1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokemUpraveno

Možná , že sedí na židli v ruské Valhalle hned vedle vrchního velitele Černomořské floty admirála Viktora Sokolova.

Odkaz

Mimochodem Vladimíre Vladimíroviči, místa tu ještě jsou.

15
Před 1 rokem

Admirál Viktor Sokolov velitel černomořské flotily také od září nikde. Kromě jednoho videa, kde vypadá jako že leží na posteli.

9
Před 1 rokem
Patrik Bradac

A neleží tam nakonec s tím Gerasimovem?

10
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Taky si říkám, že o něm dlouho nebyla ani zmínka.

9

.................nebo je velitelem hlavního frontu, to jest záložní armády, kde je tankový sbor doplnění tanky Armata- 14 a T.-90. Kde existuje tak zvané kosmické letectvo a PVO, která by při rozvinutí měla mít milion a pět set tisíc vojáků, cvičí a jsou připraven odrazit nepřítele

. Vojska se člení dle systému jak známe např. z období Vlastenecké války. No a co Vy nato, je to, může to být pravda? Nebo jsem si to vymyslel, nebo mi někdo dal informace.

1
Před 1 rokem
František Ladislav Zapletal

My tady ve středí Evropě říkáme 2. světová válka. VVV říkají Rusáci aby tak nějak skryli společné obsazení východní Evropy Rudou armádou a Wehrmachtem a následnou skoro dvouletou spolupráci obou říší

Před 1 rokem

Vyrabeji jeho dvojnika...no trva to, no...ale chapu, nakreslit prase dle sekane chce preci jenom krapet predstavivosti a umelecke invence...😉

34
Před 1 rokemUpraveno

Nepadá on ze třetího patra ? To je výška a ten čas, který uběhne. A navíc ruský čas je podle potřeby někdy nejrychlejší a někdy nejdelší.......

4
Před 1 rokem

A ono to někoho zajímá? Pro šťoury, reaguji pouze na nadpis, protože obsah mně fakt nezajímá.

8
Před 1 rokem
Hana Havová

Mě ano a řekla bych, že nás je po celém světě hodně.

14
Před 1 rokem

Nevíte někdo jakou nemocí trpí ta proruSSká krysa novákovic? Děkuji za info. V neděli proplakal celou noc , když slyšel v hospodě , že gerasimov natáh brka. Dobrá práce.

7
Před 1 rokem

Už aby je čert vzal všechny, Gerasimova i toho zakrslýho liliputa Putlera.

Na cestu mu přidám Medvěděva, Zemana a Makaka...

11
Před 1 rokem

Chvíli to trvá nežli plastický chirurg zformuje nového Gerasimova.

To putin je za vodou,těch je nadělanejch do foroty..

16
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt