1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Proč už dávno není v psychiatrické léčebně anebo když tak miluje Putina tak ať se hned odstěhuje do Ruska.

19
Před 1 rokem
Roman Maleček

Já bych šel dokonce ještě dál sebrat české občanství a vyhostit do russka země jemu zaslíbené.

Před 1 rokem

Také se zaměřte na to, co se dělo/děje v USA a co provádějí oni!

Já vím že musíte psát takové články, ale nezaměňujte se jen na jednu stranu.

18
Před 1 rokemUpraveno
Zdeněk Pantůček

On posílal dopis i do USA? Asi o vrazích z Wall Streetu nebo americkém broukovi, ne? Jste směšný .

8
Před 1 rokem

problém není Vrabel. I mezi husami se totiž najde krátkozraký a přiblblý Husák.

Problém je až když ten starý husák zamíří s letkou zfanatizovaných hus do teplých krajin a letí přitom na sever. A tohle hrozí i některým těm našim husám ...

1
Před 1 rokem

Osobně se mě dotklo, když napsal, že píše za většinu čechů. Za mě teda rozhodně ten jantar nepíše a přeju dobrou chuť, až mu budeš znova lízat boty.

22
Před 1 rokem

Má cenu takového proruského tlučhubu komentovat? Aby na jednu stranu vyniklo hrdinství, musí existovat i podlost. Té má pan Vrábel vrchovatě.

13
Před 1 rokem

Janďourek kope, jak dodělávající kobyla. Co bude dělat až do whitehousu nastoupí Trump Bůh suď . . . . Inu - každý svého štěstí strůjce.

14
Před 1 rokem
Vladimír Línek

I když bude v Bílém domě Trump, u nás doma to pořád bude znamenat že vlastizrádci jsou Vrabel a jemu podobní. Ne naopak, jak patrně doufáte.

6
Před 1 rokem

Až si dopis přečtu, budu hodnotit a kritizovat. Pamatuji Chartu utajenou a pamatuji, jak umělci podepisovali, aniž věděli, proti čemu. Nechci být taky ten šašek, kterému se vyplatí zahnívat.

11
Před 1 rokem
Jiri Nejedly

Tak si ho přečtěte, v článku je odkaz. A nelžete, že umělci nevěděli, o co jde, když podepisovali Chartu 77. Okamžik, kdy jste se měnil na šaška, jste již propásl.

14
Zobrazit dalších 7 reakcí
Před 1 rokem

Vy jste neuvěřitelně štvavá mediální žumpa, čtu vás jen proto abych se po ránu dobře vyprázdnil.Dnes to šlo hladce,hlavně díky vám.

22
Před 1 rokem
David Holec

Diky za prispevek, kdyz vidim vasi fotku tak to slo taky hned

9
Před 1 rokem

Komu není shůry dáno, ten je blbej.

6
Před 1 rokem

To se mi snad nechce věřit. Jestli je toto pravda, zapsal se Vrabel nesmazatelně mezi zrádce národa.

18
Před 1 rokem
Jan Vorlíček

Pokud se ti nechce věřit, klidně se podívej na ty jeho stránky. Má to tam zveřejněné. Je to kolaborant a vlastizrádce, stejně jako veškerá ta pakáž kolem něj.

Odkaz

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt