Kikina byla vždy totálně mimo, jako ekonom, ekolog , prezident i diplomat. Jediný jeho úspěch bylo rozkradení země v podobě privatizace, legalizace pohunků komunistů všech těch zelinářů, veksláků, konfidentů STB, kámošů z prognosťáku, prostě lidí, co celý život žili čestně a pracovali... Ten už nemá čím překvapit, akorát nám senilní a zapomíná, že jeho donátor PPF už východní trhy opouští. Kelner není Kelnerová 🙂 . Ale aspoň víme, že tuneldědek ještě žije.
Opět promluvil jeden ze dvou KGB dosazených lumpů,kteří si tímto udržovali v ČR svoje potřeby.
Když si to zpětně promítnu,r.1989 jsem osobně zažil,tak to měli dobře vymyšlený.Zeman - socan,Klaus - pravičák.
Pojistili si to na obě strany,jen ten Havel se jim moc nehodil do krámu.Tak alespoň škodili jinak,aby pošpinili
jméno Havla a zabránili spoustě opatřením,které by komouše okamžitě zbavili všech výsad,které si užívali a poslat je k lopatě.
Zbavil bych je prezidentských důchodů a všech výsad.Ať žijou třeba u Putina.
Hanba jim!!!
Naprosto souhlasím s autorem. A největší polistopadový podvod, byl Klaus sám...
Klaus se Zemanem jsou naštěstí uz jen pouhopouhé politické mrtvoly, tuším, že to jsou jejich slova, kteří jsou možná zajímavé pro ubrečený mouly stěžující si na všechno a na všechny. Konec.
Neschopní,arogantní,zaprodaní Bruselhujeři a UAhujeři škubající ekonomicky vlastní národ pro cizí zájmy budou po volbách rovněž politickými mrtvolami.
Konec zvonec.
Článek je žumpa. Ex prezidenta a expremiéra jsem nikdy neměl rád. Dávám mu za vinu rozkradení strategických podniků. Dávám mu za vinu nenarovnání se s komunistickým šmejdem. Teď, když už je za vodou a za zenitem, mívá konečně názory, nad kterými stojí za to se zamyslet. Potom na kráčí nějaká NULA, která dokázala v životě (pravděpodobně) absolutní lejno, zvrací nesmysl za nesmyslem. Netvrdím, že vše, co Klaus říká, musí být nutně pravda. Stojí to však za zvážení a zamyšlení. Článek je hloupý a tendenční.
Opravdu? Celý život dělal docela dost drsné prasárny. Proč si myslíte, že lidé, kteří se vůči němu vymezují jsou závistivé nuly, Já mám za sebou docela úspěšnou kariéru v medicíně (tehdy nám ovšem naštěstí pan Klaus neradil, i když zajisté všemu rozuměl). Musím připodotknout, že za x- let práce ve zdravotnictví jsem něco takového, jako je on nepotkala.
Obávám se, že on je naprosto nezvladatelné, narcistní a psychopatické monstrum
Poměrně zachovalý fyzický stav velikána českého národa a experta na vše možné i nemožné Václava Klause často svádí k mylné domněnce, že i jeho rozum ještě jakž takž slouží.
Nechápu, jak může nějaká 00000, tady kritizovat bývalého prezidenta, předsedu vlády .... Napadat profesora, že je dementní, jen proto, že se Vám jeho pravdivý názor nelíbí, je největší dno této společnosti. Lidi, kteří nikdy nic nedokázali, nikomu nepomohli a jen celý život zapškle hejtí je trapný. Vy si fakt myslíte, že Ukrajina zvítězí ? Jako fakt ? Předpokládám, že to tvrdí lide, kteří nikdy nebyli na vojně nebo vlastní modrou knížku. Nebo tvrdí, že je nutné za každou cenu se bránit, ale kdyby přišlo na věc, tak zdrhne, nebo řekne ne na 1/2 roku do kasáren , aby se něco naučili. A tento rádoby profík komentátor? Úsměvné. Většího "nestranného" demagoga jsem dlouho nečetl. Opravdu by mě zajímal názor obyčejného Ukrajince. Ne Zelenského, obyčejného Ukrajince. To ale nikdy zde neuslyšíte. Na tyto názory je zde cenzura. I když Zalužný vlastně pravdu řekl. ....
A podotýkám, že Klause jsem nikdy, nikdy nevolil. Ale nikdy bych o něm neřekl tyto nesmysly.
Klaus je dnes bezvýznamná figura, která chce zaujmout za každou cenu. Podotýkám, že jsem ho, narozdíl od Vás, dlouhá léta volil, ale jen do doby, kdy se stal prezidentem a začal se tudíž vyjadřovat k zahraniční politice. To mi, díky svým proruským a pročínským postojům, definitivně vypadl z oka.
Přesně. Jen bych dodal, že Vaclav Klaus byl nejen "návštěvníkem sedánků agenta KGB Vladimira Jakunina na Rhodosu". Nejen že tam se svým kolegou Milošem Zemanem jezdil přednášet a podporovat tím ruskou propagandu, ale Václav Klaus byl i členem dozorčí rady toho Jakuninova propagandistického podniku. Přímá spolupráce s agentem KGB za bílého dne. Není divu, že tento člověk vášnivé obhajuje jakékoliv zájmy Ruska, od hysterického napadání procesů vedoucích k bezemisní energetice (které ohrožují Rusko, jehož ekonomika je založena na vývozu ropy a plynu), přes šíření široké plejády dezinformací proti EU, až po otevřenou podporu ruské vojenské rozpínavosti. Na rozdíl od pana Jandourka se ale o pád Václava Klause do ještě většího bahna nebojím, už takto se pohybuje na samotném dnu dezinformační žumpy. Už aby mu někdo věnoval nějakou opravdu pěknou propisku za slib, že už odejde do zaslouženého dezinformátorského důchodu. Na výplatu nějakého slušného výslužného se snad v Rusku ještě snad nějaké peníze najdou.
Kdysi po mě chtěli podpis nesouhlasu s jakýmsi prohlášením jakési Charty. A to i přesto, že jsem toto prohlášení nedostal k přečtení. Pamatuji se, že jsem tomuto podpisu snažil vyhnout, ale už nevím, zda se mi to podařilo.
Kritika pana Klause mi připadá hodně podobná tomu, co mi vykládali tenkrát. Ano, měl bych na něj plivat, nemá ten správný názor. Ale kdo ví, třeba to je jinak, jako tehdy. Radši se tomu plivání vyhnu.
Proflakly odeesak🤮