1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 měsíci

Pisálci kdyby byl min vnitra někdo z opozice,tak je tady "občanská válka".Ale Esteraich je vaše krevní skupina-velká 0-tak se o pochybení policie musí chodit po špičkách. Proto se bojíte příští vlády jako čert kříže.

29
Před 3 měsíci

Já se snažím od roku 1998 o jednoduchý zákon pořádně označit domy a ulice. Toto funguje asi 150 let ve Vídni a Brně. Na každém domě je tabulka s orientačním číslem a názvem ulice. Otravoval jsem mnoho poslanců i ministrů vnitra bez úspěchu. Není zájem to řešit. Je to v pravomoci měst a obcí. Neoznačené domy, neoznačené ulice, nepřehledné číslování a jako perlička stejná čísla v jedné ulici. Takovým měst jsem potkal asi 6. Kam potom pojedou hasiči, policie nebo záchranka ? Osobně jsem hlásil dým požáru a vysvětloval jsem na tísňové lince 2 minuty 20 vteřin kde vůbec stojím . Už se stalo, že hasiči přijeli jinam, už se stalo, že sanitka zabloudila.

4
Před 3 měsíci

Selhala policie když nechali vraha dojet do Prahy.Ze do Prahy jede se vědělo,že jede autobusem taky a tedy těch několik málo spojů se dalo uhlídat.Psal to elitní policista ve vyslužbě okamžitě po tragédii a já souhlasím.

14
Před 3 měsíci

K zamyšlení: Nyní magor v německu použil k zabíjení auto, kde je vášnivá diskuze veřejnosti a populistických politiků o škodlivosti aut a jejich možnému zneužití. Proč neřešíme jestli by neměl každý kdo má oprávnění vlastnit nebo řídit auto chodit 2x týdně na psychotesty? Od této tragické události zemřelo v česku 30x více lidi na následky nezodpovědného používání aut.... A obzvláště nebezpečná mohou být elektro auta, jsou tichá .....

5
Před 3 měsíci

Já bych řekl, že Jurečka.Doufam, že ho teď když si připomínáme rok od té hrozné tragédie aspoň trochu trápí svědomí.

6
Před 3 měsíci
Stanislav Prusa

Tomu opravdu nevěřím, tohoto bezpáteřního, cynického člověka trápí maximálně jeho obezita.

24
Před 3 měsíci

podívejte tragedie se stala už před rokem a všem kromě pěti koalice je že na všem má největší vinu policie a za rok nic nevyřešily to je ubohost

13
Před 3 měsíci
Radomír Štefka

Možná že policie selhala ale na druhou stranu, tak tragicky útok se v ČR, do té doby nestal a nikdo na něj nebyl pripraven. Věřím, že se policie z chyb poučila. Jen doufám, že tyto zkušenosti nebude v budoucnosti nucena využít.

10
Před 3 měsíci

klobouk dolů velice správný názor od paní novinářky

1
Před 3 měsíciUpraveno
Krupička Jiří

Jako vazne? Ten nadpis je tak bulvarni ,az to bije do oci, jen aby si to kazdy precetl.

Pak je cely text uplne o necem jinym. Zacatek, shrnuti z pohledu novinarky jak si to v novinach precetla a pak "strih".

Vlastni uvahy o tom, ze cte jine clanky (asi novinky a seznam), jak jine noviny delaji rozhovor s lidma... WTF. to je clanek o clanku...

Abych ten clanek bral seriozne, tak by pani musela zvednou vlastni zadnici a zeptat se aspon nekoho z tech lidi, kterych se to primo dotyka (o nekoho prisli atd.)... a to nemuze, protoze to po "strihu" kritizuje se jich ptat. Pani se dostala to kruhu blbosti, protoze nerozumi novinarine.

Zobrazit další reakci
Před 2 měsíci

Hloupý článek o ničem. Proč zůstala budova bez ochrany? To stále nevíme!

Před 3 měsíci

Školník ?

2
Před 3 měsíci

Selhání policie se konalo před střelbou.

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt