1600/1600Zbývá 1600 znaků

Argumentovat tím, že v Rusku je lépe než na Ukrajině, protože z Ruska neutíká tolik lidí?

17
Před 2 roky
Eliška Janalíková

Paní Janalíková, do Ruska uteklo 2,800.000 Ukrajinců. Zkuste přemýšlet proč…

14
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Jestliže pan Svoboda nesouhlasí s politikou státu, což tak vypadá,

měl by opustit ČS armádu, ze které má coby sportovec jistě nemalé bonusy!

7
Před 2 roky

Dobrý je Knížákovo vysvětlení, proč je Ukrajina horší než Rusko." lidé od tuď utíkají zuřivěji než z Ruska. No jo, padají tam na ně ruské bomby.I věčného "disidenta"může postihnout demence,dosud byl akorát nesoudný.

12
Před 2 roky

Dezorientovaná duše. Moc hezky ho forum nazvalo. Připomíná mi to, když utekl do ameriky matuška. To ho rudé právo nazvalo pomateným umělcem. Že by podobnost těchto dvou medií čistě náhodná ?

13
Před 2 roky

Forum 24 může klidně kydat dál špínu na jakoukoliv opozici a jiný názor,pravdu ale soudruzi nezastavíte, dobře to víte a proto jen trapně kvičíte...

14
Před 2 roky

Já vidím největší problém v aroganci a chutí poroučet u ministrině Černochové a i u předsedkyně Pekarové.Tyhle dvě rozhodně národ spojovat nebudou.

14
Karel Madera

Kdo tady říká, že se s dezoláty chce někdo spojovat? 😄😄😄

2
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Mě by zajímalo jak se cítí novinář co píše pro Forum24/Rudé právo 🤔 hnus co se tady děje

23
Petr Houska

Já Právo nečtu. Proč čteš Forum 24 ?

18
Před 2 roky

Knižáka jsem nikdy nemusel,ale teď se projevil jako statečný člověk.Potrzuje přísloví.V nouzi poznáš přítele.

36
Martin Zlámal

V čem je statečný? V tom, že vyjádřil svůj názor? To je statečnost? Svoboda mohl trvat na svém taky.

13
Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 2 roky

Jakoubku, ty musíš být hluchý a slepý, jinak by jsi tento mizerně aktivistický komentář nemohl napsat.

9
Před 2 roky

Knížák chce být vidět a dělá to tak, že všichni až na (pro)ruské trolly nabývají přesvědčení, že se ocitl mimo realitu a úplně se zbláznil😂!

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt