkům jako je FORUM 24

16
Před 1 rokem

Kupka Babiše pomlouvá proto, že pokud by měl Babiš volnou ruku zmizeli by neschopní z vlády. Kupka by byl jako mimořádně neschopný mezi prvními. A měl by po merendě.Hlavně jde tedy o koryto, jako obvykle.

29
Před 1 rokem
Stanislav Zapletal

Ministr Kupka dělá co může, aby napravil to nicnedělání, kromě mrektání, dvojministra Havlíčka. Babišovy podržtašky, bezesporu zkorumpovaní tučnými honoráři, by snad za fuhrera a jeho STBANOFERT položily život, k neuvěření co za svoloč chcimírovskou. Těm jde o koryta, o neskutečným producírování stokilovejch diblíků včetně fuhrera na Tik Toku nemluvě. 🤮🤮🤮

10
Před 1 rokem

Pane Nacher,doporučuji Vám psychyatrickou léčbu,včetně všech členů Vaší sekty.Tohle uz není normální,kritizujete všechno a všude,ale vlastní návrhy nemáte.Máte blízko léčebnu psychických poruch,tak snad Vám to pomůže.

4
Před 1 rokem
Jiří Svoboda

Přesně jako to dělalo současné vedení, když bylo v opozici.

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt