Kdepak. Doplatil na svůj zlozvyk. Ale přitom mu neustále říkali: Evžo, to neděláš dobře, že ty odjištěné granáty vracíš zpátky do bedničky, to se ti jednou vymstí...
Kolem Prigožinovy smrti není divného vůbec nic. V momentě, kdy vzdal svoje tažení na Moskvu, bylo jasné na 1000 procent, že ho Putin zlikviduje a taky se to stalo. Podepsal si sám rozsudek smrti bez možnosti udělení milosti. Proč to udělal, ví čert...
U prigozina jsem nechápal 2 věci.
a) proč táhnul na Moskvu
b) proč v tom nepokračoval
Možná byl hloupý ale instinktem byl zabiják, musel vědět že ho za to zlikvidují
Afričtí soudruzi novináři mají svou vlastní pravdu (jak ví každý komunista a putinista, pravda je třídní + národní kategorie): Jevgenij Viktorovič Prigožin žije a žít bude navěky, minimálně v srdcích svých mužů. ❤️
Ovšem mýlí se v přirovnávání případu „smrti“ J. V. Prigožina ke „smrti“ al-Bagdádího resp. bin Ládina.
Ti dva teroristi nikdy neexistovali, „jejich“ videa byly pouhé holografické projekce, „jejich“ (zlo)činy spáchal Deep State.
To ví každý komunista a putinista, každý opravdový Rus.
Přivedli mužika do ZOO, postavili před výběh žiraf.
Mužik se k žirafám otočil zády a zavrtěl hlavou: „Ne, to není pravda. Takové zvíře neexistuje.“
Lze spekulovat
Lze řešit
Lze polemizovat
Opravdovou pravdu co se tehdy stalo a kdo tam byl jsou mimo naše platové zařazení. Věřím málo čemu, často ani sám sobě. Takže .... kdo ví?
Přesně tak.
Nemůžeme věřit nikomu a ničemu, my malí, chudí, obyčejní, pominutelní. 😢
Především ne vlastním očím, samozřejmě, přirozeně, vrozeně.
Nedůvěra je moudrost hlupáků.
V oživování mrtvejch věřej hlavně ty... jo satanisti :)
A fašisti!! 😁
Neříkal taky Něvzorov, že byl Prigožin spatřen, jak s Elvisem mastí karty?
Nikdy jsem netušil že se zařadí darebák Prigožin mezi osobnosti jako je Elvis.
"Dejte slovo Zemanovi!!!" Ten určitě ví, jak to bylo, sám Prigožin ho přeci označil za jediného přítele Ruska. Nebo toto byl Prigožinův polibek smrti? Kolem Prigožina přece vznikla legenda, že měl připravená k odletu dvě letadla atd. atd. Podle mě je možné cokoli, ale podstatné je, co jakákoli legenda o Prigožinovi může způsobit aktuálně. Vždy je nutno zvážit, komu by to vlastně sloužilo.
Prigožinův ksicht je nezaměnitelný. Pokud by byl naživu, již dávno by byl někde spatřen a vyfocen. Legendou o přežití se jen Putinův režim snaží vyvléci z vraždy spolubojovníků