Nový slovník podle příznivců Zwyrtek Hamplové:
kapesní zloděj = nositel alternativního názoru na vlastnictví cizí peněženky
brutální napadení = prosazování zájmů subjektu, který nebyl respektován tak, jak si myslí, že si zaslouží
úmyslná lež = umlčovaná alternativní pravda
hloupý nevzdělanec = statečný bojovník proti násilnému totalitnímu prosazování jediného mainstreamového pohledu na svět
ahoj, už jsem chtěl jít spát, ale nedá mi to, jsme mimo mísu oba?
Milí přispívající, "opakování je matkou moudrosti (též studentů)" (repetitio mater studiorum est) a proto již po několikáté naléhavě opakuji tato dvě poučení:
"Jazyk myšlenky nepředbíhej!" (antičtí mudrcové - 6.stol.př.n.l.)
"Já si dávám DOBRÝ POZOR na to, co říkám, abych neřekl něco, co bych
(jednou) nechtěl slyšet!" (Jan Werich)
Pěkně prosím, važte slova! Udělat ze blbce není sice těžké, ale nesmírně těžké je tohoto označení se zbavit. "Čin kráčí za člověkem jako stín nikdy jej neopouštějící." (Buddha - asi 563-483 př.n.l.)
Cca 5000 p.n.l. Chamurapy: Oko za oko, zub za zub. 😉
"Kolaborantka a šiřitelka bludů Zwyrtek Hamplová" - elitní novinář Jandourek na FORUM 24 opět uráží a dehonestuje názorové odpůrce, vše pokračuje dál, jakoby se nic nestalo. Opět nevynechal ani svůj oblíbený výraz, kterým označuje vyjadřování názorů, se kterými nesouhlasí, a to "blouznění". Tato jeho fixace na určité výrazy, již ale začíná býti nudná. Kdo používá „dehonestující označení“, no přece FORUM 24. Jandourek hovoří o "nevzdělané senátorce", což je vědomá dezinformace, protože senátorka vzdělání jistě má a možná i vyššího stupně než Jandourek. Dále pan Jandourek na adresu senátorky uvádí "Doufejme, že zmatená paní nestačí svými nenávistnými a primitivními výlevy napáchat moc škody.", k tomu zbývá jen dodat, ještě že je článek pana Jandourka plný lásky a porozumění k paní senátorce.
Od kdy nazýváme lháře názorovými odpůrci? A jaké porozumění a lásku máte k paní senátorce vy? Možná by šlo zkoumat proč lže nebo proč šíří desinformace ale milovat ji kvůli tomu? To nemůžete chtít ani po blbých sluníčkářích.
Taky jsem nepochopila, kdo tuhle dezinformacni fake pipku Hamplovou volil. Je ze stejne staje jako Volny apod.Vubec nevim co dela v Senatu?
Napsala dem.pipka mdleho ro.a kdo volil ty demokrat.pipky a hnojni kohouty co si rikaji ,demok.
Vždyť ona má pravdu. nenávist šíří voliči TOP 09, ODS, Lidovců a podobných stran.
Jasně ...hnojomety nenávisti vůči premiérovi či vládě od ANO, SPD či Trikolory a jejich příznivců aby člověk hledal lupou, že? O agresivitě a kultivovanosti na srazech rajchlovců nemluvě, (jen sem tam šibenice, výzvy k defenestraci ......)
Všichni se v současné situaci snaží více méně potlačit šíření nenávisti. Jen tupci z F 24 jedou jak komunisti svou nenávistnou rétoriku.
Zwyrtek- Hamplová není z F 24.
Máte to v hlavě nějaké popletené. 🤣🤣🤣
Jestli bude ten dědula ve svém kyvadlovém stylu Dr. Jekylla a Mr. Hydea pokračovat, tak se za chvíli jistě dočkáme toho, že bude psát Ficovi z lochu zamilované a oslavné básničky😎 Hamplová z mohelnického MNV je zjev vskutku mimořádných rozměrů. Keporkak se vším všudy, včetně rozumu.
Keportak má podle vědců mozek , 190 IQ lidského, ty máš kolik.?
Je ostudou ČR, že tu může být senátorkou tvor, jako Zwyrtek-Hamplová... Dle očekávání zde mnozí diskutující potvrzují, že Albert Einstein měl pravdu: „Pouze dvě věci jsou nekonečné. Vesmír a lidská hloupost. U té první si tím však nejsem tak jist.“
Ostudou jsi ty své rodiny🤣
Takoví lidí jako Zvratek před lety v politice nebyli. Snad jen Sládek. A díky těmto lidem politika zhrubla. Klause ani Zemana nemůžu ani vidět, ti se podepsali nejvíc na rozkrádání této republiky, ale jedno jim musím nechat. Sprostota, urážení druhých u nich nebyla. To nemohu říct, ale o Babišovi a Ficovi. Ale přeji mu uzdravení.
Náhodou, dvě pravdy existují. Doma to musím často zahrát tak, aby moje pravda zůstala pravdou a zároveň měla pravdu manželka.