On má asi ten arogantní, povýšený xicht napevno zakódovaný do mimiky. Už mu nedávejte prostor v médiích, senilita se na něm příliš podepsala.
Pozri sa do zrkadla a trošku sa zamysli....
Tenhle pán pokaždé než ze sebe dostal nějakou smysluplnou větu tak já mezitím usnul. Na tohodle blekotu jsem nikdy neměl potřebný čas ani výdrž.
Patriku, to bude vejš..
Ignorovat tohoto senilniho zloděje per je jediný způsob jak tuto politickou mrtvolu zapomenout. I když takovýto historický omyl bychom zapomenout neměli.
Ke krádeži pera jsem byl vyprovokován
Trefné☺☺ Moc jste mě pobavil☺
No jo,už se z toho nevykroutí,Klaus a Zeman,to je dvojka která tady Putinovi lezla do zadku nejvíc.A teď to chce nějak okecat.
V podstatě nechtěně priznal, že je politický prostitut.
No tak hlavně, že se teď rusko cítí bezpečněji, když je v NATO Finsko, Švédsko de facto taky, a Ukrajina je na cestě.
Každý šulin se tady chce zviditelnit a ohání se mírovým jednáním. Nikdo ale nepřišel s konkrétnimi cíly takového jednání, který by akceptovaly obě strany.
Klaus je bezcharakterní prospěchář, placený z ruských peněz.Začalo to opoziční smlouvou a končí to zradou státu s nepřátelskou mocností!
👍👍👍! Výstižné!
Klaus se Zemanem samozřejmě měli již dávno sedět za vlastizradu, není třeba o tom moc polemizovat 🙂.
Seznam jejich protistátních činů je na celou knihu, sem se nevejdou 🙁.