1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Václav K(leptoman) je už jen směšný stařík stižený typickými nemocemi svého věku...

Netřeba se jím zabývat.

9
Před 2 roky
Jenda Hlava

Tak vy se určitě zabývejte spíše vlastním úpadkem..

7
Zobrazit další 4 reakce
Před 2 roky

Egocentrické kikiny si už nikdo (normální) nevšímá a ona neví, jak na sebe strhnout pozornost. Jako žabka z pátý třidy 🤪🤣🤣🤣

32
Před 2 roky

VAŠKU,vrat se do hrobu a vezmi s sebou MILOŠE

30
Před 2 roky

O peníze jde vždycky až v první řadě, že, pane exprezidente? Ve vašem případě o ty, které máte z milosti Putina zainvestované v Rusku, a není jich jistě málo. Ale něco za něco - musíte Putina za to, že vám to dovolil, u nás doma chválit a chválit, což při své kluzkosti jistě rád uděláte. Ostatně, stačí o Putinovi jedno špatné slovo a máte utrum, není-liž pravda😁😁😁😁😁?

22
Před 2 roky

Již to tady zaznělo Klaus je ubohý a velmi Neúspěšný politik,který se odhalil úplně donaha. Jsem velmi potěšen, že éra těchto zrádcu Již pominula.

6
Před 2 roky

Ten se nezapře-narcis a tlučhuba....!!!!

29
Před 2 roky

Západ si vybírá svou kádrovou základnu v Aspen Institutu a Sověti si ji zase vychovávali v Prognostických ústavech, které založil Andropov, mnohaletý ředitel KGB, kdy je doslova neuvěřitelné, že z tohoto ústavu "vznikli" lídři všech (!!!) polistopadových stran a měli jsme z něj i dva prezidenty. Klaus i Zeman vždycky budou kopat za Rusáky, byli k tomu vychováni a vyškoleni. Na Klause budou mít zcela i nějaké kompro materiály, kdy se sám kdysi přiznal, že při jejich první schůzce s Putinem si jej tento posadil na židli a ukázal mu spis, co na něj má...ale co v něm bylo, již jaksi neřekl. Nikdo se tedy nemůže divit, že je zalezlý v kremelské řiti jako málokdo...

3
Před 2 roky

Jednou jsem toho našeho Puškina volil. Že jsem si tu ruku raději nezlomil. Stářím se prý moudří. Není to pravda. U blbce to nefunguje.

30
Před 2 roky
Jiří Pazderka

Taky jsem ho volila. Zdál se mě tehdy o.k. Dnes si říkám jak jsem byla naivní. Kdyz mé přátele říkali co je zač ještě jsem se s nima hádala. Je to pěkna deziluze z toho co se s nim stalo.

5
Před 2 roky

Klaus už by měl být zticha, aby uchoval svůj jakž takž obraz. Táta tomu říká, že sračkovatí mozek. Problém Klause je, že nemá v okolí nikoho, kdo by mu to řekl... Bohužel asi uvidíme hořký konec... 😔

21
Před 2 roky
Milan Jaroš

To bych si vaším tátou rozuměl, tvrdím, že většina starých vysloužilých politiků vyprávějí nesmysly.

5
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Už ho vyhněte …👎

6
Před 2 roky
Jan Weber

VYPNĚTE !😎

10
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt