Nenazval bych Svobodu zbabělcem, ale vlastizrádcem jistě!
Jako občan se může přidat ke Klausovi, Okamurovi a dalším bolševikům , ale URČITĚ by měl opustit armádu ČR a NATO !!!
Fakt nevím co je na jeho výroku vlastizrádného, ale jinak, vlastizrádců je kolem nás hafo.
Ještě trochu špíny zbylo Johance pro Davida? To je ale překvapení. Petře Kvitové fandím, ale toto nemusela. Hašan🙈 no comment..ten má úplně dost..
Ona toho moc ani neřekla,ale novináři to zase musí vyšpuntovat.Pred týdnem po návratu řekla,že by to více nerozebírala.Myslim že teď lituje,že vůbec v Americe něco řekla,když se jí novinář ptal ...
Hašana snad kousla tarantule. A několikrát. Stále mne opakovaně "pozitivně" překvapuje. Ale zvykám si, už, prostě brankár, no. Kvitovou cloumou hormony a pro další zápas udělá cokoliv. Chyba Svobody, že se začal omlouvat a couvat. Jen prezentoval názor mezinárodní instituce ke které patřil. Že to mi, někteří, Češi nebereme, je věc druhá.
Jsem zvědav, jak se budete tvářit, až vás "Černoška" začne mobilizovat. Zbytek světa, proti nám, to vidí jinak.
Moje bída, že se vůbec vyjadřuji na "24".
rok 2018
Na turnaji v KATARSKÉM DAUHÁ si česká tenistka Petra KVITOVÁ
poradila postupně s Turkyní Buyukakcayovou, Radwanskou z Polska, Ukrajinkou Svitolinovou a v semifinále také s Němkou Goergesovou.
.
Podle Kvitové je zřejmě Katar demokratická země...
Nějak mi uniklo koho Katar okupuje.
O morální úrovni Dominika Haška už bylo napsáno leccos.Petra Kvitová.je sice špičková tenistka, ale k pobytu je přihlášena v jednom z daňových rájů, což taky není zrovna slušné. Jsou i jiní sportovci, třeba Lukáš Pollert, kteří naopak zastávají názor, že sport a politika jsou 2 různé věci.
Různé ano , ale na světové úrovni je sport prezentaci státu a tím se stává součástí politiky!
Přichází čas petic a bojkotu OH. Ale 75% světa to vidí jinak. S tím nenadělá nic ani Forum 24. A může se třeba rozkrájet.
75% světa ? Pramen ?
Za pana olympionika Svobodu se nestydím. O to víc se do hloubi duše stydím za to, co si v této zemi říká novinařina a novináři a co představuje Hovorková, Šafr a celé Forum 24..
Přidala bych Wolnera a JXD. Tahle sbírka zkrachovalých pisálků dehonestuje každého, kdo nejde s oficiální vládní propagandou a dovolí si mít svůj vlastní názor.
Je zajímavé, že Hašek neřval když USA okupovalo Irák ,Afganistán. Při válce ve Vietnamu americký sportovci byly na Oh.
To jsem zvědav jak se dá s timto článkem nesouhlasit. Tak jasné a stručné.
Je to žumpa 😅
Aha ,tak to je celý mezinárodní olympijský výbor zbabělý 😀, Joo tak forum24 😂
Je ZKORUMPOVANÝ !