1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Vrecionová. To je ta dáma, která se projevuje půl roku na Twitteru? Jen a pouze?

46
Před 1 rokem

no, manželský pár na Hradě .... navíc generál a politruk ..... jestlipak se ta Vrecionová stará o to jak a co dělají oba ráno ? Na druhou stranu je to dobrý výběr, uzráli asi od Sametu ... tak " Vo co gou ! " madam Vrecionová

4
Před 1 rokem

Političku paní Konečnou mám ráda a vážím si ji. Stojí si za svým a to je v dnešní době u politika zázrak V některých názorech se lišíme, ale díky ní budu asi volit komunisty.

28
Před 1 rokem
Olga Francová

To soudružko můžete, ale už nám nebudete vládnout, jak před převratem!

24
Před 1 rokem

Jak se může někdo zastávat této karikatury? Jí nejde o žádné hodnoty, ale jen a jen o peníze, ostatně jako všem bolševikům, svůj k svému.

26
Před 1 rokem
Marie Niklová

Jak vidíte ,takových je tady více, kterým jde o peníze a o to ,aby tady byl opět ,ten jejich "ráj".

4
Před 1 rokem

Nejsem a nikdy nebudu členka žádné strany, ale to vaše věčné napadání urážení je opravdu plné hnusu. Proč takto nenapadáte ministra Jurečku, který se baví,opíjí a juchá na večírku a vedle umírají studenti? Co to je za člověka, lidé by ho měli hnát klackem za jeho ignoraci, opovrhání a hlavně neskutečnou lež.

Před 1 rokem

Pětikoaliční FORUM24 píše jen a pouze o tom, co je dovoleno si myslet. Tvl, co článek to perla. Ale jo, je to bohužel tak....hodně lidí si musí přečíst to, co si mají myslet.

15
Před 1 rokem
Mira Mareš

Zajímavé a proč sem vy probolševici lezete? To vám nestačí Parlamentní listy, Sputnik a podobné?

3
Zobrazit další 4 reakce
Před 1 rokem

Nikdy jsem nevolil KSČM ale kam se hrabe na nové pány...Tak u Euro voleb má můj hlas at se paní Vrecionová třeba pose..

28
Před 1 rokem
Roman Masár

Hloupost, omezenost a agresivita. Komunisté a fašisté zde na stejné galéře... Proletáři všech zemí, polibte si prr...

19
Před 1 rokem

vy nekoneční kritici komunismu nemůžete paní Konečné ani k zadku čuchnout,jen zplodíte ubohé pomluvy,že ,tupá paní Vrecionová.

26
Před 1 rokem
Jiří Vyčichlo

Vyčichlo ,čuchat, ještě ti tam chybí čenichat a udávat. To vám probolševikům ,vždy šlo.

13
Před 1 rokem

Ona se Vrecionová ještě nepoučila z nepřítele Babiše a už otevírá téma, které se situací v Izraeli vůbec nesouvisí a to jsou sovětské vlajky. Holt i tak se dá vysvětlovat situace v Izraeli, může za to Sovětský svaz.

2
Před 1 rokem
Josef Hubálovský

Asi jste trefil hřebík na svou hlavičku. Protože kdo může mít největší zájem aby se odvrátila pozornost od od války na Ukrajině. Že by to

byl Putin

1
Před 1 rokem

Nevím, kdo ji při tom zpěvu internacionály zpívá druhý hlas? Já ano. Tak proč tolik zlosti? Jeden komunista vadí a druhý nevadí?

9
Před 1 rokem
Hana Juranova

Nevadí, protože každé ráno zpívá tu správnou internacionálu.

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt