1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Ptám se v tomto státě nesmí člověk mít jiný názor než má vládní elita tohoto státu? A to Václava Klause jsem nemusel !!

13
Před 1 rokem

Nikdy jsem s Klausem nesouhlasil. Od té doby, co byl naposledy prezidentem, se posunul a dávse říct, že s ním dnes mohu souhlasit téměř ve všem🤷.

6
Před 1 rokem

Ten už měl dávno sedět, nebudu ani popisovat za co, nevešlo by se to sem. Ten člověk bylo to nejhorší co nás po sametu potkalo.

2
Před 1 rokem

Škoda, že lustrační zákon se vztahoval jen na agenty STB. Bylo by zajímavé zalovit ve svazcích KGB. Asi by byl mnohý překvapený.

9
Před 1 rokem

Máš pravdu Předsedo.

Řešíme následky,ale příčina je někde jinde.......

(Co ti na tom vadí Admine? Tak mě zase už demokraticky blokni a budeme mít pokoj oba)

5
Před 1 rokem

Kdo z politických dvojčat MZ + VK bude asi souzen hůře??

Tedy, pokud vydrží svoboda slova!

5
Před 1 rokem
Stanislava Tlusta

Těžko říct, těžko se mezi nimi rozhodovat. Myslím si, že oba dva neuvěřitelně poškodili Česko, byť jeden z nich to provozoval s jakous takous noblesou, zatímco druhý byl neuvěřitelný buran. Ale ve výsledku se nakonec setkali a jak teď vidíte, jsou si opravdu blízcí. Omlouvám se, ale jediný komentář z mé strany je prostě F U J.

2
Před 1 rokem

je to už starej děda společností neuznanej, který se v životě většinou spletl ve svých názorech

12
Před 1 rokem

Nikdy jsem s tímto člověkem nesouhlasil, ale poslední dobou umí tyto problémy hezky pojmenovat.

To se ale dnes nikomu nelíbí.

15
Před 1 rokem

Starý Klaus ze sebe rád dělá vola...

5
Před 1 rokem
Marek Hádlík

Ale,on ho ze sebe nedělá,.......

6
Před 1 rokem

No ještě ,že zde máme nejchytřejší pisálky z Fóra 24,bez vás ,bychom v této zemi byli úplně bezradní.

18
Před 1 rokem
Tomas Ozdinec

Ti pisálci to píší velice dobře. Proč to tedy čtete, když můžete číst osvícený IVK Odkaz

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt