To fakt Nedopadne dobře.
Je logické, že na urazdu práce je častěji méně kvalifikovaný nebo jinak, třeba věkem deklas uchazeč.
Tedy někdo bez peněz.
A občané ve vládě toho člověka navíc potrestají...
Navíc - předtím udělají neuvěřitelně nepřátelské podnikatelské prostředí.
Jeto normální ??
Ono je snadná kritika co jsou na úřadu práce často. Zamyslel se někdo kdo a jak se dostat do práce? Z malých vesniček se do velkého msta nedostaneš nejede žádný autobus ani vlak. Každý auto nemá
A to jako znamená, že když ti nejede autobus, tak nemusíš pracovat?
Taky by se měl brát v úvahu věk a zdravotní stav. Mám 56 let a druhý stupeň částečného invalidního důchodu. Spoustu věcí dělat nemůžu. Už jsem začal druhý měsíc na pracáku. Tak uvidím. Něco se rýsuje.
Mám to stejně už pracují.
Je nízká nezaměstnanost a co z toho? ještě si firmy vybírají z řad uchazečů proto to nevypadá tak špatně a přitom stále slyšíme jak chybí zaměstnanci, ve skutečnosti to tak není. Půl roku pobíráte podporu v nezaměstnanosti na pracáku a nemůžete stále najít práci proč? vysoký věk, firmy nechtějí nové zaučovat, vybírají si kdo má v daném oboru zkušenosti, máte zdravotní omezení, firmy berou osoby s max. 2.st. OZP, neboť má úlevy na daních- osoby OZZ nevezme, protože to není pro ně výhodné atd. Žádat na sociálku nechodí každý, protože někoho živí druhý partner a na dávky stejně nedosáhne. Tam chodí vyloženě ty osoby, co žijí v předražených nájmech, mají děti a jiné důvody.
A co cikáni, že by šli konečně taky do práce,jsou doma třeba i několik let a naše vláda je v tom podporuje, takže si Jurečko kupte nový metr a začněte měřit každému stejně!
Problém je, že cikán jde ohledně práce(některý) a oni ho nevezmou. A potom řekne, já chci dělat, ale oni mě nechtějí
Tak se necháme překvapit, komu všemu se podmínky zpřísní.
Pak se musí změnit od základu rodinná politika.
Stát se pořád spoléhá že matka má po ruce ochotnou babičku ať se svojí strany nebo od partnera.
To není povinnost pohlídat vnoučata ať je tam důvod jakýkoliv.....
Musí to jít i jinak.
Stát by měl dát možnosti jak lze to udělat i bez babičky.
Je to tak.
Tak zrovna podporu v nezaměstnanosti řešil již za Kalouska(ministr financí) pan ministr Drábek(ministr práce a soc.věcí) s tím,že si došlápne na nemakačenka!Spousta pracujících,kteří se dostali na ÚP to pocítila na vlastní kůži,a bohužel ti praví nemakačenka, se jim z poza rohu chechtali s dosti vysokými sociálními dávkami,které také vyplácí ÚP!To chce pan ministr udělat stejnou chybu?Zaměřte ty úpravy již konečně správným směrem.Léta nemakáš, dostaneš minimum soc.dávek,žádný placení nájemného pro dlouhodobý flákače,žádný peníze na drogy a chlast pro notorický netáhla,a nepostihujte lidi ,který dělat chtěj,ale zaměstnavatel je nepříjme z vymyšlených důvodů.Příliš starý,příliš mladý,nevhodně vzdělaný,a podobně.
Jo. Všechno všem sebrat. Oškubat. A naše vládní mocenstvi. Si stále drží komfortní život.
Platy 200 tis +.
Dozorčí rady 200 tis+.
Diety. Řidiče. Ochranku.
Zadarmo lékař. Zubař. Už ani nechci pokračovat.
Je nám z toho zde.
Proč by měli dostávat peníze lidé kterým.se nechce makat to teda nechápu určitě se dá sehnat práce neříkejte že ne
Slyšel někdo, že by nebylo na soc.davky a na důchody ano.Tak dneska směřuje naše společnost a Jurečka to určitě zachrání!!!!A potenciální nemakačenka to je asi budoucnost České Republiky!!!! To jsme dopadli