Možná , že sedí na židli v ruské Valhalle hned vedle vrchního velitele Černomořské floty admirála Viktora Sokolova.
Odkaz
Mimochodem Vladimíre Vladimíroviči, místa tu ještě jsou.
Admirál Viktor Sokolov velitel černomořské flotily také od září nikde. Kromě jednoho videa, kde vypadá jako že leží na posteli.
A neleží tam nakonec s tím Gerasimovem?
Taky si říkám, že o něm dlouho nebyla ani zmínka.
.................nebo je velitelem hlavního frontu, to jest záložní armády, kde je tankový sbor doplnění tanky Armata- 14 a T.-90. Kde existuje tak zvané kosmické letectvo a PVO, která by při rozvinutí měla mít milion a pět set tisíc vojáků, cvičí a jsou připraven odrazit nepřítele
. Vojska se člení dle systému jak známe např. z období Vlastenecké války. No a co Vy nato, je to, může to být pravda? Nebo jsem si to vymyslel, nebo mi někdo dal informace.
My tady ve středí Evropě říkáme 2. světová válka. VVV říkají Rusáci aby tak nějak skryli společné obsazení východní Evropy Rudou armádou a Wehrmachtem a následnou skoro dvouletou spolupráci obou říší
Vyrabeji jeho dvojnika...no trva to, no...ale chapu, nakreslit prase dle sekane chce preci jenom krapet predstavivosti a umelecke invence...😉
Nepadá on ze třetího patra ? To je výška a ten čas, který uběhne. A navíc ruský čas je podle potřeby někdy nejrychlejší a někdy nejdelší.......
A ono to někoho zajímá? Pro šťoury, reaguji pouze na nadpis, protože obsah mně fakt nezajímá.
Mě ano a řekla bych, že nás je po celém světě hodně.
Nevíte někdo jakou nemocí trpí ta proruSSká krysa novákovic? Děkuji za info. V neděli proplakal celou noc , když slyšel v hospodě , že gerasimov natáh brka. Dobrá práce.
Už aby je čert vzal všechny, Gerasimova i toho zakrslýho liliputa Putlera.
Na cestu mu přidám Medvěděva, Zemana a Makaka...
Chvíli to trvá nežli plastický chirurg zformuje nového Gerasimova.
To putin je za vodou,těch je nadělanejch do foroty..