Toho může napsat závistivý blbec,který život prožívá tím,že vše co není podle zrovna vládní politiky promlouvá,špiní,dehonestuje osoby, a nejraději by naplnil gulagy. Takového hloupého pisálka mi je opravdu líto. Už si nikdy nebudu myslet,že novinařina je objektivní poctivá práce,ale jen špinavý byznys kdo vládne ten platí.
Stranický úkol soudruha prezidenta Putina byl splněn a teď čeká na další pokyny.
Jako štěkny mi spíš přijdou Nerudová a soudružky z ODS, ale třeba mám jiné vnímání toho kdo nebo co je štěkna. Jinak zřejmě má dovolenou, jako většina politiků, včetně těch "demokratických", co "pracují" v Evropském parlamentu "zadarmo" a je jich samozřejmě většina.
A proč by se měla ukazovat.Jeden poslanec svého času prohlašoval cosi o hloupých voličích co mají udělat vše pro to aby se oni měli dobře a potom se již na nic neptali a vůbec nic nežádali.Vždyť jsou potřební pouze ony dva volební dny.U
Kdyby nosila dres ODS tak ji budete vychvalovat do nebe. Je to bojovnice kterou by měl každý rád ve svém drasu.
Mě by jen zajímalo za co bude komouška v EP z kterého chce vystoupit bojovat? Evroposlanci za sektu ANO jí nepomůžou,protože každý ví že v čele se svým guru mluví sekta ANO jinak v Praze a jinak v Bruselu.Tak bude bojovat max. za svoje konto nic víc.Vy se v ní vidíte.Protože jste taky 40 bojovali za bolševické vzdušné zámky.Kolipak vás těm nesmyslům věřilo? Hlavně že to neslo,že
Je to úleva nevidět ji každý den na obrazovce (proč ji zvali nechápu) - úkol splnila - zalezla do Eury vypolstrovaného hnízdečka. Se zkrachovalou komunistickou ideologií vyrukuje před dalšími volbami - a zase jí na to někdo skočí.
Kačenka si splnila svůj domácí úkol.Zase za vodou na 5 let tak jí ta aktivita již nebaví.Co by jste od ní mohl jiného očekávat.Správná a kovaná komunistická příživnice.
Tento komentář byl smazán uživatelem.
A co vy kteří tak proti ní projíte říkáte na podvody při volbách do poslanecké sněmovny nebo lampasáka na hrad ty vám určitě nevadí jste stejně křiví a falešní jako ti co jste zvolili
Ale soudruhu tak se nerozčiluj ,tvoje Kačenka je taková jen vyčuraná,má koryto , nikdy nic pro Česko neudělala a oblbuje lidi jako jsi ty .Tak to pochop a těš se, za 5 let zase vyleze a bude pracovat do roztrhání těla aby se udržela v europarlamentu a mohla proti němu bojovat a třeba i zničit NATO ,které tak nějak po komunisticku nenávidí.
Forum, použijte!!! už jinou fotku!
Kdo se má pořád na ten ksicht dívat!
Myslím že po většině poslanců zvolených do EU se slehla zem,s výjimkou Vondry, který se potřebuje ještě zviditelňovat na ČT.