1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Když se mi něco nebude líbit na sousedovi, tak mám právo mu obsadit byt a zabít ho?

31
Před 1 rokem
Martin Horák

Když ti upálí zaživa padesát příbuzných a sedm let po tobě stříli a ty celou tu dobu žádáš aby přestali a aby se nepolčili s dalšímmi zločinci proti tobě?

35
Zobrazit dalších 23 reakcí
Před 1 rokem

Mě už připadá tak, jako že chce ještě někoho rozhodit či naštvat než se odebere do věčných lovišť.

5
Před 1 rokem

Starého Klause neberu vážně, jinak bych ho musel nazvat neuctivými, ba vulgárními tituly.

12
Před 1 rokem

Morální troska , kterou zajímá jen to jak se zviditelnit. Byl chudákem ve všech jeho funkcích a chudákem zůstane do konce života.

17
Před 1 rokem

Hned pod článkem je žádost forum 24 - Podpořte nezávislou žurnalistiku. Forum 24 rozhodně žádnou nezávislou žurnalistiku neprovozuje. 🙂 Tento článek je toho dalším důkazem.

2
Před 1 rokem

Otázka pro pana profesora: jak se mohlo cítit Rusko "fatalne ohrožené" zemi, kterou chtělo dobýt a porazit za tři dny?

12
Před 1 rokem
Eva Nováková

A teď se ukaž, Václave, co z tebe vypadne za moudro...

1
Před 1 rokem

A za amnestii, kterou přiklepl svým kámošům nakradené miliardy, může taky NATO a USA.

Samolibý ješitný narcis.

8
Před 1 rokem
Lubomir Dzuracky

Jsi nula, tudíž se Tě to netýká a ani to nikdy nepochopíš, pohůnku.

7
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Zloděj per a dnes již senilní ubožák by se neměl veřejně vyjadřovat již k ničemu.

4
Před 1 rokem
Inka Ďoubalíková

Všimněte si jak ho ten jeho zbytnělý narcizmus stále nutí být středem pozornosti.

6
Před 1 rokem

Klaus nenaletěl válečnému zločinci a sadistovi Putinovi. On s ním souzní, obdivuje ho a "pracuje" pro něj...

13
Před 1 rokem

A mohl by čmajz, už konečně vysvětlit, jak to bylo s tím odpušteným dluhem ruSSnáckovi !!! Děkuji

14
Před 1 rokem
Milan Novák

Máš to výše, ve spolupráci s Mildou. 😉

7
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt