Když se mi něco nebude líbit na sousedovi, tak mám právo mu obsadit byt a zabít ho?
Když ti upálí zaživa padesát příbuzných a sedm let po tobě stříli a ty celou tu dobu žádáš aby přestali a aby se nepolčili s dalšímmi zločinci proti tobě?
Mě už připadá tak, jako že chce ještě někoho rozhodit či naštvat než se odebere do věčných lovišť.
Starého Klause neberu vážně, jinak bych ho musel nazvat neuctivými, ba vulgárními tituly.
Morální troska , kterou zajímá jen to jak se zviditelnit. Byl chudákem ve všech jeho funkcích a chudákem zůstane do konce života.
Hned pod článkem je žádost forum 24 - Podpořte nezávislou žurnalistiku. Forum 24 rozhodně žádnou nezávislou žurnalistiku neprovozuje. 🙂 Tento článek je toho dalším důkazem.
Otázka pro pana profesora: jak se mohlo cítit Rusko "fatalne ohrožené" zemi, kterou chtělo dobýt a porazit za tři dny?
A teď se ukaž, Václave, co z tebe vypadne za moudro...
A za amnestii, kterou přiklepl svým kámošům nakradené miliardy, může taky NATO a USA.
Samolibý ješitný narcis.
Jsi nula, tudíž se Tě to netýká a ani to nikdy nepochopíš, pohůnku.
Zloděj per a dnes již senilní ubožák by se neměl veřejně vyjadřovat již k ničemu.
Všimněte si jak ho ten jeho zbytnělý narcizmus stále nutí být středem pozornosti.
Klaus nenaletěl válečnému zločinci a sadistovi Putinovi. On s ním souzní, obdivuje ho a "pracuje" pro něj...
A mohl by čmajz, už konečně vysvětlit, jak to bylo s tím odpušteným dluhem ruSSnáckovi !!! Děkuji
Máš to výše, ve spolupráci s Mildou. 😉