Příště Václav a jeho klauni příjdou s tezí, že Hitler taky nelhal. Československo prostě muselo být zničeno, aby se zastavil nelidský útlak německojazyčného obyvatelstva. Naprosto stejná šablona, ruským fašistům ji stačilo jen mírně oprášit. . Kdo nevidí paralely mezi Hitlerovým Německem a Putlerovým Ruskem, je jaksi mdlého rozumu.
Teda, Vy jste hlava Marie. Povězte nám, jak to tedy od roku 2014 na východě UA vypadalo? Okomentujte utahování smyčky NATO kolem RF a rovnou něco napište o lidech, kteří se po puči dostali na UA k moci.....
Klausův institut zrušit a jemu odebrat všechny výhody bývalého presidenta,je to politická mrtvola,která se snaží stále škodit.Je to lhář, který umožnil rozkradení téměř všeho co zbylo po komančích.
Už ho zase probudili? 😄 😄
Podle prezidenta Klause měl Hitler právo obsadit Sudety.Podle stejné logiky měl právo obsadit zbytek ČSR.Podle stejné logiky měl právo vtrhnout do Polska,Belgie,Francie,Lucemburska,Nizozemí,Dánska,Norska a SSSR.Podle stejné logiky měl Stalin právo vtrhnout do Polska a Finska.Brežněv měl právo poslat vojska do ČSSR.No a Okamurovci mu v tom přitakávají.
Klaus by měl být trestně stíhán za podporu a propagaci ruského terorismu
Jak se ta doba mění. Zbožňovaný prezident, zakladatel ODS.
Nelze nevzpomenout na půjčku Rusům v r. 89 ve výši 1,3 miliardy US dolarů, kterou právě Václav Klaus jistil svojí židlí ministra financí. Dnes říká, že o ní nic neví. Při tom existuje dopis z prosince 1989, ve kterém Klause jako ministra financí před odesláním půjčky do Ruska varoval tehdejší ředitel Československé obchodní banky (ČSOB). Jelikož ta půjčka nebyla splacena v celé výši, nabízí se otázky, kde je ten zbytek a proč Václav Klaus a jeho lidé tak milují Putina.
Pane redaktore, všechno je jinak. Váš vládní plátek je pouze propagandou, lžete a pomlouváte. Odkaz
Nejnovější vystoupení Ilji Kivy, jiného ukrajinského exposlance, jste viděla? Konkrétně to, ve kterém opět (pikolikáté už) dělí Ukrajinu, tentokrát na části zřizuje další židovský stát? Co si o něm myslíte?
Přečetl jsem si řadu příspěvků a často svědčí a nevědomosti hraničící s hloupostí.
Nevstupuji opakovaně do diskuze, abych hájil VK, mám k němu řadu výhrad, ale v případě Ukrajiny má pravdu. Dnes je k tomu dostatek důkazů a lidé by si měli uvědomit a pochopit, jak falešnou hru s námi vláda hraje. Doplatí na ni většina z nás.
Našel jsem si čas a seznámil se se situací na Ukrajině a s příčinami občanské války mezi východem a západem země. I přesto, že vláda brání, aby se pravdivé informace dostaly do veřejného prostoru, je na trhu řada titulů od zahraničních autorů na sobě nezávislých, ze kterých lze čerpat a potvrzovat si pravdivost informací. Ukazují, že příprava války na Ukrajině začala po pádu berlínské zdi a ne v únoru minulého roku, jak se nám snaží propaganda namluvit. V příspěvku ze včerejšího dne jsem uvedl důvody proč souhlasím s VK a uvedl i knihy ze kterých jsem informace čerpal..
Nesmysly jakými nás krmí média a politici
Rusko
Členové kryptoSTB Prognostik Boys z KGB Prognostického ústavu už si dávno nahrabali tzv. Velkou a Malou privatizací, čti Megapodvod a Megakrádež na občanech této země a teď už můžou s rudou barvou ven a smát se až se za břicho popadají.......
Pokud tato pravidla použijeme na ukrajinský konflikt, je možné učinit závěr, že pravda je více na straně Evropy, která je demokratičtější než Rusko.
Avšak to neplatí pro propagandu Ukrajiny, která má stejnou mentalitu a korupci jak Rusko, ne-li větší.
Toto jsou obecná a pravdivá fakta, žádné dezinformace.
Institut Václava Klause požívá v Česku asi tolik vážnosti, jako nádražní restaurace v Sušici. Až na pár proruských fanatiků a rudých tmářů, nikdo toto rudé hnízdo papouškující ruskou propagandu, v Čechách nepotřebuje a sotva ho bere vážně. Pomatený narcistický "já" Klaus nemohl překousnout, že by po skončení mandátu, odešel na smetiště dějin kam dávno patří a tak založil kancelář, odkud se svými pomatenými a oddanými nohsledy, vyřvává svá moudra a proruskou propagandu s nadějí, že něco změní. Protože je Klaus i těžký grafoman, napsal desítky knih, brožur a brožurek, které však leží zaprášené v antikvariátech a i za 15 korun je nikdo nekupuje, neboť ne každého zajímá, jak to vidí Klaus. Nezájem veřejnosti o Klause ho přivádí k bezmocnému vzteku a tak tu a tam něco v jeho rudém institutu zakřičí, aby na sebe aspoň na moment strhnul pozornost a mohl být zajímavý. Jestli tuto republiku postihlo po revoluci 1989 nějaké neštěstí, tak to byl vstup Klause do politiky.