Už jsem dávno zapomněl, že ho někdy někdo nazval Pitomiem. Asi mu ta přezdívka přirostla k srdci a chybí mu, když si ji chce neustále připomínat, třeba i prostřednictvím soudu...
Dělej jak umíš,,tedy spíše neumíš,,jsi P itomio...a to tě nazvali ještě kulturně..
Ty budeš také speciální exemplář 😂
Pokud je tak Pi tomio Okamura na svou přezdívku tak agresivní doporučuji písmeno t nahradit písmenem č.
Současně by to ukázalo na jeho schopnosti
Až bude mít ten přívlastek uznán i ústavně, obrátí se s žádostí o spravedlnost k evropskému soudu nebo rovnou k bohu? 😅
Až to bude mít uzené ústavně tak povýší na ArciPitomija.😁
Okamura je v tomhle ponekud marnej. Nejlip to pochopil Zeman jak se ma mluvit s povlem, jina cesta neexistuje, bohuzel do inteligence Zemana mu dost chybi.
Póvl je sice slovo zvukově dobře vystihující svůj obsah, mi se ale více líbí lůza. Ale proti póvlu nebudu protestovat.
A takoví jsme my. Ëterem lítají pitomiové a jalůvky a my máme pocit vlastní výjimečnosti.
Já jsem přezdívku pana Okamury, zaznamenal až nyní a to jsem do teď nebydlel na měsíci. Kdyby se to ustavičně nepropáralo médii, tak dávno by se na to zapomnělo.
Pi tomio forever!
Doufám,že pan Okamura vyhraje.
Vy ostatní co se tomu smějete, jste Nutelínové ♦️🤣
To je jedno,i kdyby vyhrál už mu to zůstane na dosmrti.Doufám,že on a jeho pito miové nebudou této zemi nikdy vladnout.
Na jeho místě bych stáhl žalobu a hodil na to bobek, jinak se ta přezdívka vsublimuje do jeho osobnosti natrvalo😂✌️