1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

On má asi ten arogantní, povýšený xicht napevno zakódovaný do mimiky. Už mu nedávejte prostor v médiích, senilita se na něm příliš podepsala.

7
Před 1 rokem
Jirka Černý

Pozri sa do zrkadla a trošku sa zamysli....

9
Před 1 rokem

Tenhle pán pokaždé než ze sebe dostal nějakou smysluplnou větu tak já mezitím usnul. Na tohodle blekotu jsem nikdy neměl potřebný čas ani výdrž.

5
Před 1 rokem
Patrik Kamitz

Patriku, to bude vejš..

1
Před 1 rokem

Ignorovat tohoto senilniho zloděje per je jediný způsob jak tuto politickou mrtvolu zapomenout. I když takovýto historický omyl bychom zapomenout neměli.

19
Před 1 rokem

Ke krádeži pera jsem byl vyprovokován

• USA!!!
17
Před 1 rokem
Karel Adamek

Trefné☺☺ Moc jste mě pobavil☺

8
Před 1 rokem

No jo,už se z toho nevykroutí,Klaus a Zeman,to je dvojka která tady Putinovi lezla do zadku nejvíc.A teď to chce nějak okecat.

12
Před 1 rokem

V podstatě nechtěně priznal, že je politický prostitut.

12
Před 1 rokem

No tak hlavně, že se teď rusko cítí bezpečněji, když je v NATO Finsko, Švédsko de facto taky, a Ukrajina je na cestě.

40
Před 1 rokem

Každý šulin se tady chce zviditelnit a ohání se mírovým jednáním. Nikdo ale nepřišel s konkrétnimi cíly takového jednání, který by akceptovaly obě strany.

8
Před 1 rokem

Klaus je bezcharakterní prospěchář, placený z ruských peněz.Začalo to opoziční smlouvou a končí to zradou státu s nepřátelskou mocností!

15
Před 1 rokem
Radim Kavan

👍👍👍! Výstižné!

2
Před 1 rokem

Klaus se Zemanem samozřejmě měli již dávno sedět za vlastizradu, není třeba o tom moc polemizovat 🙂.

Seznam jejich protistátních činů je na celou knihu, sem se nevejdou 🙁.

17
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt