1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Je to dobré. Když si čtu komentáře na F24 (stráž lidu) tak mám radost. Je to neochvějný důkaz toho, že těch posledních pár přívrženců pětikolky mají blíže ke zvířátkům než k lidem. To už je zanedbatelné procento. Teď ještě vydržet necelé dva roky do voleb.

28
Před 1 rokem
Pavel Bajer

Plne s vami souhlasim. Dle Gaussovy krivky je cca 30 procent populace hloupych, coz presne odpovida 30ti procentum podporovatelu velkouzenare a stbaka agenta Burese.

19

Doporučil bych všem Svědkům Babišovým, aby se podívali, jaké byly v Německu ceny před 7 lety, když byla jejich estébácká modla ministrem financí 🤣🤣🤣

Odkaz

www.ceskatelevize.cz
24. listopad 2016 - Černé ovce
České vs. německé ceny v obchodech — Kouř
29
Vladimír Železník

A ještě druhý díl, aby byly duté Koblihy v obraze.

Odkaz

www.ceskatelevize.cz
České vs. německé ceny v obchodech II - 28. listopad 2016 - Černé ovce
V minulém díle jsme porovnávali ceny značkového zboží a privátních značek obchodních řetězců u nás a v Německu. Teď se podíváme do drogerií. Nakupujeme za stejné ceny u nás i v Německu, nebo se stále...
25
Před 1 rokem

Dvě horákyně se ozvaly. Vrecionovou neznám a určitě jsem o nic nepřišla. Nerudová prodávala tituly a nějak se to zametlo pod koberec, že? A teď se cpe do EP. S takovýmito nebudeme za chvíli nic.

54
Před 1 rokem
Alena Kurucová

paní Nerudová nic neprodávala, když už něco píšete, ověřte si , že je to pravda.

1
Před 1 rokem

Ta vrecionová je hloupá tato vláda zadlužuje tuto zemi asi 5xrychleji než Babiš ať se podívá jak vypadal poměr k HDP za babiše z 45 na 29 a 5kol je za 2roky zpět na 45% takže by měla mlčet a šoupat nohama

24
Před 1 rokem

Mě už Ty kecy bezvýznamné uklizečky z Bruselu vubec nezajímají

Pokles reálných mezd ....nejhorší v Evropě

Cena energií.....třetí největší v Evropě

Ceny potravin ...jedný z nejvyších v Evropě

Pruměrná mzda na kterou většina čechu ani nedosáhne

Drahé nájemní bydlení,navíc nedostupné pro mladé lidi

Tak at si Ty žvásty nechá pro Své spolustraníky

17
Před 1 rokem

Když né Fiala tak ostatní? I vy paní Nerudová se ponižujete? Jak souvisím eurocena či množství a do nedávna i kvalita potravin s dluhem státu. Ono nestačí kupní síla, produktivita , přidaná hodnota , kurzy a podobně. Pro vás je jen jedno kouzelném slovíčko Babiš . Jak se zdá průzkumu ,tak vám to vydrží do voleb. A hlasy Babišovi dáváte vy. Není to jeho zásluha.

Vysvětlete mě proč plzeňské pivo či Mattoni je na Slovensku levnější, proč kuře v nákupu kg na 34 KČ a v krámu 94 v akci za 64. Máme draho, aby jsme lákali k nákupu falešnými slevami. A divíme se tomu. Říkáte, že netvoříte ceny. To trh.

Ono je to jako s elektřinou. Na spotu se zlevňuje, tak zdražíme distribuci. takže elektřina se nám nezlevní.

Cena potravin také ne. Musí se chladit, převážet a když k tomu přidáme ztrátu a hnilobu či plísně . Musí to někdo zaplatit. V Německu ne?

Když jsme cenu unesli do teď ....

Když lidé začali šetřit vodou, tak se také zdražilo vodné stočné. Vždyť jsme zvyklí.

Ale co to plácám . Vždyť máme největšího škodníka Babiše. I policie je na něj krátká. 🙂 😄 🙁

20
Před 1 rokem

Tuhle paní z ODS jsem viděla neďávno poprvé az na plakátu s Vondrou a dozvědělala jsem se, že je to europoslankyně. Je tam asi hodně platná. Ta vaše ODS nás nás dovedla kam, p.Vrecionová? Do p........

20
Před 1 rokem
Petra Brzkova

...je to bývalá Vondrova souložnice, tak si ji vzal k ruce!!

13
Před 1 rokem

Vzkazuje europoslankyně......všichni vidíme kam to EU táhne.......zachvilku budeme rozvojová země........

31
Petr Vlach

A jak to ta EU dosáhne, když nerozhoduje o produkci soukromých firem?

6
Před 1 rokem

To už tady bylo za Klauze. A jsme rozkradeni jako Venezuela.

12
Jan Šnokhaus

A nejvíc si nakradl soudruh Bureš 🤣🤣🤣

28
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

ANO populisticky rozhazuje finance. Babiš nejde do kšeftů bez dotací EU. Je třeba správně podporovat menší firmy dotačně. Ta strana ANO je jen zkáza pro naši ekonomiku!!!

5
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt