1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Tady ho mate, sberatele per:

Odkaz

15
Před 2 roky
Milan Pomichalek

Po chvilce jsem to vypnul, to se nedá poslouchat, jaké blbé kecy vypustí s huby. Je to ruský šváb.

21
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Koho zajímá Kikina? 🤣

11
Před 2 roky

Klaus je chytrý a jeho názory podnětné. Kdyby bylo více takových lidí, pak by naše republika nebyla v takové ekonomické, morální a intelektuální krizi. Jak zde mnozí předvádějí....

23
Před 2 roky
Jaroslav Novák

Klaus zajistil rozkradení republiky.

13
Před 2 roky

Že by stáří? Kdysi jsem Klause respektoval.

3
Před 2 roky

Je to prostě VENCA UKRAD PERO KLAUS ostuda j jižní Americe a na přilehlé planetě. Jen veliký Narcis dokáže založit institut a ve veliké samolibosti jej pojmenovat sám po sobě.

20
Před 2 roky

1) Pane exprezidente - Ne válka, ale speciální vojenská operace.Nejezděte do RuSSka hrozí vám 15 let vězení.

2) Jak může tak brilantní analytický mozek ( před 20, 30 lety ) tak strašně a opravdu strašně zhloupnout? To nemůže být stářím. Že se za to nestydí. Může ale mlčet, ale to by se o něm nepsalo.

50
Před 2 roky
Vladimír Masák

S tím brilantním, analytickým mozkem, bych byl opatrný. Pamatuji si ho v 89., když byl vtíravý jak alpa.

35
Před 2 roky

Přiznávám opravdu VELMI zahanbeně: Někdy před cca 30 lety jsem dal hlas Klausově ODS.

Stydím se za to už dlouho, od chvíle, kdy jsem zjistil, co je Klaus zač, jak hluboko dokázal klesnout.

Ale on – ačkoli je to nevíře – klesá NEUSTÁLE, hlouběji a hlouběji do smrduté rusácké žumpy.

Je vůbec nějaké dno, pro toho ubožáka? 😕

Pro VŠECHNY prodejné ubožáky jeho typu?!

„Kapitalisti sami nám prodají provaz, na kterém je oběsíme.“ (Vladimír Iljič Lenin)

38
Před 2 roky

Přesně napsáno. Klaus by už neměl veřejně vůbec vystupovat a nebo by se měl ze svých výroků také začít zodpovídat. Jeho aktivity jsou nebezpečnější než na první pohled vypadají.

12
Před 2 roky
Josef Skribent

Chytří lidé jsou nebezpeční pro každý režim.

6
Před 1 rokem

Namyšlený ruský šváb , který prodal naši vodu a nasekal nám dluhy v bankách. A to nemluvím o prodané cti našeho národa , pokud ještě nějakou máme.

Před 2 roky

Klaus nebyl nikdy normální a jen to potvrdil

12
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt