A kdo dělá a dělal užitečného idiota Americe?Chce to vyvážené zprávy! Jednostranná informace je dnešní narativ!
TY jsi pořádně nadupanej KREMLOBOT kolaborante Míro!!
Hluboká úcta pane Klausi za Vaší nepokřivenou páteř , navzdory všem slizkým výkřikům hnisu všech nul tady …!
Ty to to máš dobře v lebce vyhráblý. Chyť se s tím kolaborantem za ruce a mazejte OBA do Kremlu. Přispěju rád na cestu a hlavně se NEVRACET!!
Autor článku ještě nedorostl,taky je možné,že pohnojen,přerostl.
Ano jste velice mlád, aby jste pochopil mentalitu a myšlení narcise Klause
Klaus by se měl dobrovolně zbavit svéprávnosti a uchýlit se do zařízení s vysoce kvalifikovanou péčí.
Nebo do nejake neziskovky. Vlastne on uz v jedne je.
A jak to bylo s tím rusským dluhem? Kam zmizely miliardy co jim Klaus se Zemanem půjčili???
Je to takový názor, jako by třeba Lenin v r.1940 tvrdil že bolševíci Hitlera vyprovokovali a proto zabral Česko a napadl Polsko.
To je přesný.
Lenin byl v roce 1940 dávno po smrti.
Mám ho rád, má pořád skvělé názory, kritika vlády a EU od něj je jedna z nejlepších, jestli ne přímo nejlepší, ale co týče názoru na válku na Ukrajině nesouhlasím s ním, ale s jeho kritiky.
Nejsem volič ODS.Nikdy jsem nebyl volič Klause.Ale ještě nezdegeneroval jak dnešní vládnoucí elita.
A CO jako máme teď dělet Zlámale Zlámaloviči?
Proč takovému člověku, jehož názory jsou zajímavé jak týden staré noviny, dávat prostor?
Klaus je typ člověka, který má silnou potřebu se zviditelnit! Kdy se mu to povedlo, bylo na státní návštěvě v Chile, když tam kradl pero a pobavil tím celý svět!😁
Další špinavá hra, dehonestovaní pana prezidenta za svůj názor. Je to jenom důkaz že naše země se řítí do další totality. Jenom že to blbec nikdy nemůže pochopit.
Já blbec to fakt nechápu!