Když jsem do diskuze napsal "Vyšší princip", měl jsem trochu strach ale vidím, že proti této dámě to byl nevinný žert
P. Hamplovou neznám a je mi tak nějak ukradená jako spousta jiných lidí. Označit však někoho veřejně jako kolaboranta, to už je jiné kafe. Bylo by dobré si ujasnit pojem kolaborant a pak jej použít. Jinak to hraničí s trestným činem pomluvy. Pokud se paní tak necítí, doporučuji podat trestní oznámení na autora.
Mozna kdybis ji znal tak takova ho.na nepises.
Pinďourek opět vypotil nenávistný článek a jeho úderná jednotka lobotomů se může štěstím v diskusích zbláznit blahem, jak to paní senátorce nandávají.Pinďourek vypsal věci,které opět překroutil a které byly vysvětleny milionkrát, dezinformace chrlí Šafr a jeho Forum 24 každý den ve svých příspěvcích
To jste teď vyplodil nenávistný komentář. Pán redaktor nic nenávistného nenapsal. Ale to by jste asi musel umět číst mezi řádky.
Vanička Zwratek Lemplová zase perlí 🙂.
Dobré odpoledne. 100% pravdivý článek. Fico vyzývá ústy nově zvoleného prezidenta Pellegriniho občany Slovenska k "odhození" nesnášenlivosti. Dnes to tu někdo psal jinde .Ať si premiér Fico zamete před svým prahem. To jak se on a jeho noh sledi chovali k prezidentce Čaputové je PŘESNĚ popsáno v článku.🤔.
Kolik si toho zasloužila a kolik ne.
Nikdo z vás provládních patolízalských pisálků neudělal nikdy pro lid český i jednotlivé občany ČR tolik co paní Jana Zwyrtek - Hamplová. Inteligencí, vědomostmi a morálními hodnotami vás strčí do kapsy.
Vy pisálkové médií typu Seznam a Forum24 jste nevědomé nuly. Psát články tohoto typu je znak diletantství, malosti a idiocie.
Vaši čtenáři, kteří Vám vaše dezinformace věří, aniž by znali fakta, jsou rovněž nemorální, hloupé, ubohé, diletantské nuly.
Lidé, zadržte kritická slova...možná dehonestujete budoucí ministryni zdravotnictví, nebo kultury.
Názory paní Hamplové jsou mi blízké.Je to úplně normální opoziční politička.Až se po volbách karty obrátí,bude to vážená paní.S tim tady ti pisálkové,kdyby se rozkrájeli,nic neudělají.
Pokud lež (a to prokázanou) považujete za názor, v tom případě ano, věřím že je vám blízká!
Zatím (jistě překoná) nejhlubší novinářské dno pana Jandourka (vlastním jménem Janusz Pinderczuk). Účelová selekce nenávistných výroků (druhá strana se jich nedopouští?). Jak souvisí kovid a válka na Ukrajině s atentátem na Roberta Fica. Netrvalo dlouho, než se začalo s relativizováním tohoto hanebného činu a nemohl s tím začít nikdo jiný než novinářská hyena Jandourek.
ty jsi ale hloupoučký, co to meleš u účelové selekci? tak řekla ty bláboly nebo neřekla? když je řekla, tak se to musí zadokumentovat, tak se nesnaž to otořčit ty loupáku koblihový
FORUM 24 opět zvrací a pomlouvá osobnosti, které mají co říci občanům Českého státu! Užívejte si života v totalitě, kterou podporujete a snažíte ponižovat lidi, kterým nesaháte ani po kotníky! Proč to děláte VY žebráci, kteří nejste ani zaplaceni od svých bohatých politiků, co hrají falešnou hru politickou ve prospěch západních mocností, proti českému národu!!!
Život v totalitě jsem si užil před rokem 1989. Teď v totalitě nežijeme ani náhodou. Kdybychom žili, nebohá soudružko, už by za tento váš komentář bouchali u vás fízlové na dveře. Vy bohužel patříte k těm jednobuněčným organismům, které vnímají jen světlo a tmu a to ještě opačně. Neodpovídejte mi, nejsem na vaše slinty zvědavý.