To je ale bombastické EGO a nulová sebereflexe!
Má z ostudy kabát, zcela vyprázdnil původní termín "pravice" a lživě se odvolával na M. Thatcherovou.
To bude pěkně tlustá složka, co na něj FSB má...
Paradoxem je, že ti co nejvíce na Klause plivali jej teď mají za modlu. Je to člověk, který českému národů velice uskodil a snaží se dál. Nejhorší na tom je, že on si to ani nemyslí.
Je to hrůza. Už i Klaus kdysi tak opevovany stejnými lidmi, kteří jej dnes hani, je na indexu. Opět se plně projevila naše povaha. Jak se vybočíš z davu, nemáš šanci. Dělej jen to, co strana a vláda chce a máš klid. Tak to u nás funguje už několik staleti.
Ja jsem Klause nikdy nejobdivovanější- je to agent KGB =zradce státu -
a děla vše proto ,aby se zapomněli na kuponovou privatizaci - a to bylo i tenkrát nezákonné ,on a jeho parta z prognosťáku - Ježek,Dyba,Dlouhý ….nebyl nikdo postaven před soud ,je zajímavé sledovat financí toky jeho podporovatelu a nastrčených figur ,to Vám není divné ?
Odkaz
Mrzutý ze své nynější bezvýznamnosti, zamrzlý ve své době, Klaus plive na svou zem tak, jak to mnozí dělali za komunismu . Klausovy kecy o tom, co si češi myslí a činí, jsou fantazie blouznícího staříka. Jeho myšlení mu nedovolí pochopit, že čelit ruské stvůře je morální povinnost. Tento průzkumník "sovětsko-ruského" an.lu by měl zůstat u svého zrcadla a strávit tak zbytek jeho dnů.
V pořadu také zaznělo - myslím z úst pana Kaisera - že se obecně zužuje pluralita médií. Na místo náročného kritického myšlení nám mnohá média nabízí pouze jakési fanouškovství a k tomu strhávají i mnohé své čtenáře. FORUM24, bohužel takovým médiem je - na rozdíl právě od ECHA24. To není o Klausovi! Když např. já zde napíši, že transgender nemá žádné filosofické opodstatnění, že je to zcela umělý, tedy ideologický produkt, tak budu fanoušky a aktivisty cupován jako homofob, fašista, či putinovec. Nebo, že jsem zpátečník, který nepochopil úžasný západní pokrok ve směru k (tentokrát) zářivě duhovým zítřkům budoucnosti. Co si mám myslet o tzv. západních "intelektuálních elitách", když se nechali zblbnout jednou 16-letou silně narcisistickou záškolačkou a zplodili poté radikální Green Deal.
No vidíte a proto jsem ECHO 24 odhlásil už jen kvůli slintům pana Kaisera , který pokládá při rozhovorech právě návodné otázky, aby změkčil jako velká část intošů ruskou vinu a hodil ji na jiné. A také si všimněte, jak se redakce ECHA mění včetně čtenářů. A jak jste napsal, když Putin nazve Ukrajince nacisty, je to správné, ale když někdo nazve naše fašouny , komouše a podobný odpad pravými názvy, už to není ono, ten kdo podporuje Putina není putinovec, kdo krade není zloděj a kdo lže není lhář. To je Váš svět do kterého se schová vše a pokud někdo nesouhlasí, je to ideologický produkt. Lidé jako vy nechtějí nic slyšet o zničení přírody u nás, z automobilu v plné palbě po dálnici to není vidět., A zaklínáte se nějakou záškolačkou. Moderní nesmysly právě vznikají díky ideologii "náročného kritického myšlení" . Pokud pluralita medií spočívá v omlouvání strašné války a hledání jiného viníka než je Rusko, tak je mi vás spolu s Kaiserem velmi líto. Jste jen salonní slintalové...A ještě máte dojem, jací jste úžasní..
Nevím, v jakém byl V. Klaus k V. Putinovi vztahu, ale označovat běžnou komunikaci a spoupráci jako sloužení, by bylo středověkým sektářstvím.
Proč se tomuto stvoření dává vůbec prostor pro vyjadřování? Ten patří na smetiště dějin. Asi už hodně lidí zapomnělo, co byl a je zač.
Já toho Janďourka také moc nemusím, ale každý má právo vyjádřit svůj názor...
Dobrý den. Pan Klaus je postarší pán, který už nemůže být považován za zbrklého ve svých úsudcích. On, dle mého názoru, umně chrání nabyté statky své a svých blízkých, ke kterým přišel po dobu své politické kariéry. Jakým způsobem k nim přišel není tématem této diskuse. Naopak dnešní politici, pisálkové, tlačící jim káru na jejich lup a ostatní podobní tvorové jsou, oproti němu, na začátku, a tak používají jakýchkoli prostředků ve snaze býti podobně úspěšnými. Pokud jim někdo fandíte, lžete si do vlastních kapes. Zloděj křičí, chyťte zloděje. Jak už jsem řekl, je to postarší pán a je nadmíru hloupé ho osočovat, namísto pokorného naslouchání. Zanedlouho odejde, ne, že bych mu to přál, a Vy zjistíte, že jste se ho na něco chtěli zeptat, ale už Vám nic neřekne. Nějaký moudrý muž kdysi, mám pocit, že Mohamed, prohlásil, že největším uměním dialogu je mlčet. Pro pisálka na FORUM 24 to platí mnohonásobně. Děkuji. Přeji krásné dny.
Příliš mnoho zbytečných vět vašnosto. Z kurníku slepičárnu neuděláte a s Klause vlastence taky těžko, ale snahu Vám upřít nelze.I zrádcové mohou být inteligentní a pokorní, a o to jsou horší se svou snahou se mocímermo zapsat do historie. Už se zapsal a stačilo.
A ještě ta představa, že jako ministr financí se podílel na vytunelování CS-fondů spolu se svým kámošem Tykačem a jeho bandou za což se mu jako prezident odvděčil amnestií.
Autor je obyčejná fanatická nula. Každý normální objektivní člověk by se nad Klausovými slovy aspoň zamyslel a v případě nesouhlasu se pokusil názor vyvrátit nebo aspoň polemizovat. Autor zvolil plivanec.