1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Tož jaktože se jim zdvojnásobí renta a příspěvky - vždyť všem lidem se peníze snižují, a jim se zvyšují ?!?!?! .........Jak vidím, ti se neštítí být nesolidárni s národem, jen hrabat a hrabat pro sebe. 🤦

5
Před 2 roky
Jana Moravcová

podle vládního návrhu? takže nám vlastně autor článku vysvětluje, jak si tato vláda představuje v reálu pro sebe "balíček úspor "...

2
Před 2 roky

Snad to budou už jen měsíce

1
Před 2 roky

Tak nevím co na to říct. Důchodci a samoživitelky jsou na pokraji chudoby, nemají pro děti na obědy atd. Tady už se nedá žít. Sundat tuhle vládu, která údajně myslí na lidi. Je to výsměch všem poctivým lidem......

11
Před 2 roky
Jitka Zscherpová

Kdybyste nekecala, důchodci na pokraji chudoby? Nenechte se vysmát!

9
Před 2 roky

Za chvíli budou oba zlí dědci pod drnem. Z peněz navíc si kiki Klaus si dopřeje hezkého letušáka a BecherMiloš láhvičku navíc. Rakev nemá kapsy.

4
Před 2 roky

Zaslouženě.... A závistovci at si zkusi kandidovat a treba vyhrajou taky. Oba tito prezidenti muzou za jedno z nejnižších zadlužení v evropě. Za to co teď štúr ukazuje na hradě je mi zle. Udělal si z toho cestovku a nic z toho.. Od 8.3.2023 nemám prezidenta!

5
Před 2 roky
Ibrahim Mustafa

Já jsem neměl prezidenta od smrti Havla, protože dva ksindlové a agenti KGB z Jakešovy věštírny, Klaus a Zeman, jsou prapůvodní příčinou veškerého politického, ekonomického i mravního marasmu naší země..!

6
Zobrazit dalších 8 reakcí
Před 2 roky

Jsem toho názoru, že ex-prezident by neměl po skončení svého funkčního období dostávat rentu žádnou.

26
Před 2 roky
Marian Korčák

Jakoby mel ale jen urcitou dobu

1
Před 2 roky

Tak exprezidenti dostanou přidáno a studentům peníze seberou přitom jak se říkalo je to také zanedbatelná částka je vidět jak myslí na české občany

6
David Scholtz

Na občany se tu nehraje.

1

A není to málo?

Tak se dělají průměry. Jeden má 15 t ,druhý 200 t . A dohromady mají pytel ranec.

Fialova spravedlnost, jedněm vezme a jiným přidá.

5
Před 2 roky
Ladislav Koňařík

Přesně. A Ukrajina přepadla Rusko.

3
Před 2 roky

Samozřejmě, že to Kikina věděl a říkal už

před minimálně padesáti lety.😂

3
Před 2 roky

Dědkové jen škodí a my na ně vyděláváme, ani jeden za život státu nevydělal korunu.

13
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt