1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

A kdo ten zbytečný institut platí ? Že by Kožený ?

Divím se podržtaškám - novinářům, že se té dnes nuly stále na něco ptají ?

4
Před 1 rokem

Zde lze porovnat a posoudit dva diametrálně odlišné názory pracovníků FORUM 24 a IVK. Není divu, že se "jakoby" tolik liší. Ta všemi skloňovaná pravda bude, jako vždy, někde uprostřed. Není nutno to vidět černobíle, ale ve stupních šedi. Vyniknou pak i pozoruhodné detaily.

7
Před 1 rokem
Martin Hrdlička

Ano! Dám příklad: někdo si o Vás myslí, že jste b!b. Vy sám si to nemyslíte.

Pravda bude někde uprostřed (poloviční b!b).

3
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

„Poslušně hlásím, že jsem to, pane obrlajtnant, pozoroval. Já mám, jak se říká, vyvinutej pozorovací talent, když už je pozdě a něco se stane nepřijemnýho. Já mám takovou smůlu jako nějakej Nechleba z Nekázanky, který tam chodil do hospody V čubčím háji. Ten chtěl vždycky dělat dobrotu a vod soboty vést novej život, a vždycky na druhej den říkal: ‚Tak jsem vám, kamarádi, k ránu pozoroval, že jsem na pryčně.‘ A vždycky ho to stihlo, když si umínil, že půjde v pořádku domů, a nakonec se vysvětlilo, že porazil někde nějakou vohradu nebo vypřáh koně drožkářovi nebo si chtěl pročistit fajfku pérem z kohoutího chvostu nějaký policejní patroly. Von byl z toho celej zoufalej a nejvíc mu to bylo líto, že se ta smůla táhne po celý generace. Jeho dědeček šel jednou na vandr…“

.

[J. Hašek, Švejk]

21
Před 1 rokem

hodnej .. na stará kolena se ještě stane hrdinou sovětského svazu 😉

5
Před 1 rokem

Jedna pravda hystericky prosazovaná u mě vždy vzbuzoval pochybnosti, viz život v ČR před 89. Říká se “pravda je uprostřed” a tu opravdovější pravdo se snad dozvíme tak za 50 let. Jsem starší člověk, už jsem něco viděl a také mnoho pravd, které po čase pravdami nebyly.

6
Před 1 rokem

Forum 24 opět jako žumpa. Bez ohledu na názory autora, se kterými by se ve slušné společnosti dalo i polemizovat, je hlavním nezkrytým účelem článku dehonestovat a urážet.

9
Před 1 rokem
Ivan Khol

Žumpou se oháněl alkoholik Zeman. Jistě váš oblíbenec. Mimochodem, radil Putinovi novináře likvidovat. Tak zalezte zpět do svého kanálu.

7
Před 1 rokem

Pan Klaun je pomatený člověk, který z nějakého (asi lékařského) problému vždy bude stát v opozici. Covid není, oteplování není, když prší tak vlastně neprší. Tento člověk prostě rád upoutává pozornost, nic víc za tím není. Dědo kup si fajfku a dej už pokoj s tvejma hovadinama.

A co se týká mne přistupuji k věcem logicky ve válce je viník ten kdo první vystřelí. V hospodě na baru,když si budete nadávat a pak se porvete soud bude zajímat kdo dal první rádu, ty kecy kolem je jen omáčka.

A co se týká UA je všem jasné, že to byla studená válka obou a obě strany ji chtěli, protože 40 mil obyvatel je sakra velké číslo a budoucí velká armáda. Její lidé si zvolili západ a Vládík to chtěl silou změnit. To je celé

5
Vojtech Brejzek

Je to jen narcis z modrý ustřice

3
Před 1 rokem

Stejně tak musel čmajznout plnící pero, prostě musel... a dát amnestii pacholkům, kteří mu sponzorujou psaní knih, které nikdo nečte a institut, který nikoho nezajímá... jen na okraj, aby to vše dávalo smysl: Ing. Miloš Zeman, registr. u StB 31. 1. 1984, krycí jméno MAN, č. sv. 27296. Svazek zničen 5. 12. 1989.

Ing. Václav Klaus, CSc., registr. u StB 31. 1. 1984 (ve stejný den jako kamarád Miloš Z.), krycí jméno KLUK (zřejmě narážka na potentní homosexualitu), č. sv. 27299. Svazek zničen 7. 12. 1989.

K dohledání na Slovensku, kde nebyly reg. svazky zničeny!! I soudruzi udělají někdy chybu...

Kopie byly též uloženy na KGB v Moskvě. Možno i proto tito vzorní agenti slouží věrně, pardon, jsou vydíratelní, Moskvou...

8
Před 1 rokem

Klausova pokročilá stařecká demence přeskočila na členy jeho institutu. WHO si tak může do seznamu nakažlivých nemocí připsat další.

9
Před 1 rokem

Poslední věta článku je podle mne důležitá.

Klaus, ani Weigel nejsou tak hloupí, aby nevěděli, že poslední léta lžou stále víc a víc.

Ale PROČ ? Jaký to má smysl ? To by bylo zajímavé vědět...

13
Před 1 rokem
Jindřich Kubec

pro narcistni psychopaty neni nic prijemnejsiho nez obelhavat lidi a jeste si od obelhavanych nechat tleskat. Takovy vysmech na druhou. Doda vetsi pocit satisfakce

6
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt