Ptám se v tomto státě nesmí člověk mít jiný názor než má vládní elita tohoto státu? A to Václava Klause jsem nemusel !!
Nikdy jsem s Klausem nesouhlasil. Od té doby, co byl naposledy prezidentem, se posunul a dávse říct, že s ním dnes mohu souhlasit téměř ve všem🤷.
Ten už měl dávno sedět, nebudu ani popisovat za co, nevešlo by se to sem. Ten člověk bylo to nejhorší co nás po sametu potkalo.
Škoda, že lustrační zákon se vztahoval jen na agenty STB. Bylo by zajímavé zalovit ve svazcích KGB. Asi by byl mnohý překvapený.
Máš pravdu Předsedo.
Řešíme následky,ale příčina je někde jinde.......
(Co ti na tom vadí Admine? Tak mě zase už demokraticky blokni a budeme mít pokoj oba)
Kdo z politických dvojčat MZ + VK bude asi souzen hůře??
Tedy, pokud vydrží svoboda slova!
Těžko říct, těžko se mezi nimi rozhodovat. Myslím si, že oba dva neuvěřitelně poškodili Česko, byť jeden z nich to provozoval s jakous takous noblesou, zatímco druhý byl neuvěřitelný buran. Ale ve výsledku se nakonec setkali a jak teď vidíte, jsou si opravdu blízcí. Omlouvám se, ale jediný komentář z mé strany je prostě F U J.
je to už starej děda společností neuznanej, který se v životě většinou spletl ve svých názorech
Nikdy jsem s tímto člověkem nesouhlasil, ale poslední dobou umí tyto problémy hezky pojmenovat.
To se ale dnes nikomu nelíbí.
Starý Klaus ze sebe rád dělá vola...
Ale,on ho ze sebe nedělá,.......
No ještě ,že zde máme nejchytřejší pisálky z Fóra 24,bez vás ,bychom v této zemi byli úplně bezradní.
Ti pisálci to píší velice dobře. Proč to tedy čtete, když můžete číst osvícený IVK Odkaz