Já jsem tvrdě proti korespondenční volbě a nikomu právo neomezuji. Naopak, Vy dělate z korespondenční volby paskvil, jelikož už není zaručena TAJNOST volby. Je mi však jasné, že Vy okecáte vše, co Vám vyhovuje a slepená 108 to jistí
Víte, co znamená pojem tajná volba? Spousta lidí má špatnou představu, že to znamená být sám za volební plentou, plenta je jen praktická forma, jak zajistit tajnost hlasování na veřejném místě. Pojem tajná volba znamená, že stát neví, jak dotyčný volič hlasoval, není vedena žádná evidence, kdo koho volil. A tuto podmínku korespondenční volba splňuje.
Proč by měli volit lidé kteří žijí v zahraničí at volí tam kde žijí toto je další podvod pětidemolice jak zfalšovat volby s pětidemolicí na věčné časy a nikdy jinak horší jak komanči velebnosti chce se mě zvracet.
Vy zjevně hltáte dezinformační média...
Je naprosto nepřípustné, aby mohli volit všichni zrádní Češi, žijící v kapitalistické cizině bez vědomí a svolení nejvyšších orgánů ANO, SPD a KSČM!
Víme, jak by to dopadlo: Ti inteligenti odrodilí by sprostě NEVOLILI naše Národní Vůdce Babiše, Okamuru a Konečnou!!!
Viděli jsme to v posledních volbách, tu hrůzu a děs:
Ve volebních seznamech v zahraničí bylo zapsáno 18 808 voličů, z nichž k volbám přišlo 13 236 (tj. 70,37 %). Zahraniční voliči dali 50,47 % hlasů Pirátům a Starostům, 34,26 % koalici SPOLU, 4,99 % hnutí ANO a 2,19 % SPD, 1,85 % Zeleným, 1,6 % Přísaze, 1,6 % TSS, 1,52 % ČSSD a 0,37 % KSČM. Nejvíce voličů přišlo k volbám v Bruselu a Londýně. Odkaz
Takže, kdyby v zahraničí volilo možná až 200 000 inteligentních Čechů místo 13 236, tak by zase zvítězili eurohujeři, a zatáhli by naši vlast ještě hlouběji na Západ. 😕
Dovedete si představit, soudruzi a soukmenovci, že by naše děti jednou platily €, a ne korunami resp. rubly?!
Že bychom měli pořád otevřené hranice na ten dekadentní Západ, a v naší vlasti by nebyla ANI JEDINÁ divize nepřemožitelné Armády Ruské federace?!
No nedovedete, přirozeně.
Také žádná korespondenční volba, ať jednou zase můžeme volit naši osvědčenou Národní frontu, hezky manifestačně, bez chození za buržoasní plenty, že.
Čest a Nazdar!
Jsem proti korespondenční volbě lidí žijících v zahraničí. Vždyť oni nevědí pořádně nic o životě v republice. Je to chytristika současné vlády, protože se bojí, že by se v příštich volbách nemusela prosadit.
Jedná se i o lidi ,kteří jsou v zahraničí krátkodobě ,třeba pracovně,sportovci ,nebo lidé na dovolené.
"Kdo je proti korespondenční volbě, omezuje práva občanů"
A nebyla to dnešní vláda, kdo byl v době minulé opozice proti?
Já vidím poměrně velkou otázku spíš v tom, proč vůbec má mít právo volit a ovlivňovat tedy dění v ČR ten, kdo zde DLOUHODOBĚ nežije. To mi vůbec nedává smysl. Vždyť většinou vlastně ví o REÁLNÉM zdejším životě "jen z vyprávění".
Lidé, kteří (dlouhodobě) žijí v zahraničí, mají řadu důvodů, proč by je měl vývoj naší země zajímat. Mohou tu mít své rodiče, děti, přátele, majetek (ze kterého odvádějí daně) a třeba se i mají v plánu vrátit.
A spousta lidí žije v zahraničí přechodně - proč mají jen kvůli volbám cestovat i stovky kilometrů?
Aneb - ono komunistické: kdo nejde s námi, jde proti nám....
Lidí by měli volit v zahraničí jen ti kteří ještě nemají cizí občanství pokud mají cizí občanství tak by se něméli voleb vůbec zúčastnit je to celé nesmysl
Cizí občanství?Chápete text?
K názvu článku , odpověd - hloupost - ptali jste se lidí, zda chtějí sami za sebe volit korespondenčně? Já rozhodně ne. Moje hlava, nohy ,které jdou k urně, moje ruka, která tam vhodí obálku je pro mne v dnešní době jedinou zárukou, že nebude můj hlas podvodně vyřazen, zneužit apon do té nejvyšší mmožné míry ohledně zabezpečení.
Však ta korespondenční volba nemá být povinná. Volit budete moci i nadále osobně. Jiný ale tu možnost uvítá, protože nebude muset kvůli volbám cestovat třeba stovky kilometrů.
Nic neomezuje, kuliočko Ropušáku, pouze chce zabránit volebnímu podvodu, kterým taková "volba" zcela určitě je ! Každý Čech žijíci v zahraničí si může osobně zajít na svoji ambasádu, předložit doklady a tam volit, nic mu v tom nebrání. Ale chápu tě, udržet si vládní koryto a třeba i za cenu volebního podvodu, není zase pro Fialovou pětidemolici, až tak nic nového - bývalý předseda ÚS, soudruh Rychetský by o tom mohl vyprávět !
korespondenční hlasování podporoval svého času i Babiš, takže co teď na to povíte??