Václav K(leptoman) je už jen směšný stařík stižený typickými nemocemi svého věku...
Netřeba se jím zabývat.
Tak vy se určitě zabývejte spíše vlastním úpadkem..
Egocentrické kikiny si už nikdo (normální) nevšímá a ona neví, jak na sebe strhnout pozornost. Jako žabka z pátý třidy 🤪🤣🤣🤣
VAŠKU,vrat se do hrobu a vezmi s sebou MILOŠE
O peníze jde vždycky až v první řadě, že, pane exprezidente? Ve vašem případě o ty, které máte z milosti Putina zainvestované v Rusku, a není jich jistě málo. Ale něco za něco - musíte Putina za to, že vám to dovolil, u nás doma chválit a chválit, což při své kluzkosti jistě rád uděláte. Ostatně, stačí o Putinovi jedno špatné slovo a máte utrum, není-liž pravda😁😁😁😁😁?
Již to tady zaznělo Klaus je ubohý a velmi Neúspěšný politik,který se odhalil úplně donaha. Jsem velmi potěšen, že éra těchto zrádcu Již pominula.
Ten se nezapře-narcis a tlučhuba....!!!!
Západ si vybírá svou kádrovou základnu v Aspen Institutu a Sověti si ji zase vychovávali v Prognostických ústavech, které založil Andropov, mnohaletý ředitel KGB, kdy je doslova neuvěřitelné, že z tohoto ústavu "vznikli" lídři všech (!!!) polistopadových stran a měli jsme z něj i dva prezidenty. Klaus i Zeman vždycky budou kopat za Rusáky, byli k tomu vychováni a vyškoleni. Na Klause budou mít zcela i nějaké kompro materiály, kdy se sám kdysi přiznal, že při jejich první schůzce s Putinem si jej tento posadil na židli a ukázal mu spis, co na něj má...ale co v něm bylo, již jaksi neřekl. Nikdo se tedy nemůže divit, že je zalezlý v kremelské řiti jako málokdo...
Jednou jsem toho našeho Puškina volil. Že jsem si tu ruku raději nezlomil. Stářím se prý moudří. Není to pravda. U blbce to nefunguje.
Taky jsem ho volila. Zdál se mě tehdy o.k. Dnes si říkám jak jsem byla naivní. Kdyz mé přátele říkali co je zač ještě jsem se s nima hádala. Je to pěkna deziluze z toho co se s nim stalo.
Klaus už by měl být zticha, aby uchoval svůj jakž takž obraz. Táta tomu říká, že sračkovatí mozek. Problém Klause je, že nemá v okolí nikoho, kdo by mu to řekl... Bohužel asi uvidíme hořký konec... 😔
To bych si vaším tátou rozuměl, tvrdím, že většina starých vysloužilých politiků vyprávějí nesmysly.