1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Už jsem dávno zapomněl, že ho někdy někdo nazval Pitomiem. Asi mu ta přezdívka přirostla k srdci a chybí mu, když si ji chce neustále připomínat, třeba i prostřednictvím soudu...

3
Před 1 rokem

Dělej jak umíš,,tedy spíše neumíš,,jsi P itomio...a to tě nazvali ještě kulturně..

7
Před 1 rokem
Radek Duben

Ty budeš také speciální exemplář 😂

1
Před 1 rokem

Pokud je tak Pi tomio Okamura na svou přezdívku tak agresivní doporučuji písmeno t nahradit písmenem č.

Současně by to ukázalo na jeho schopnosti

15
Před 1 rokem

Až bude mít ten přívlastek uznán i ústavně, obrátí se s žádostí o spravedlnost k evropskému soudu nebo rovnou k bohu? 😅

5
Před 1 rokem
Pavel Nosovský

Až to bude mít uzené ústavně tak povýší na ArciPitomija.😁

1
Před 1 rokem

Okamura je v tomhle ponekud marnej. Nejlip to pochopil Zeman jak se ma mluvit s povlem, jina cesta neexistuje, bohuzel do inteligence Zemana mu dost chybi.

3
Před 1 rokemUpraveno
M. Schali

Póvl je sice slovo zvukově dobře vystihující svůj obsah, mi se ale více líbí lůza. Ale proti póvlu nebudu protestovat.

Před 1 rokem

A takoví jsme my. Ëterem lítají pitomiové a jalůvky a my máme pocit vlastní výjimečnosti.

5
Před 1 rokem

Já jsem přezdívku pana Okamury, zaznamenal až nyní a to jsem do teď nebydlel na měsíci. Kdyby se to ustavičně nepropáralo médii, tak dávno by se na to zapomnělo.

4
Před 1 rokem

Pi tomio forever!

5
Před 1 rokemUpraveno

Doufám,že pan Okamura vyhraje.

Vy ostatní co se tomu smějete, jste Nutelínové ♦️🤣

11
Před 1 rokem
George Smoke

To je jedno,i kdyby vyhrál už mu to zůstane na dosmrti.Doufám,že on a jeho pito miové nebudou této zemi nikdy vladnout.

1
Před 1 rokem

Na jeho místě bych stáhl žalobu a hodil na to bobek, jinak se ta přezdívka vsublimuje do jeho osobnosti natrvalo😂✌️

5
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt