A kdo ten zbytečný institut platí ? Že by Kožený ?
Divím se podržtaškám - novinářům, že se té dnes nuly stále na něco ptají ?
Zde lze porovnat a posoudit dva diametrálně odlišné názory pracovníků FORUM 24 a IVK. Není divu, že se "jakoby" tolik liší. Ta všemi skloňovaná pravda bude, jako vždy, někde uprostřed. Není nutno to vidět černobíle, ale ve stupních šedi. Vyniknou pak i pozoruhodné detaily.
Ano! Dám příklad: někdo si o Vás myslí, že jste b!b. Vy sám si to nemyslíte.
Pravda bude někde uprostřed (poloviční b!b).
„Poslušně hlásím, že jsem to, pane obrlajtnant, pozoroval. Já mám, jak se říká, vyvinutej pozorovací talent, když už je pozdě a něco se stane nepřijemnýho. Já mám takovou smůlu jako nějakej Nechleba z Nekázanky, který tam chodil do hospody V čubčím háji. Ten chtěl vždycky dělat dobrotu a vod soboty vést novej život, a vždycky na druhej den říkal: ‚Tak jsem vám, kamarádi, k ránu pozoroval, že jsem na pryčně.‘ A vždycky ho to stihlo, když si umínil, že půjde v pořádku domů, a nakonec se vysvětlilo, že porazil někde nějakou vohradu nebo vypřáh koně drožkářovi nebo si chtěl pročistit fajfku pérem z kohoutího chvostu nějaký policejní patroly. Von byl z toho celej zoufalej a nejvíc mu to bylo líto, že se ta smůla táhne po celý generace. Jeho dědeček šel jednou na vandr…“
.
[J. Hašek, Švejk]
hodnej .. na stará kolena se ještě stane hrdinou sovětského svazu 😉
Jedna pravda hystericky prosazovaná u mě vždy vzbuzoval pochybnosti, viz život v ČR před 89. Říká se “pravda je uprostřed” a tu opravdovější pravdo se snad dozvíme tak za 50 let. Jsem starší člověk, už jsem něco viděl a také mnoho pravd, které po čase pravdami nebyly.
Forum 24 opět jako žumpa. Bez ohledu na názory autora, se kterými by se ve slušné společnosti dalo i polemizovat, je hlavním nezkrytým účelem článku dehonestovat a urážet.
Žumpou se oháněl alkoholik Zeman. Jistě váš oblíbenec. Mimochodem, radil Putinovi novináře likvidovat. Tak zalezte zpět do svého kanálu.
Pan Klaun je pomatený člověk, který z nějakého (asi lékařského) problému vždy bude stát v opozici. Covid není, oteplování není, když prší tak vlastně neprší. Tento člověk prostě rád upoutává pozornost, nic víc za tím není. Dědo kup si fajfku a dej už pokoj s tvejma hovadinama.
A co se týká mne přistupuji k věcem logicky ve válce je viník ten kdo první vystřelí. V hospodě na baru,když si budete nadávat a pak se porvete soud bude zajímat kdo dal první rádu, ty kecy kolem je jen omáčka.
A co se týká UA je všem jasné, že to byla studená válka obou a obě strany ji chtěli, protože 40 mil obyvatel je sakra velké číslo a budoucí velká armáda. Její lidé si zvolili západ a Vládík to chtěl silou změnit. To je celé
Je to jen narcis z modrý ustřice
Stejně tak musel čmajznout plnící pero, prostě musel... a dát amnestii pacholkům, kteří mu sponzorujou psaní knih, které nikdo nečte a institut, který nikoho nezajímá... jen na okraj, aby to vše dávalo smysl: Ing. Miloš Zeman, registr. u StB 31. 1. 1984, krycí jméno MAN, č. sv. 27296. Svazek zničen 5. 12. 1989.
Ing. Václav Klaus, CSc., registr. u StB 31. 1. 1984 (ve stejný den jako kamarád Miloš Z.), krycí jméno KLUK (zřejmě narážka na potentní homosexualitu), č. sv. 27299. Svazek zničen 7. 12. 1989.
K dohledání na Slovensku, kde nebyly reg. svazky zničeny!! I soudruzi udělají někdy chybu...
Kopie byly též uloženy na KGB v Moskvě. Možno i proto tito vzorní agenti slouží věrně, pardon, jsou vydíratelní, Moskvou...
Klausova pokročilá stařecká demence přeskočila na členy jeho institutu. WHO si tak může do seznamu nakažlivých nemocí připsat další.
Poslední věta článku je podle mne důležitá.
Klaus, ani Weigel nejsou tak hloupí, aby nevěděli, že poslední léta lžou stále víc a víc.
Ale PROČ ? Jaký to má smysl ? To by bylo zajímavé vědět...
pro narcistni psychopaty neni nic prijemnejsiho nez obelhavat lidi a jeste si od obelhavanych nechat tleskat. Takovy vysmech na druhou. Doda vetsi pocit satisfakce