1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Proc sem neustale davate tenhle odpad, je to nicka ktera je absolutne neschopna a od prezidentskych voleb ji sem porad cpete , do ty doby se ani nevedelo ze existuje

45
Před 1 rokem

Ať si kandiduje za koho che, už jednou ukázala, že je nevolitelná. Takže po eurovolbách dostane jízdenku, ale místo do Bruselu do Brna a o eurokomisařce tam bude moci snít až do smrti.

28
Před 1 rokem

Bože ochraňuj nás, jak to bylo na Mendelově universitě nám dodnes nikdo nevysvětlil a asi ani už nevysvětlí, on není zájem to dát na veřejnost, aby ta figura náhodou neutrpěla. Je šílené jak se dere k penězům, jednu takovou už jsme tady měli, jmenovala se Bobošíková, ta se taky rvala kudy to šlo...

4
Před 1 rokem

Danuše Nerudová leze nahoru a předsevzetí je nikde. Psal jsem jí několikrát před volbou. Ani ťuk. Jen pošli prachy - ty já potřebuju. V rodině plat několika sta tisíců a to je málo. jejich familie bere několi statisíců měsíčně a stále málo....Na zemědělce kašle a to rektorka Mendelovy univerzity- Hanba! JE DOST, ŽE UČÍ. Měla by jít někde do výroby a a tam se napravit.

Před 1 rokem

Nerudová místo Jourové? Z bláta do louže. Místo Babišova poskoka zelená aktivistická progresivistka, zvracím.

25
Před 1 rokem
Petr Tesař

Zvracím rovněž:)

9

Máš pořádný průšvih ?,nemáš,tak se o místo v PS nebo Senátu, ale opravdu nemůžeš ucházet a do Evrop.parlamentu teprve ne!!! To může jen Nerudová a jí podobní.

7
Před 1 rokem

Bylo by načase zveřejnit výsledky šetření v aféře brněnské Mendelovy univerzity, aby nedocházelo k stálým lživým útokům o prodeji titulů a podobně.

6
Před 1 rokem

Nejsem zas tak závistivý, já ji to koryto přeji. Europoslankyně, to je fakt hodně pěkný "flek", aspoň bude ve volbách sranda. Novináři budou mít žně.

Před 1 rokem

Ale vždyť jí p. president slíbíl místo na hradě. Asi už je pro bojovníka moc stará, ale snaží se holka.

12
Před 1 rokem

správně a Hašek za TOP0,9 - a ještě nějakýho komouše přidejte

27
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt