Ať je to, jak je to pan Svoboda si musí uvědomit, že je sice vynikající sportovec, ale v první řadě vojak a měl by si velice dobře rozmyslet, co říká a jak říká, protože být sportovcem v řadách AČR má jistě spoustu výhod, ale také povinnosti a určitých omezení. Toto by měl vědět i p. Knížák....
Jan Jandourek je sebestředný demagog, neschopný diskuse a zcela podle not Fora 24 jednostranně píšící ve prospěch jedné strany. Své doby by byl v Rudém právu platným redaktorem s perspektivou stranické kariéry.
A vy jste? A své doby by jste byl?
Víte co je hrozné na stáří ? Když stárnout neumíte a řešíte věci, které váš mozek nemůže vyhodnotit protože už je mírně řečeno opotřebovaný. A ještě mne napadají slova z jedné reklamy : Pane Knížák, až se ten plot bude znovu natírat, vy už tady nebudete.
Já si pamatuji, jak prodával za astronomické částky Národní Galerii svoje obrazy, když dělal ředitele této instituce...
Měl by " zajít " s Vrabelem na náměstí....
Doufám, že jste myslel Knížáka.
Černochova je ministryně války. Furt budem zbytečně sypat na Ukrajinu, už aby to Rusko vyhrálo. Kdyby ukacka nepodporovali USA a EU a ostatní, tak je dávno klid.
Proč dobrovolně podporujete válku?
Opět super článek, ještěže je tady FORUM 24, co bychom si bez něj počali. Prosím, nerušte Forum 24, byla by to tragédie, naše vláda ví proč vám platí.
Ještě že vy bolšáni Forum tak bedlivě sledujete. Aspoň je pod pečlivou kontrolou.
Jan Jandourek by mohl pracovat rovnou pro Andreje Babiše, jeho duše je narušena dostatečně a orientuje se skvěle v novém prostředí, kdysi by pravděpodobně pracoval přímo v centrále STB nebo KGB. Gratuluji nám všem, k této Bohulibé novinařině.
Zajímalo by mě, co redaktor Jandourek po napsání tohoto ( neumím definovat) dělá. Jde se osprchovat, vyzvracet, nebo opít? Vždyť přece musí vědět jakou žumpu píše.... Věřím mu, že je to jen za těch 30 stříbrných, když máme ten Velikonoční týden.....
Pozoruhodný výron dezorientovaného autora.