Proboha, nechte už tu politickou mrtvolu v klidu hnít.
Dělá to všechno pro prachy.Je to starej nepříjemnej chlap.Jen se divím jak dovedl zblbnout tolik lidí.
Zblbnout lidi není zas takový problém! Viz. 2x zvolený Eman!😉
Škoda, byla doba kdy jsem ho měl rád. Bohužel teď fandí fašistům a to se odpustit nedá.
Škoda, chlapče že ho nemáš rád.Vaškovi je 82 a v jeho letech, na něho nikdo nemá.Já ho opačně neměl rád, jako mladého.Ve 74 jsem změnil názor,protože na úkor druhých, prošel životními a politickými zkušenostmi a málo kdo z našich se mu může rovnat.Václave publikuj dál svoje články, já si je z radostí přečtu.
Politické mrtvoly se neštítí absolutně ničeho, hlavně aby byl na výsluní.
Nechápu, proč takový člověk vůbec dostává prostor v médiích.
Nerozumím tomu, proč týden co týden je tato figura vytahována z hrobu. Nic smysluplného nám už neřekne.
Vetsina komentujicich nesahá Klausovi ani po kotníky.
Tak proč se tento 'velikán' už léta chová jako hlupák? Samolibý narcis, který si svého času myslel, že se mu bude klanět celý svět. Nyní směšná loutka Kremlu ... zloděj propisek, amatérský všeuměl a nebezpečný člověk plný nenávisti.
Kvalitní novinařina. Konečně někdo řekl, jak to všichni říkají, že to je! Nesmíme zapomínat na to jak to je. Protože tak to je.
Napsat, že pan exprezident je troll by nebylo správné. Zkusme to zformulovat jinak.
Co dement?
Měl by jít sedět
I s tebou!
A já si myslím, že starý Klaus by měl odejít do politického hrobu!
Já bych too zkrátil: Měl by odejít do hrobu.