Forum se už delší dobu silně podobá článkům Rudého práva z dob hluboké totatity, ale pokud někdo sleduje to, co o Ukrajině on a jeho přátelé prohlasili již v roce 2014, vše se do puntíku naplňuje. Docela smutná zpráva pro tento provládní plátek.
Řekl bych , že jste Rudé právo nikdy nečetl, neb Vaše přirovnání - stejně jako jakékoli srovnání dneška s bolševickým zlořádem , marasmem, nesvobodou, lží, cenzurou - je naprosto pitomé.
Slovutný a nedostižný pan profesor již opět musí moralizovat obyvatele naší země, kteří asi nejsou schopni samostatného myšlení. Věřte, pane profesore, že jsou...Bohužel, se jejich názory neshodují s těmi vašimi. A to je ten zásadní problém, tedy to, co je trestuhodné...
Ano, lze souhlasit s tím, že vypuknutí války před dvěma roky předcházela řada událostí. To už se tak ale stává (!). Ve všech ovšem nějakým způsobem figurují ruské tajné služby, případně neoznačené ruské vojenské jednotky... Zanedbatelná maličkost? Asi sotva... Jen tyto skutečnosti nechcete "ventilovat", protože se nehodí do vaší názorové roviny..
Pokud jde o rok 1968, domnívám se, že nikdo, nebo téměř nikdo, nemá komplexy z toho, že jsme se nebránili proti bratrské pomoci. Ono to, minimálně vojensky, nešlo, když všechny informace o našich jednotkách mělo vedení Varšavské smlouvy, a generál Svoboda byl "sovětský slouha"... To by mohlo dojít i vám...
Pokud jde o užívání obratů v plurálech: "Podvod od všech Černochových a Řehků" užíváte je tak, jak si na tyto plurály "potrpěli" komunisté v době normalizace, zejména k dehonestaci svých názorových odpůrců... Rudé právo té doby je jich plné.. Asi tedy platí, "Co se člověk v mládí naučí, ve stáří jako když najde"... Zřejmě si tuto "formaci" nesete stále s sebou...
Tudíž, ve vašem případě, stále platí: "Starého psa nové kousky nenaučíš"....
Přesně.
Koho zajímá názor starého ješitného bolševika???
myslíte sebe?
Klaus ostentativně vystavuje svoji zhrzenost a očekává, že obecenstvo zareaguje způsobem: Hle, tak velký člověk, a tak si ho nevážíme. Tolik toho pro nás udělal a naše vděčnost ?!!!
Pendrek! říkám já. Ať radši řekne, co na něho KGB vede. Nebo zrazuje dobrovolně a zdarma? a nebo po jeho způsobu - z přesvědčení?
Za měsíc se dožiji jeho dnešního věku. Byl bych nerad, abych do té doby také zblbnul.
Ze současného pohledu, pro dnešní voličstvo krajně populistické ANO by jeho " utahování opasků " v 90 letech, které vyhlasil jako ministr financí, bylo přímo na atentát !
O SPD nemluvě.
Krom ekonomických otázek byl a je tento pán ( zvolen prezidentem nepřímo trochu omylem ) nepoužitelný.
Bože,koho zajímají bláboly tohoto tajtrdlíka s tunou másla na hlavě🤔
Co tak si pokecat o dobách zlodějin,rozkrádaček a opozičněsmluvních prasáren s Miloušem?
Co tak si pokecat o hanebné amnestii....?!
Klaus,to je symbol zla.
Neměl by opouštět stěny Kellnerovic blábol institutu.Tam je jeho místo.
Některým lidem, které dlouhodobě otravují ovzduší veřejného prostoru bych snad zakázal dávat rozhovory a veřejně vystupovat, ano vím je to nedemokratické....
Ale co prosím s "mastodontem", který dovedl politiku a tuto zemi do totálního bahna za sekundování p. Zemana a korunu tomu nasadil Andy Bláboliš...
Snad budou chtít do politiky vstoupit mladí, nezatížení, dostatečně moudří a prozíraví lidé, kteří chtějí naslouchat, sloužit a být srdcaři pro tuto zemí a nikoliv pro svoji popularitu a já a já....
Mějte hezký den a Bůh nám žehnej moudrostí a chraň před podobnými cyniky a názorovými "vyvrheli"....
Nojo, ale co by ten Jandourek dělal, kdybyste mu zakázal vystupovat ve veřejném prostoru? Je sice příjemné, že by přestal otravovat, ale čím by se živil?
Ó jak hluboce jsem klesl , by si měl Klaus říci, bohužel věk spolu s narcismem a vrozenou nadutostí a podpořenou metálem vykonaly své. Charakterové vlastnosti člověka opravdu vygradují až ve stáří, bohužel ty nejhorší jsou v popředí a nosné..Zloba s sebou nese i nešťastný konec života a většina lidí jde vzteklým dědkům z cesty...
Napadá mne jediné příznačné slovo morální zmetek.
Nezajímá mě co kecá ubožák, který ukradne propisku. Klaus je drzej zloděj. Největší ostuda pro českou republiku jakou jsem musel přežít. Ještě dnes je mi z toho těžko.
Tak to máte zvláštní kritéria ohledně závažnosti přešlapu politiků a Klause zvlášť.Už je trapné se stále motat v tom,že Klaus ukradl propisku a VY to považujete za za největší ostudu pro ČR???Já považuji za největší ostudu a zmar ,dobu panování Zemana. Klaus svůj příklon k Rusku-Putinovi projevoval již před mnoha lety,co ž je fakt prapodivné a také mu mnoho let nevěřím !!!