Pisálci kdyby byl min vnitra někdo z opozice,tak je tady "občanská válka".Ale Esteraich je vaše krevní skupina-velká 0-tak se o pochybení policie musí chodit po špičkách. Proto se bojíte příští vlády jako čert kříže.
Já se snažím od roku 1998 o jednoduchý zákon pořádně označit domy a ulice. Toto funguje asi 150 let ve Vídni a Brně. Na každém domě je tabulka s orientačním číslem a názvem ulice. Otravoval jsem mnoho poslanců i ministrů vnitra bez úspěchu. Není zájem to řešit. Je to v pravomoci měst a obcí. Neoznačené domy, neoznačené ulice, nepřehledné číslování a jako perlička stejná čísla v jedné ulici. Takovým měst jsem potkal asi 6. Kam potom pojedou hasiči, policie nebo záchranka ? Osobně jsem hlásil dým požáru a vysvětloval jsem na tísňové lince 2 minuty 20 vteřin kde vůbec stojím . Už se stalo, že hasiči přijeli jinam, už se stalo, že sanitka zabloudila.
Selhala policie když nechali vraha dojet do Prahy.Ze do Prahy jede se vědělo,že jede autobusem taky a tedy těch několik málo spojů se dalo uhlídat.Psal to elitní policista ve vyslužbě okamžitě po tragédii a já souhlasím.
K zamyšlení: Nyní magor v německu použil k zabíjení auto, kde je vášnivá diskuze veřejnosti a populistických politiků o škodlivosti aut a jejich možnému zneužití. Proč neřešíme jestli by neměl každý kdo má oprávnění vlastnit nebo řídit auto chodit 2x týdně na psychotesty? Od této tragické události zemřelo v česku 30x více lidi na následky nezodpovědného používání aut.... A obzvláště nebezpečná mohou být elektro auta, jsou tichá .....
Já bych řekl, že Jurečka.Doufam, že ho teď když si připomínáme rok od té hrozné tragédie aspoň trochu trápí svědomí.
Tomu opravdu nevěřím, tohoto bezpáteřního, cynického člověka trápí maximálně jeho obezita.
podívejte tragedie se stala už před rokem a všem kromě pěti koalice je že na všem má největší vinu policie a za rok nic nevyřešily to je ubohost
Možná že policie selhala ale na druhou stranu, tak tragicky útok se v ČR, do té doby nestal a nikdo na něj nebyl pripraven. Věřím, že se policie z chyb poučila. Jen doufám, že tyto zkušenosti nebude v budoucnosti nucena využít.
klobouk dolů velice správný názor od paní novinářky
Jako vazne? Ten nadpis je tak bulvarni ,az to bije do oci, jen aby si to kazdy precetl.
Pak je cely text uplne o necem jinym. Zacatek, shrnuti z pohledu novinarky jak si to v novinach precetla a pak "strih".
Vlastni uvahy o tom, ze cte jine clanky (asi novinky a seznam), jak jine noviny delaji rozhovor s lidma... WTF. to je clanek o clanku...
Abych ten clanek bral seriozne, tak by pani musela zvednou vlastni zadnici a zeptat se aspon nekoho z tech lidi, kterych se to primo dotyka (o nekoho prisli atd.)... a to nemuze, protoze to po "strihu" kritizuje se jich ptat. Pani se dostala to kruhu blbosti, protoze nerozumi novinarine.
Hloupý článek o ničem. Proč zůstala budova bez ochrany? To stále nevíme!
Školník ?
Selhání policie se konalo před střelbou.