Vrecionová. To je ta dáma, která se projevuje půl roku na Twitteru? Jen a pouze?
no, manželský pár na Hradě .... navíc generál a politruk ..... jestlipak se ta Vrecionová stará o to jak a co dělají oba ráno ? Na druhou stranu je to dobrý výběr, uzráli asi od Sametu ... tak " Vo co gou ! " madam Vrecionová
Političku paní Konečnou mám ráda a vážím si ji. Stojí si za svým a to je v dnešní době u politika zázrak V některých názorech se lišíme, ale díky ní budu asi volit komunisty.
To soudružko můžete, ale už nám nebudete vládnout, jak před převratem!
Jak se může někdo zastávat této karikatury? Jí nejde o žádné hodnoty, ale jen a jen o peníze, ostatně jako všem bolševikům, svůj k svému.
Jak vidíte ,takových je tady více, kterým jde o peníze a o to ,aby tady byl opět ,ten jejich "ráj".
Nejsem a nikdy nebudu členka žádné strany, ale to vaše věčné napadání urážení je opravdu plné hnusu. Proč takto nenapadáte ministra Jurečku, který se baví,opíjí a juchá na večírku a vedle umírají studenti? Co to je za člověka, lidé by ho měli hnát klackem za jeho ignoraci, opovrhání a hlavně neskutečnou lež.
Pětikoaliční FORUM24 píše jen a pouze o tom, co je dovoleno si myslet. Tvl, co článek to perla. Ale jo, je to bohužel tak....hodně lidí si musí přečíst to, co si mají myslet.
Zajímavé a proč sem vy probolševici lezete? To vám nestačí Parlamentní listy, Sputnik a podobné?
Nikdy jsem nevolil KSČM ale kam se hrabe na nové pány...Tak u Euro voleb má můj hlas at se paní Vrecionová třeba pose..
Hloupost, omezenost a agresivita. Komunisté a fašisté zde na stejné galéře... Proletáři všech zemí, polibte si prr...
vy nekoneční kritici komunismu nemůžete paní Konečné ani k zadku čuchnout,jen zplodíte ubohé pomluvy,že ,tupá paní Vrecionová.
Vyčichlo ,čuchat, ještě ti tam chybí čenichat a udávat. To vám probolševikům ,vždy šlo.
Ona se Vrecionová ještě nepoučila z nepřítele Babiše a už otevírá téma, které se situací v Izraeli vůbec nesouvisí a to jsou sovětské vlajky. Holt i tak se dá vysvětlovat situace v Izraeli, může za to Sovětský svaz.
Asi jste trefil hřebík na svou hlavičku. Protože kdo může mít největší zájem aby se odvrátila pozornost od od války na Ukrajině. Že by to
byl Putin
Nevím, kdo ji při tom zpěvu internacionály zpívá druhý hlas? Já ano. Tak proč tolik zlosti? Jeden komunista vadí a druhý nevadí?
Nevadí, protože každé ráno zpívá tu správnou internacionálu.