1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

S láskou vzpomínají na dopis z roku 1968 i Pragováci.

11

Páně Vrábel ještě nezjistil, že v Rusku se nezavírá za propagaci genocidy, porušování mezinárodního práva, mučení a zabíjení nejen vojáků, ale i civilistu, ale za to, že s takovým jednáním člověk nesouhlasí. A to dokonce na 15 let.

22
Veronika Pavlíčková

To jste vypotila přímo sama?

19
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Za mě tedy nemluví.

Jen za Zemaka a Kikimuru.

Většina národa se s nimi nestotožňuje.

Media, nedavejte Vrabelovi žádný prostor. Je to vyžirka a nic jineho

95
Richard Kornas

Většina národa se totiž neztotožnuje s Vámi!

5
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Skutečně ten zoufalý dopis existuje ?

Jsou pro to seriózní důkazy ? Kde ?

Pokud ano, tak by měl být v učebnicích, jako odstrašující příklad toho , co všechno je v politice možné !

22
Před 1 rokem
Petr Hora

Nevěřte všemu co napíše Jandourek.

27
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

Vrabel? Kriste na nebi. Psychopat v pravém slova smyslu. Bez emocí, bez studu, bez sebereflexe, nic mu neni trapné. Orientovaný pouze na vlastní prospěch. Lže a manipuluje se stejnou lehkostí jako dýchá. Je jak čerstvé lejno na botě, na které se cestou prach a špína.

Naděje žije. Takové smrdute lejno každý jednou z body setře a to bude konec tohoto m6g9ra.

20
Před 1 rokem
Tomáš Stavinoha

Vy ho znáte '?

4
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

kazetová munice je pěkné svinstvo, to je jisté, co napsal pan Vrabel v dopise nevím, v ruce jsem ho neměl, na špinění lidí jsou v forum24 experti 👎

39
Před 1 rokem
Vladimír Zapletal

Přesně tak chlapče, Russáci ji používají od začátku zákeřného napadení Ukrajiny...

29
Před 1 rokemUpraveno

Tak kdepak máme všechny ty kolaboranty co lezli na proruské demonstrace pořádané Vrabelem a strašně se pak vztekali když byli označeni proruskými? Dám Vám jednoduchou radu, když nechcete aby Vás považovali za proruské tak nelezte na demonstrace, které pořádá proruská pátá kolona (Vrabel, Rajchl, SPD, KSČM, SPOZ, Trikolora apod.). 😉

45
Před 1 rokem
Pavel Stastny

Já jsem tady, ale na demonstraci jsem ještě nebyl. Tak co mi chceš?

15
Zobrazit dalších 19 reakcí
Před 1 rokem

Ještě tam chyběl "zvací" odstavec. Asi Vovovi taky napíši, že tenhle dezolát za mne nemluví..... Jestli tohle není fake, tak je Vrábel "ještě větší b1bec, než jsme doufali...."

38
Před 1 rokem

Ať se tam tahle špinavá, žebrácká veš odstěhuje když je to pro něj taková země zaslíbená, ale tam by tohle netáhlo šlo hned sedět. Tupec co ani neví že má místo huby rozmetač fekálií.

13
Filip Kral

Nemůže, to by musel mít vízum a to by musel začít konat nějakou práci.

3
Před 1 rokem

Nicka Vrábel by neměl být tolik probírán medii, aspoň ne komentovat jeho postoje, není to totiž treba. Nezaslouží si takovou pozornost.

16
Jaroslav Kasika

A ještě. daleko větší nicka Kasika, to komentuje.

2
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt