Moc tu nefňukejte - velkýho bolševika máte na hradě !
Tzv. bolševik pracoval v Bruselu jako náčelník generálního štábu NATO. Teprve malý český kadrovacek Slanina nám musel objasnit jak to vlastně je. Soudruhu Slanino, vám vůbec nevadí, že byl prezident svého času u komunistů. Vy jste totiž zapřísáhlý proruský kolaborant a vadí vám, že už na Hradě nemáte mrtvolneho a odpudiveho soudruha Novičoka Zemana
Paní Vrecionová MUSÍ být hrozně "milá" paní. To ryze české příjmení už o něčem napovídá. Mě se Internacionála líbí a úmrtí Vladimíra Iljiče, mi také není lhostejné... 👍🤣😂
Tak rudá Káča to má už za pár, v příštích volbách se tam již nedostane, i když se snaží..
Kačere.
Pokud toto p. Vrecinová prohlašuje,tak to svědčí o jejím rozhledu a inteligencí.
Ano.
Stejně tak děsuplné žvásty kariérní komunistky Konečné svědčí o jejím nízkém IQ, zanedbatelném vzdělání a zcela chybějící mravnosti. 😕
Takže tak.
Co si asi zpívá po ránu paní Vrecinová - ani počítač mi to jméno nebere - a s čím se tak asi mazlí? Že by s tankem s velkým kanónem?
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Komunistům přibývají voliči. Pokud to v ČR bude dál takto pokračovat, tak se dostanou zpět do PS. Ke spokojenosti velkého množství občanů ČR. Lepší by byl návrat k ČSR.
Konečná je tak hloupá, že zvolit si ji mohli jen stejně pitomí komunisti. Napsat o ní, že je to slepice znamená urazit drůbež.
A ještě k tomu má velmi nepříjemný hlas. Jakmile ji zaslechnu v TV v nějakém pořadu hned běžím přepnout.
To maj komouši za to že se nemodlí. Ten nahoře na ně seslal Konečnou.
Podle jejího výrazu to vypada, že na ní ten ranní rituál už zanechal
následky,
A co si zpívá Vrecionová,když čte ty nesmírné úspěchy svého předsedy vlády?A%t nám to papěje,budou se to také učit děti ve školách?
Asi používáte německou klávesnici.
Je ubohé dehonestovat někoho,kdo má jiny názor. Novináři už přestaňte s výrazy jako rusofil,dezinformator.Klaus je už taky na vaší listine nepohodlnych.Raději ukažte šedé eminence,co vás plati!