Někde v minulosti jsem četl článek, ve kterém autor uvedl skutečnost, že Hitler se naučil stavět koncentrační tábory v Německu podle bolševiků v russku, ve třicátých letech. A je to zpět...
Gulagy v Rusku nikdy nezmizely, jen je dnes nazývají trestanecké kolonie.
Jenom nechápu postoj Západu. Rusko je nutno porazit jak Hitlera, prostě jen bezpodmínečná kapitupace ten problém řeší. To ví všichni, tak na co čekaqjí? Až vyvraždí další desítky tisíc statečných Ukrajinců? Proč tam nenavalí rozhodující výzbroj, která by ty zrůdy vypráskala ven zcela nekompromisně?
Že se bojí atomové války?
Proč? Tu může spustit ten kremelský magor kdykoliv si zamane. Nechápu to.
Úplné s vámi souhlasím. Budou v tom ekonomické a politické zájmy, jinak si to taky nedovedu vysvětlit. Kdo na to nejvice doplácí je jasné, hlavně Ukrajinci - vojáci, děti a všichni ostatní.
Zajímavé je, že Rusi se prezentují stále jako koncentrované zlo, jako pekelný svět nejhorších krutostí a hlupáctví.
To Hitler sliboval úžasný svět v německém ordnungu, kde bude pořádek, žádné protesty, za války u nás taky výrazně klesla i obyčejná krimilalita. Sliboval prosperitu celého světa pod spravedlivou vládou Nadřazené germánské rasy.
A co slibuje Putin? Jen zmar a zničení všeho.
Ten německý ordnung je příšerná představa, ale ten putinův parasvět je ještě výrazně horší.
Dříve se mi zdálo,že s těch ruských potentátů není nejhorší.Později jsem myslel,že hraje na to aby v případě,že Putin natáhne bačkory jako nejvěrnější z věrných to po něm převzal.Musím konstatovat se Zemanem,jak jsem se mýlil,je to kretén.Něco mezi Rudolfem Hessem a Gobbelsem,
Zajímavý názor je, že Puitin trpící stihomamem se pořád bojí, že ho někdo z nejbližších zradí. Tak každý kdáká takové pitomosti, aby bylo poznat, že je tak blbý, že ho Západ neosloví. Na hlupeho medvěda by to sedělo.
Bohužel lidé kteří byli zvoleni jako zástupci lidu, i když v Rusku to vypadá že si zvoleni zajišťují sami, místo toho aby se starali o to aby stat fungoval a lidé se měli dobře, tak si tito pánové hrají na pány světa a myslí si že mohou všechno. Bohužel trochu podobně je to i u nás místo aby se starali o lidi které mají zastupovat myslí naši zákonodárci převážně na sebe a své kamarády
Soudruhu, váš život je vaše odpovědnost, nikoliv odpovědnost vlády. Takže pokud jste s ním nespokojen, tak viníka najdete každý den v zrcadle.
Prohlášení hodno nacistického propagandisty Geblse. V ničem se neliší, zpacifikovat a vraždit odpůrce režimu. Přesně toto dělali nacisti v Německu třicátých let minulého století.
Kdo čeká na ukrajinské tanky, toho pošleme na převýchovu do pracovních táborů, řekl Medveděv
*
Jsou to takové rozsáhlé tábory, kde se snažíme, jak bych to nejlépe vyjádřil, tam prostě koncentrujeme pracovní sílu... Hmm, říkejme tomu třeba, hmm, nějak jednoduše, říkejme tomu třeba koncentrační tábory...
A pak že Russácko není fašistický stát. Němci dělali přesně to samé.
Rusko už je otevřeně nacistický stát. Jen Putin Židy vyměnil za Ukrajince.
Stačí si představit, že tento pomatenec byl kdysi ruským prezidentem...a hned mám představu o inteligenci ruského národa. Vyslovený výkvět lidské rasy...
Kazdy jednou prestne mluvit, polozi ho do rakve a zahrabou ho do zeme….nastesti to ceka Medvedeva i Putina😊