příklad ze života :
všímejte si ,že když se lidi koukají na televizní detektivku tak se diváci rozdělí na ty co fandí zločincovi aby nebyl dopaden a nebo na ty co fandí detektivovi aby gangstera dopadl .
Naše soudružka je komunistka co fandí gansterům i v reálném životě ?
Zdechovský a Fialova sešlost je banda asociálních rozdmíchávačů a válečných štváčů!!
Oni jsou jak ti hloupí malí kluci co dráždí psa za plotem !
Forum 24,jeho příznivci,5tidemolice společenství špiónů a pc válečníků se Zdecovským včele.Se starchem jděte do zadele a privních ukrajinskych řad.Normální je nestrašit a neválčit.
A proto nás komouši 40 let připravovali na válku se západem?
Náš prezident bol pred1989 taky kovaný komunista,Spousty Ústavních soudcú,,,komunisté,A/proruský /Laciná fráze de,,,,ila z Bruselu co neví co se děje v Česku mezi lidma.
Potrefená husa vždy kejhá...
Ani jsem se nedíval na článek kdo ho psal, až později. Přesně jsem odhadl, že článek píše jeden ze strany, která kolaborovala a kolaboruje se všemi vládními strana - Zdechovský.
Ano komouší je banda proruSSkých trolu, společně z ruSSáčkama co zde stále píšou špínu 🤢🤢🤢 JAK KOMOUŠI 🤢🤢🤢
...jak komouši ty homouši.
Zdechovský z KDU to je s Peksou dvojka.pred 2 roky se snich stali práskači vEU a dnes mají zemědělci 4 za rok kontroly.
Rok 48 se opakuje komunisti křičí dej té nám hlasy a my povedeme dobře tuto zemi,a pak se zatmělo na strašně dlouho,a že se tito komunisté distancovali od KSČ nic nemění komunismus je jen jeden i kdyby byl jutovem pytli nebo v obleku
Vždyť ani nevíte co to komunismus je. To jste slyšel nebo četl na FORU24.
Zdravím borci.
Je mě z toho smutno...,vojnu jsem zažil "dva roky na čáře",tenkrát nás strašili západem ,dnes nám vyhrožují ruskem ,porád stejná písníčka , akorát jiný text.
Vídím jediný rozdíl po rusech ,zůstaly vši....,po američanech ....mekáč.
Ve finále nás oberou všichni ... i hodný pan Zdechovský.
Uvědomme si , že budou volby do Evropského parlamentu . To je " voco tu kráčí" , jde jen o prachy z politických keců . Je to jen divadlo, pro davy, o nic jiného !