Jen jsem se tak zběžně mrknul na komentáře a je vidět, že zde píše "většina elity" tohoto státu. Ano můžete si pogratulovat jste to opravdu vy kdo rozmychává vášně ve společnosti.
Nezlobte se, ale z úst dotyčné senátorky kolikrát vyjdou takové hlouposti, že se člověk nepřestává divit.
doufám,že všichni co pomlouvají paní senátorku ,odvádíte pravidelné desátky na tuto rádoby žurnalistiku.
Je to její legitimní názor, nevíte že je to lež, neřaďte se do řady vedle Josepha Goebbelse a podobným, nejste lepší ani horší než ona...
Jen si zkuste připustit že na tom může být zrnko pravdy a snažte se třeba získávat informace z co nejvíce zdrojů ...
Paní doktorka je úžasný člověk který kope za obyčejné lidi. Moc si jí vážím.
Forum24 je jedno z médií které vyvolává nenávist.
To nemyslíte vážně jen tím jak lhala s tuberkulózou a strašila tím lidi měla olamžitě být vyhozena ze senátu.Uvědomujete si co dělá za prasárny uvědomujete si že stát ji platí a dobře a ona do něho jen kope a sprostě lže.Pokud ještě pracujete zkuste veřejně nadá vat na zaměstnavatele.Je mě vás moc líto pokud nechápete
Jandourku, a co říkáš na ulhanýho nutelu v přímém přenosu?Odkaz
Že ty děláš ajťáka .
Je to její legitimní názor, nevíte že je to lež, neřaďte se do řady vedle Josepha Goebbelse a podobným, nejste lepší ani horší než ona...
Jen si zkuste připustit že na tom může být zrnko pravdy a snažte se třeba získávat informace z co nejvíce zdrojů ...
Typické odvádění pozornosti. Překrucování. ne že já mám dokázat svou pravdu, a vy mi máte prokázat, že lžu.
Další zdroje (aby jich bylo víc) , zjevně internetové dezinformace :-)
Zwratek hamplova je klasikou ukazkou tragedie demagogie a hruzu StranyPitomiovychDementu
Jak někdo mohl tuto osobu nechat vystudovat práva a dokonce zvolit senátorka.
To je přesně ukázka čaje senát zač a důkaz že je k ničemu. Jen aby Hrabala prachy.A to občané platí z daní.
Opravdová ostuda této země
PLUF Jandourku, udělejte s p. Hamplovou zde veřejný rozhovor a rozeberte ty vaše- její citace. Vždyť přeci jste novinář, máte tu možnost.
Článek je mimo jiné i o dezinformacich. Ale stačí se podívat jakou reklamou je doslova prošpikován samotný článek. Dost to pak celou vaši práci degraduje. Zamyslete se nad tím milá redakce, které inzerenty si pouštíte na svůj web.