Proc sem neustale davate tenhle odpad, je to nicka ktera je absolutne neschopna a od prezidentskych voleb ji sem porad cpete , do ty doby se ani nevedelo ze existuje
Ať si kandiduje za koho che, už jednou ukázala, že je nevolitelná. Takže po eurovolbách dostane jízdenku, ale místo do Bruselu do Brna a o eurokomisařce tam bude moci snít až do smrti.
Bože ochraňuj nás, jak to bylo na Mendelově universitě nám dodnes nikdo nevysvětlil a asi ani už nevysvětlí, on není zájem to dát na veřejnost, aby ta figura náhodou neutrpěla. Je šílené jak se dere k penězům, jednu takovou už jsme tady měli, jmenovala se Bobošíková, ta se taky rvala kudy to šlo...
Danuše Nerudová leze nahoru a předsevzetí je nikde. Psal jsem jí několikrát před volbou. Ani ťuk. Jen pošli prachy - ty já potřebuju. V rodině plat několika sta tisíců a to je málo. jejich familie bere několi statisíců měsíčně a stále málo....Na zemědělce kašle a to rektorka Mendelovy univerzity- Hanba! JE DOST, ŽE UČÍ. Měla by jít někde do výroby a a tam se napravit.
Nerudová místo Jourové? Z bláta do louže. Místo Babišova poskoka zelená aktivistická progresivistka, zvracím.
Zvracím rovněž:)
Máš pořádný průšvih ?,nemáš,tak se o místo v PS nebo Senátu, ale opravdu nemůžeš ucházet a do Evrop.parlamentu teprve ne!!! To může jen Nerudová a jí podobní.
Bylo by načase zveřejnit výsledky šetření v aféře brněnské Mendelovy univerzity, aby nedocházelo k stálým lživým útokům o prodeji titulů a podobně.
Nejsem zas tak závistivý, já ji to koryto přeji. Europoslankyně, to je fakt hodně pěkný "flek", aspoň bude ve volbách sranda. Novináři budou mít žně.
Ale vždyť jí p. president slíbíl místo na hradě. Asi už je pro bojovníka moc stará, ale snaží se holka.
správně a Hašek za TOP0,9 - a ještě nějakýho komouše přidejte