1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Na pozadí toho všeho nezapomeňte, že Rusko čelilo za posledních cca 200 let nebezpečí ze západu od Napoleona a Hitlera a není divu, že nechtějí v blízkosti západní NATO. A my jsme neustále 1000 let podobně se bránili ze západu tlaku Němců a dodnes máme ekonomickou závislost, o Rusech jsme nic nevěděli. Za 2. Světové války existence tohoto národa visela na vlásku, víme proč. Nejsem tímto názorem prokremelský a nemůže mne nikdo obviňovat z dezinformací, to jsou historícká fakta. Mimochodem anglosasové dodnes okupují americké indiánské území - USA, podobně jako Nový Zéland, Austrálii, JAR, Haiti, donedávna Indii atd. Mám svoji neovlivnitelnou hlavu z jakékoli strany, Z historie je snadné vyčíst co je příčina a následek a vypovídá hodně o DNA každého národa. Očekávám neomalenost a urážky od mnohých jedinců tohoto národa. Tak prosím, do toho, do toho ...

7
Cetkovska Kveta

„...a není divu, že nechtějí v blízkosti západní NATO. “

Není tedy ani divu, že začali vraždit na Ukrajině. Odzbrojující logika.

7
Před 1 rokem

Fon Klaus, to je móc pěkný vejlupek, nejprve s Havlikem na Záad, rozprodat vše germánům, potom k Puťce, teď zase jiné bláboly, asi mu ta senilita pokročila

28
Před 1 rokem

Klaus, ten u mne propadl na celé čáře. Jeho samolibost stejná jako u Zemana, stejné uvažování a i politické ukotvení i když každý na "opačně" straně politického spektra, ale v jádru naprosto stejní. Dokladem "opoziční smlouva"!?! Jejich prezidentováni byla jedna velká prohra pro tento stát.!!!

16
Před 1 rokem

Narcistní zloděj per, zločinec a paranoidní psychopat Václav Klaus založil zločineckou ODS, rozbil Československo, spustil největší státem podporovanou zlodějnu zvanou kupónová privatizace, amnestoval miliardáře, aby si v klidu mohli užívat nakradené miliardy, nebyl sice v KSČ jako soudruh Zeman, ale před svou druhou volbou lezl do zadku klubu komunistů, aby mu dali svůj hlas. Divím se, že má odvahu vystupovat a nesedí v tom svém institutu a nebádá a nebádá. Zdravý rozum je u něj nedostatková trvalá záležitost. Hezké jaro všem rozumným lidem přeje Ing. Mader

12
Před 1 rokemUpraveno

Příspěvky vrchního kápa gerontologického ústavu VK zásadně nečtu. Na případné negativní ohlasy na mou reakci rovnou vzkazuji .... vy mě taky!

55
Před 1 rokem
Karel Bašák

👨‍⚕️🤔

Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Proč mu média stále dávají prostor? Nejhorší pro Klause by bylo, kdyby tu svou hroznou nenávist neměl kde prezentovat. A i nám by se ulevilo. V roce 1968 mi bylo 15 let. Nemám žádné mindráky o kterých Klaus mluví. Možná o sám.

15
Před 1 rokem
Ivan Bohuslav

Já myslím, že to není nenávist, ale notičky z Moskvy...

5
Před 1 rokem

Klaus má v hlavě víc rozumu než celá vaše redakce, vy ubozí blábolisti. Vy jste snad spadli z Marsu. Tady máte ochutnávku:

Odkaz

www.novinky.cz
HRW: Ukrajinští vojáci ostřelují Doněck kazetovou municí - Novinky
Ukrajinští vojáci používají proti civilním čtvrtím ve městě Doněck kazetovou munici, která je mnohde ve světě zakázaná. V úterý to uvedla organizace Human Rights Watch.
12
Před 1 rokem
Viktor Havel

Noviky, záruka fake news.

2
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Od Klause mne neprekvapi uz nic, jen nechapu, proc ho jeste nekdo vubec komentuje....jeho nazory uz dnes nikoho nezajimaji (nebo jen velmi malou cast spolecnosti), ale hlavne nemaji zadnou vahu a nastesti nic uz neovlivni....snad to nekdy pochopi ve sve nebetycne jesitnosti i on sam....

8
Před 1 rokem

my jsme národ, že by se z něj jeden p............

jakmile se objeví někdo, kdo má jiný světonázor než ten, co je ražený pětikolkou, je hned zrádce, kolaborant, agent KGB a kdoví co ještě

13
Před 1 rokem
Vladimír Mareček

Nic jste nepochopil.

Tady nejde o jediný správný světový názor. Tady jde o historickou zkušenost. Ta Vás ale evidentně nezajímá, protože podle Vás má jediný správný světový názor vzor všech ctností a neohrožený bojovník proti korupci Babiš.

Váš jediný správný světový názor Vám nikdo nevezme, ale snad se nad mou historickou zkušeností zamyslí někdo méně zfanatizovaný.

5
Před 1 rokem

Nálepkovat někoho za to, že se ptá proč došlo k válce je naprosto děsivá novinařina. Takže když se budeme ptát na Majdan, Minské dohody, ostřelování Doněcku a Luhanksu Ukrajinou před válkou je to chyba ? Nehodí se to ?

Musím být Russák, chcimír, Putinovec, když se na to ptám ?

Odpovím panu redaktorovi podobným tónem, "Jak proboha můžete provozovat novinařinu ?"

14
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt