Nevím, proč se téhle trosce ještě někdo věnuje. Za třicet let se o něm bude psát pouze to, že rozložil stát a hospodářsví.
Nevěřím, že Klaus naletěl. A nevěřím, že se jenom přehmátnul, když kradl to pero. Klaus má svůj charakter tak integrální, že všechno jeho jednání svorně odkazuje na jedny hodnoty.
...sice se bláboly Jandourka, kterému se parohy zabořují do mozku čím dál tím více, nedají dočíst až do konce, jeho názory Klaus určitě nesdílí!!
Tvůj mozek klusá daleko od tebe, paroháči
A co američtí prezidenti Busch, Clinton, Obama ??To nejsou váleční zločinci?? Jen tito tři mají na svědomí milióny lidských životů!!
Samozřejmě že jsou, ale nad nimi ve světě není síla aby je obvinila a rozpoutala histerii proti USA - NATO.
Hodně lidí zas naletělo Klausovi, taky slušný průšvih. Ale nevěřím že by naletěl Klaus tenhle výdobytek komunistů a KGB soudruhovi z organizace. Zatraceně dobře ví co je to za zmetky. Vrána k vráně sedá.
Kikino vrať se do hrobu.
Klaus je především starý ješita a proto nikdy nepřizná vlastní chybu. Navíc kdoví co na něj má KGB (vlastně FSB, ale to je vlastně to samé 😀).
Takže škoda papíru (tedy vlastně kB).
Znovu to napíšu Klaus's je dementní stařík a prorusský skřet. A vy flastenci mi můžete ....
To co vy musíte.
a to nám tu dělalo 10 let prezidenta a po něm dalších 10let zeman. pak se mi lidé diví, když říkám otevřeně, že po 20ti letech mohu být zase konečně hrdý na prezidenta čr.
Taky jsem po dvaceti letech hrdý na svého prezidenta.
Myslím, že Klaus se odpovědnosti zbavit nesnaží. Bůh Klaus žádnou odpovědnost nemá. Nezná pokoru, jen aroganci, nemá svědomí. Díky za tento pravdivý článek, snad pomůže někomu pochopit a otevřít oči.