1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 7 měsíci

Naprosto přesně a jasně popsáno.

Přesto to třetina voličů není schopna ani ochotna pochopit. Vygumované mozky, co mají estebáka raději než své děti!

12
Před 7 měsíci

Tahle vláda sice ideální moc není - vyloženě mi vadí zrušení superhrubé mzdy, zrušení zaručených mezd, zrušení EET apod., ale abych se po pravdě přiznal, tak je furt o mnoho lepší, nežli ta, která byla s Babišem a spol.

50
Před 7 měsíci
Jan Jankovič

Superhrubou mzdu zrušilo ANO za podpory ODS. ODS byla tehdy v opozici.

17
Před 7 měsíci

Po příštích volbách se snad tahle pokřivená doba trošku narovná. Těším se, až Babiš pojede na první návštěvu na Slovensko a nebudu muset poslouchat hloupé ideologické žvásty našich jedině správných lepševiků. Tak jak to je teď, ten náběh k totalitě novodobého bruselského politbyra, tak to nemůže dál pokračovat. A taky mě potěší čím dál hlasitější skřehotání potrefených hus z fóra24. Tak se snaží udržet neschopnou a arogantní vládu u nás i v Bruselu u vesla a pořád jim někdo do toho pracně budovaného domečku z karet fouká. To určitě dělají ti přemnožení dezoláti. Kde se to pořád bere, je toho u nás v EU i ve světě pořád víc. Jak je totok možné ?

3
Před 7 měsíciUpraveno

I když volím pravici. A dost ji kritizuju. Titulek je jedním s dalšími komentáři, které vytvářejí nenávist ve společnosti. Sice jsem použil něco podobného, ale jen jako parafrázi Miloše Zemana. Je jen naše slabost jestli tam usedne někdo takový. Ale naše mantinely už jsou skoro pevně nastavené takže... Takže musíme některé věci tolerovat. To je demokracie. Koukněte na Ameriku. Až budeme mít 200 let demokracie.. Budeme moci lepší hodnotit. Zatím se nedovedeme shodnout ani na Benešových dekretech ani Lichtenštejnech. Vyhnat 3 mil. lidí do zničené země jen na základě zloby... a nerozlišovat kdo je kdo. Skoro jak arménská genocida. Bydlel jsem Jihlavě a potkával spoustu Němců, kteří se přišli podívat na své město. Když jsem se se s nimi bavil, ani stopa po nenávisti - samozřejmě do hlavy jim člověk nevidí ani jak se chovali, ale tolik let. Jak říká pan Robejšek: pořád si sypou popel na hlavu až je to na škodu Evropě. A to nemluvím o mladých, kteří... To si opravdu nikdo neuvědomuje, jak nás německá menšina obohacovala celé tisíciletí.. Vemte si Německo a Francii. Vláčili spolu stovky let. A my kvůli jedné válce z které jsme vyváli nejlépe jsme úplně zaslepeni svoji vírou.

7
Před 7 měsíci
Aleš Bargl

Pěkně jste to doplantal, už máte patrně hodně roků, tak bych radil psát spíše méně. Jinak nic ve zlém, kdoví, jak budu psát já v 86ti.

1
Před 7 měsíci

Svůj k svému, jen si myslím, že tomu STB udavači jde spíš o to aby mu Fico pomohl zmáknout soudy o jeho spolupráci. Babiš dělá jen to co zrovna potřebuje a tohle by tedy moc potřeboval.

51
Před 7 měsíci
Ivo Hájíček

Babišu, babišu přidej nám stareckum tisícovku nebo dvě budou dobré obě dvě

15
Zobrazit další 2 reakce
Před 7 měsíci

Bureš je bezpečnostní riziko pro demokracii.Jeho mocenské choutky jsou jasné a nebezpečné.Bohužel jeho stádo je velké a dál chroupá populismus,demagogii a lži.

8
Před 7 měsíci
Jana Kárová

Totéž platí o Fialovi. Do pekla s oběma.

6
Zobrazit další reakci
Před 7 měsíci

On se ale Babiš nekamarádí s lidovci, kteří chtějí na jižní Moravě prolomit dekrety prezidenta republiky

4
Před 7 měsíci
Jan Krsko

Už jste si všiml, že se Slovák Babiš už pár měsíců kamarádí v Evropském parlamentu i mimo něj s rakouskými a maďarskými odmítači Benešových dekretů? A čeští lidovci na jižní Moravě nic takového, co sem vnucujete, nikdy neřekli. Takže přestaňte trollit.

6
Zobrazit další 3 reakce
Před 7 měsíci

Odstřižení od dotací bolí každého.

7
Před 7 měsíci

Známí to Dezinformátoři z Fora 24 hájící progresivistickou mafii na Slovensku jsou zděšeni. Zatímco u nás vláda progresivisty podporuje, Fico jim zatnul tipec.

Babiš to doufám udělá taky .

28
Před 7 měsíci
Radek Sobotka

Ano soudruhu...soudruh Bureš se u soudruha Fica učí opozici zakroutit krkem....

Jako Gottwald v Kremlu...

13
Před 7 měsíci

Děkuji panu redaktorovi za připomenutí mých mladých let. Ten jeho titulek je jak vystřižený z Rudého práva. A jako jsem nečetl nikdy rudé právo, nehodlám číst ani bláboly novodobých kovaných straníků - mudrců.

16
Před 7 měsíci
Karel Polák

Zajímavé je, že zde dáváte každý den komentář 🤔 jste normální, nebo si to už ani neuvědomujete??

7
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt