Proč se mi zdá být Kačenka na každé fotografii jako vyděšená Nána.
Protože se redaktoři snaží vybírat co nejhorší fotografie. Stejně to dělali např. i u bývalého prezidenta.
To není tak těžké. Rozhodně nelze redaktory podezírat z objektivnosti.
Vrecionová, o které nikdo nikdy neslyšel zjistila, že se blíží volby a tak se prezentuje napadáním třídního nepřítele od Konečné, po Babiše. Velký přínos téhle chudinky pro nás. Děkujeme, odejděte !
A svobodné, demokratické, které si dokonce říká medium, FORUM 24 tak rozšiřuje blbou náladu ve státe.
Jsem rád Sýkoro, že Forum čtete pozorně a pilně.
Už aby byly ty volby tento dezinformační plátek skončí doufám v zapomnění, ale to se asi nestane je tu stále dost pitomců co jim tu propagandu stále baští dokola, ještě chvilku a pak už Vás nikdo číst nebude to bych si upřímně přál.
Stane se.
Stejně jako zaniklo Rudé právo a po něm Haló noviny, tak zanikne i současná nacibolševická stoka „Naše pravda“.
Samozřejmě, zrůdné myšlení nacibolševiků nezanikne, jen se trošku změní názvosloví.
Prostě: Lůza bude existovat vždy, stejně jako lež a nenávist.
Bůh nás stvořil se svobodnou vůlí, se schopností rozlišovat mezi dobrem a zlem.
Nacibolševici se odlišují od slušných lidí právě svou svobodnou volbou zla. 😕
Takže tak.
Ani nevím, že existuje v Evropském parlamentu nějaká Vrecionová.Neslyšel jsem že by se tam nějak projevovala.Jezdí si tam akorát pro penízky.
Blíží se volby, tak vylézá z ulity.
Kdo to je Vrecinová? Ta je zoufalá ,jako celá vládnoucí pětikokainice!
Čest soudruhu !! Máš to marný, máš to marný, máš to marný. Jste na smetišti dějin Komoušové.
zážitky z europarlamentu:
Když později líčil Švejk svou práci v europarlamentu , činil tak způsobem neobyčejného chvalořečení: „Můžete tam hulákat, řvát, zpívat, mečet, ječet, skákat, modlit se, hopsat po jedné noze a dělat kotrmelce. Nikdo vám neřekne: 'Tohle nesmíte dělat, tohle se, pane, nesluší, to jste vzdělanej člověk?' – Vopravdu nevím, proč se ti blázni zlobějí, když je tam drží. Člověk může lézt nahej po zemi, vejt jako šakal, zuřit a kousat.“
Paní Konečná je hezká a milá paní. Hlavně však je inteligentní a ta nepříliš chytrá paní s divným jménem ji nesahá ani po kotníky. Asi to byl stranický rozkaz, ale to si milá paní "M" musíte vymýšlet lepší věci a hlavně nelhat, nelhat. V ODS to slovo asi neznáte.
Vrecionová je pěkně hloupá , nesahá paní Konečný ani ke kotníkům.
Kdo to je ta Vrecionova , ještě jsem o ni neslyšel , zřejme se potřebuje zviditelnit ,aby se neřeklo ze bere peníze za nic . O Kateřině je slyšet ,ta hájí naše zájmy v euparlamentu a servitky si nebere !
Ty údajné války na Palestinském území byly dílem rozmaru Izraele, nebo reakcí na násilí Palestinců v Izraeli? Kdyby k násilí a teroru nedošlo, došlo by k vojenské reakci Izraele?
Nedošlo