Proč už dávno není v psychiatrické léčebně anebo když tak miluje Putina tak ať se hned odstěhuje do Ruska.
Já bych šel dokonce ještě dál sebrat české občanství a vyhostit do russka země jemu zaslíbené.
Také se zaměřte na to, co se dělo/děje v USA a co provádějí oni!
Já vím že musíte psát takové články, ale nezaměňujte se jen na jednu stranu.
On posílal dopis i do USA? Asi o vrazích z Wall Streetu nebo americkém broukovi, ne? Jste směšný .
problém není Vrabel. I mezi husami se totiž najde krátkozraký a přiblblý Husák.
Problém je až když ten starý husák zamíří s letkou zfanatizovaných hus do teplých krajin a letí přitom na sever. A tohle hrozí i některým těm našim husám ...
Osobně se mě dotklo, když napsal, že píše za většinu čechů. Za mě teda rozhodně ten jantar nepíše a přeju dobrou chuť, až mu budeš znova lízat boty.
Má cenu takového proruského tlučhubu komentovat? Aby na jednu stranu vyniklo hrdinství, musí existovat i podlost. Té má pan Vrábel vrchovatě.
Janďourek kope, jak dodělávající kobyla. Co bude dělat až do whitehousu nastoupí Trump Bůh suď . . . . Inu - každý svého štěstí strůjce.
I když bude v Bílém domě Trump, u nás doma to pořád bude znamenat že vlastizrádci jsou Vrabel a jemu podobní. Ne naopak, jak patrně doufáte.
Až si dopis přečtu, budu hodnotit a kritizovat. Pamatuji Chartu utajenou a pamatuji, jak umělci podepisovali, aniž věděli, proti čemu. Nechci být taky ten šašek, kterému se vyplatí zahnívat.
Tak si ho přečtěte, v článku je odkaz. A nelžete, že umělci nevěděli, o co jde, když podepisovali Chartu 77. Okamžik, kdy jste se měnil na šaška, jste již propásl.
Vy jste neuvěřitelně štvavá mediální žumpa, čtu vás jen proto abych se po ránu dobře vyprázdnil.Dnes to šlo hladce,hlavně díky vám.
Diky za prispevek, kdyz vidim vasi fotku tak to slo taky hned
Komu není shůry dáno, ten je blbej.
To se mi snad nechce věřit. Jestli je toto pravda, zapsal se Vrabel nesmazatelně mezi zrádce národa.
Pokud se ti nechce věřit, klidně se podívej na ty jeho stránky. Má to tam zveřejněné. Je to kolaborant a vlastizrádce, stejně jako veškerá ta pakáž kolem něj.
Odkaz