vždy jsem si myslel že každý člověk musí mít páteř ,u redaktorů FORUM24 to neplatí
Copak se Vám nezdá? Také inklinujete jako Klaus ke gaunerům a kolaborantům typu Fico, obskurním partičkám z politického suterénu a baštíte jejich nenávistné přízemní žvásty?
Klaus i Zeman jsou ruskými kolaboranty. Oba byli vysoce postavenými členy prognostického ůstavu, který i v dalších zemích tehdejšho východního bloku založil Andropov, a jenž spadal pod gesci KGB. Byla to příprava pro ovládnutí moci po společenských změnách, které se na východě Evropy nezadržitelně blížily. Oba tito pánové neudělali pro naši zemi nic dobrého a zdrželi nás v pozitivním vývoji o několik let (v zájmu Ruska).
U těchto účelových článků se neskutečně bavím. Autoři úrovně žáka druhé třídy pomocné školy, papouškující ten tzv. správný názor vládnoucí strany, popř. kopírujíc stejně bezduché články ze zahraničí.A bezmoczi hykající blahem tu dávají srdíčka 😆
Účelový článek. Účelovost spočívá v čem? Aby ho lidi četli?
Je zajímavé, že jsem Klause ani Zemana nepovažoval za id... , jsou vzdělaný, ...... Zřejmě není pravda, že čím je člověk starší, tak je moudřejší. Zajímal by mě jejich psychologický rozpor, že by je k tomu dovedla ta jejich sebestřednost, narcismus ..... .
Nejen to, nezapomínejme, že oba jsou bývalými členy Prognostického ústavu, jehož vznik byl údajně iniciován KGB.
Jedna ze základních otázek českých dějin po r. 1989: jak je možné, že jsme měli v čele státu tak dlouho lidi jako Klaus a Zeman? Co to o nás vypovídá? Zřejmě existuje několik odpovědí, ale nechtějme je raději znát, deziluze by se dotkla dna.
Ano máte pravdu 👍bohužel to dno které je oba dva volilo, to nepochopí...🙄🤔
Pan Klaus začal být dementní ještě před válkou na Ukrajině. Nyní se jeho demence ještě prohlubuje. Proč se on nepostavil ruSSákům v roce 1968? Hlavně teď dělá chytrého, protože si už nic nepamatuje.Tenkrát národ zradili politici.
Je rozdíl mezi VK předseda ODS a vlády a VK prezident první funkční období. A je naprosto zásadní rozdíl mezi VK první a VK druhé funkční období prezident. Prostě na něj mají rus kompro. A je vcelku jedno, jaké kompro to je. Je jasné, že to funguje. Může to být spojení z doby privatizace VK/PPF Kellner. PPF platila zásadní část aktivit VK poté, co přestal být prezidentem, včetně celého jeho slavného institutu. Jen tak na okraj se jedná o desítky milionů korun (ten zámeček na Hanspaulce nebyl zadarmo). Další možností je jeho ostentativní homofobie. V gay komunitě se mluví o jasném pokrytectví z jeho strany........... A těch příčin může být plno. Každopádně VK 1995 je úplně něco jiného než VK 2010. Dnes už ho rozumný člověk vůbec nemůže brát vážně.a poslouchat jeho rozumy je ztráta času.
Vůči názorům tohoto člověka bez sebereflexe se nemá už ani cenu vyjadřovat nebo jim nějak oponovat ... i hroch se svojí kůží je vůči němu citlivý tvor. Někdy mám pocit, že jde proti jakémukoliv proudu a o podstatu problému mu ani nejde ... Nezkušenost mého mládí mě bohužel vedla k tomu, že i já jsem toho tr...u také volil.
MLuvíte mi z duše (taky jsem ho kdysi nadšeně volil). Dneska je tak nějak jasné, že "zprivatizovat" (rozkrást do správných rukou) to tady (a pak amnestovat) byl jeho první velký úkol od KGB.
Aspoň, že se o Klausovi ví, co je zač. Mnozí si dlouhá léta mysleli, že je to ten, co chce pro občany ČR dobro. Někteří si to myslí ještě dodnes. Já si to nemyslím od roku 1993.
Ten si proti nikomu nesedne do diskuze. Jenom vystupuje v poradech kde může rozumbradovat sám. Když měl oponenta bylo to pořád - ne tohle je falešná argumetace apod. Slavnej, zasloužilej privtizator národního majetku a bankovní úřednícek, kterej neviděl fabriku ani z vlaku. V poslední době mi pripominanim různých teoretických mouder začíná připomínat Cvacha.