Přesná analýza těch exhibicionistických mameluků. Jen si myslím, že ještě lepší, než je stíhat za urážku soudu, by bylo, aby je soud zbavil svéprávnosti a nařídil jim jako nebezpečným šílencům léčebný pobyt v blázinci na dobu neurčitou.
Bylo by to asi lepší než zasloužené vězení za teroristické útoky na Pražany, protož z vězení je pustu musí, a často je pustí i předčasně, bez ohledu na to zda se napravili či nikoliv.
To v blázinci nehrozí, tam by měli pustit mezi lidi jen ty vyléčené 😄
Oni mají právo mne zastavit při cestě do práce a já nemám právo se ani tomuto bránit.
Řidiči jsou arogantní bezohlední smradi. Kdo jim dal právo všechny obtěžovat hlukem, smradem a zdržováním? Táhnou se jak lemry a zabírají místo. Doufám, že už konečně zdraží benzín, aby ti otrapové spařili. Řidiči, stejně zdechnete v těch svých plechovkách a žádná škoda.
Rád bych Vás potkal někde pevně přilepeného. Nečekejte ani omylem, že bych volal nějaké odborníky, aby Vás jemně odlepili. Jak jste se přilepil, tak bych Vás odlepil. Klidně i s kusem asfaltu na dlaních nebo s kusem kůže na asfaltu. A to mi můžete věřit, že obě varianty by Vás vážně bolely.
Bylo by dobré postarat se aby poslední generace byla opravdu poslední. A ještě co nejdříve.
Pokud si právo vykládají, že mají právo blokovat, pak si vykládám, že mám právo projet anebo použít dostupné prostredky k odstranění překážky
Nebo se přes překážku dostat jakým koli způsobem.
Jestli chtějí tyto skupinky exotů na magistrále cyklopruhy,tak je potřeba jim vyhovět pod podmínkou,že budou mít za povinnost každý den jezdit v plném provozu,aby si procvičily plíce výfukovými plyny projíždějících aut
teď už je jen otázkou kdo provádí větší hysterickou exhibici tihle magoři na silnici a nebo pětikolka
Za hysterickou exhibici bych označil spíš váš hloupý příspěvek.
A jak se všichni včetně policajta smějou. Mají z nás p...l. A proč 30 km/h, mně se to zdá moc. Já myslím, že 10 km/hod by bohatě stačilo. V Praze určitě.
Jsou to hlupáci. Pokud by chtěli lepší vzduch či méně hluku, tak nebudou v jiných kauzách blokovat stavby obchvatů a dálnic.
Na to co provádějí by se našlo i u nás spoustu paragrafu je je stačí využít ale není čas mají jiné zájmy soudy a policie