Ruští špicli z prognostického ústavu seděli na hradě čtyři volební období. Udělali vše pro morální rozklad společnosti. Klaus by si zasloužil na věčnou paměť ceduli v parlamentu. Václav Klaus - zasloužil se o rozklad státu.
je to opravdu stářím. stáří je hnus v každém provedení. lidi hloupnou ale nevědí o tom. co bylo včera nevědí , ale co před 50ti roky ano . dnešní doba je pro ně na nic. atd. atd.. chci umřít dříve než úplně zblbnu jako Klaus.
Ty nemusíš ani zestárnout ,,, diagnóza B..je tvoje druhá identita 🤔😉
Málokdo ví, že Klaus už v osmdesátých letech mluvil svou dobrou němčinou ve vídeňské televizi jako český ekonomický expert a velmi chválil ruskou perestrojku. Jeho kladný vztah k Rusku je tedy staršího data. Mám bohužel pocit, že mu trochu stářím hrabe, jeho kontroverzní a mnohdy protikladné názory už v podstatě nikoho nezajímají. Tak ho nechme ťápat, co chce, psát co chce, vždyť je demokracie a stejně to nikdo nečte, tak jako nikdo nečte ty statisíce výtisků jeho knih.
No, jestli by nebylo na místě pozastavit (rozhodnutím soudu) činnost dotčeného "Vědeckého institutu" na základě šíření dezinformací: preventivní válka.. podpora cizích (údajných) mocností, které se netají cílem, že je třeba ovládnout Evropu a toto území připojit ke svému státu... Zákonných důvodů by se pravděpodobně našlo dost. Možná by také nebylo od věci prozkoumat průhlednost financování této obskurní, naprosto zbytečné, "instituce".....
On pan Klaus ještě někoho zajímá?, Já ho nečtu. A stejně tak jeho divný institut. Žádná prospěšná nadace- instituce, která naopak žije z příspěvků jiných. Koho?
Potěšilo mě, že se jeho knihy prodávaly v Levných knihách po pětikačce.
Kdo to má?!
Na to, že vás nezajímá máte o něm obdivuhodný přehled 😉
Věk neúprosně pokračuje v devastaci duševna, ale taktéž přestává být člověk opatrný a chce se všem pochlubit svou činností, kterou musel celá léta skrývat a na kterou je nejvíce pyšný a vlastně okolí dostatečně neoceňuje jeho zásluhy a ztrácí zájem okolí. Co s tím udělat, že? Jak narcis, tak i alkoholik byli oba z ústavu, který se tak hluboce démonizuje, ale v podstatě to byla filiálka KGB a tyto dvě osoby na konci svého života svými postoji ukazují, jak nás všechny tahali za nos.
Když Jiří Weigl v roce 1985 vstupoval do KSČ miloval SSSR a dnes miluje Putina. Prokremelský stařík Klaus si ho vybral za kancléře staejně jako si vybral za předsedu poslaneckého klubu bývalého bolševika Tlustého. Dnes už víme, že tihle lidé byli politickým figurami privatizujících se bolševiků podnikových kádrů.
Ekonomickou propojenost na ruské oligarchické struktury lze předpokládat.
Vojenský řád Petra Velikého z roku 1716
- udržovat ruský lid ve stavu neustálé války, aby se voják trvale zoceloval v boji… - při každé příležitosti zasahovat do záležitostí Evropy, zejména Německa… - rozdělovat Polsko, posílat tam ruská vojska a dočasně je tam nechávat… - zmocnit se co největšího dílu švédských držav (Norsko, Finsko, Pobaltí)… - za manželky velkých ruských knížat (budoucích carů) vždy vybírat německé princezny
No tak jestli mám věřit panu Klausovi nebo nějakýmu pisálkovi na Foru 24, tak mám celkem jasno. Možná by místním řepám pomohlo si přečíst, co vše prožil a čeho všeho dosáhl pan Klaus a každý může sám zvážit zda má kompetenci věc fundovaně hodnotit.
Krade tužky....
Celý tento institut je absolutní banda zoufalců v čele s jedním ze dvou
největších škodičů po list.89 / druhý je Ovar - Klausovo dvojče/