1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

A kdo dělá a dělal užitečného idiota Americe?Chce to vyvážené zprávy! Jednostranná informace je dnešní narativ!

10
Před 1 rokem
Miroslav Jelínek

TY jsi pořádně nadupanej KREMLOBOT kolaborante Míro!!

2
Před 1 rokem

Hluboká úcta pane Klausi za Vaší nepokřivenou páteř , navzdory všem slizkým výkřikům hnisu všech nul tady …!

9
Před 1 rokem
Pavel Kabrňa

Ty to to máš dobře v lebce vyhráblý. Chyť se s tím kolaborantem za ruce a mazejte OBA do Kremlu. Přispěju rád na cestu a hlavně se NEVRACET!!

2
Před 1 rokem

Autor článku ještě nedorostl,taky je možné,že pohnojen,přerostl.

9
Před 1 rokem
Otto Turza

Ano jste velice mlád, aby jste pochopil mentalitu a myšlení narcise Klause

8
Před 1 rokem

Klaus by se měl dobrovolně zbavit svéprávnosti a uchýlit se do zařízení s vysoce kvalifikovanou péčí.

10
Před 1 rokem
Libor Morávek

Nebo do nejake neziskovky. Vlastne on uz v jedne je.

3
Před 1 rokem

A jak to bylo s tím rusským dluhem? Kam zmizely miliardy co jim Klaus se Zemanem půjčili???

7
Před 1 rokem

Je to takový názor, jako by třeba Lenin v r.1940 tvrdil že bolševíci Hitlera vyprovokovali a proto zabral Česko a napadl Polsko.

To je přesný.

8
Před 1 rokem
Jan Michajlik

Lenin byl v roce 1940 dávno po smrti.

4
Před 1 rokem

Mám ho rád, má pořád skvělé názory, kritika vlády a EU od něj je jedna z nejlepších, jestli ne přímo nejlepší, ale co týče názoru na válku na Ukrajině nesouhlasím s ním, ale s jeho kritiky.

5
Před 1 rokem

Nejsem volič ODS.Nikdy jsem nebyl volič Klause.Ale ještě nezdegeneroval jak dnešní vládnoucí elita.

10
Před 1 rokem
Martin Zlámal

A CO jako máme teď dělet Zlámale Zlámaloviči?

2
Před 1 rokem

Proč takovému člověku, jehož názory jsou zajímavé jak týden staré noviny, dávat prostor?

5
Před 1 rokem
Jan Mandaus

Klaus je typ člověka, který má silnou potřebu se zviditelnit! Kdy se mu to povedlo, bylo na státní návštěvě v Chile, když tam kradl pero a pobavil tím celý svět!😁

1
Před 1 rokem

Další špinavá hra, dehonestovaní pana prezidenta za svůj názor. Je to jenom důkaz že naše země se řítí do další totality. Jenom že to blbec nikdy nemůže pochopit.

7
Před 1 rokem
Jaroslav Říha

Já blbec to fakt nechápu!

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt