Vase starosti a vase panika, nase radost. 😊
Proč se slovanští mohamedánští bratři nepochválili za svůj zodpovědný přístup ke střílení utíkajících rusáků?
Vždyť u Kurska musí mít úplné žně.
Přece říkal že "začali plnit své úkoly". A co je jejich úkolem? Bojovat s Ukrajinci? Kdeže. Jejich úkolem je hnát obyčejné ruské vojáky před Ukrajinské hlavně a bránit jim v útěku či prostém ústupu.
Sláva Ukrajině.
Sláma Ukrajině.
Frančtina, jo? 😄 Utkali se s Gruzínskou legií, Kadyrovci dostali nařezáno tak, že utíkali, až se za nimi prášilo!
Od tažení Prigožina na Moskvu jsem se lépe nepobavil jak tento týden. Dejte rusákům kapky.
Ovšem brzy nám zábava, bohužel, skončí.
Podle Gerasimova by měla být protiteroristická operace úspěšně ukončena dnes večer a ukrajinské síly by měly být poraženy.
A Gerasimov není jen tak někdo. Ten by jistě nelhal...
Jak je to možné soudruzi, že operace trvá již šetý den. Sám Gerasimov slíbil, že za 3 dny osvobodí celé území.
Víte jak to v russku s těmi "třemi dny" vlastně je. Takže pravdivost či nepravdivost slov Gerasimova bude možno posuzovat nejdříve za nějakých 900 standardních dní.
Jsem si jist, že v ukrajínské munici jde o chemickou reakci. Tak například energie, která vymrští projektil na cíl vzniká oxidací střelného prachu nebo jemu odpovídajícího materiálu. Mě spíš překvapuje, jestli Rusové dosud používají trebuchety nebo jiné katapulty.
jojo jeden z nich byl macron sedící manželce na ramenou a metajicí chemickou munici v podobě zkažených žabích stehýnek
šmarha rusáci jsou trapnější a trapnější
Funkce Kadyrovců v této válce je funkce zaraznych otrjadov jako za Stalina.
Oddíly kriminálníků mají zezadu hlídat bojové jednotky .. aby neutekly z boje.
Na nějaký střet s vyzbrojenou ukrajinskou armádou se necítí....
Jestli něco víte o válce, tak zadržovací oddíly zastřelily minimální množství lidí. 99% vojáků poslali zpět na frontu.
Jistě že to je západní operace. Stačí se podívat na mapu - Ukrajina je na západ od Mordoru...