1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Nevím, proč se téhle trosce ještě někdo věnuje. Za třicet let se o něm bude psát pouze to, že rozložil stát a hospodářsví.

14
Před 1 rokem

Nevěřím, že Klaus naletěl. A nevěřím, že se jenom přehmátnul, když kradl to pero. Klaus má svůj charakter tak integrální, že všechno jeho jednání svorně odkazuje na jedny hodnoty.

13
Před 1 rokem

...sice se bláboly Jandourka, kterému se parohy zabořují do mozku čím dál tím více, nedají dočíst až do konce, jeho názory Klaus určitě nesdílí!!

21
Před 1 rokem
Pavel Klusáček

Tvůj mozek klusá daleko od tebe, paroháči

12
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

A co američtí prezidenti Busch, Clinton, Obama ??To nejsou váleční zločinci?? Jen tito tři mají na svědomí milióny lidských životů!!

14
Před 1 rokem
Jan Chytil

Samozřejmě že jsou, ale nad nimi ve světě není síla aby je obvinila a rozpoutala histerii proti USA - NATO.

4
Před 1 rokem

Hodně lidí zas naletělo Klausovi, taky slušný průšvih. Ale nevěřím že by naletěl Klaus tenhle výdobytek komunistů a KGB soudruhovi z organizace. Zatraceně dobře ví co je to za zmetky. Vrána k vráně sedá.

9
Před 1 rokem

Kikino vrať se do hrobu.

9
Před 1 rokem

Klaus je především starý ješita a proto nikdy nepřizná vlastní chybu. Navíc kdoví co na něj má KGB (vlastně FSB, ale to je vlastně to samé 😀).

Takže škoda papíru (tedy vlastně kB).

24
Před 1 rokem

Znovu to napíšu Klaus's je dementní stařík a prorusský skřet. A vy flastenci mi můžete ....

8
Před 1 rokem
Jan Puskás

To co vy musíte.

3
Zobrazit dalších 6 reakcí
Před 1 rokem

a to nám tu dělalo 10 let prezidenta a po něm dalších 10let zeman. pak se mi lidé diví, když říkám otevřeně, že po 20ti letech mohu být zase konečně hrdý na prezidenta čr.

13
Před 1 rokem
Rado Lokvenc

Taky jsem po dvaceti letech hrdý na svého prezidenta.

5
Před 1 rokem

Myslím, že Klaus se odpovědnosti zbavit nesnaží. Bůh Klaus žádnou odpovědnost nemá. Nezná pokoru, jen aroganci, nemá svědomí. Díky za tento pravdivý článek, snad pomůže někomu pochopit a otevřít oči.

11
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt