Láska soudružky Konečné ke straně a ideálům marx-leninismu je zřejmě nekonečná.... Nevíte, prosím, jaká úměra je mezi tou její láskou a chytrostí??
Hlupáčku. Moje rodina byla za bolševiků u zdi. A jak ty tajtrlíku?
Plácáš o věcech,o kterých nic nevíš. A paní Konečná a je mi jedno pod kterou vlajkou, říká v devadesáti procent pravdu. Tedy to,co si myslí lidé,voliči. A to by měl dělat každý politik. Vzpamatujte se . Jinak to tu dopadne opravdu špatně.
Jak velký musí být člověk duševní mrzák že mu nejen že nevadí co ruSSko dělá, ale ještě je natolik blbej že to i obhajuje. Ti šmejdi patří zavřít
Absolutně nechápu co ještě ta banda rudejch zm.dů dělá ve vládě... Už po revoluci byli prohlášeni za zločineckou organizaci, takže předpokládám, že měli být taky oficielně zakázaný.
To platí i na našeho presidenta??
Konečná byla zvolena v demokratických volbách, zrovna tak jak Vondra a spol. Pokud s tím má někdo problém, nemusí k volbám chodit!!
červíku, ty k volbám nemusíš, ty jsi ty joudy bez páteře už volil.
Podepisuji se pod to, že komunisté jsou banda proruských kolaboratů a jak je vidět zde .nejsou sami.
Ježoure, tak ses nakonec přidal, aby nebyli tak sami? Nicméně, podepiš se, jak slibuješ a nech si to okolkovat, ať je to směroplatné. Co na to ty Máňo???
Nejlepší by bylo tuto samici od kohouta úplně ignorovat, nikam ji nezvat, ať si placá svoje moudra na 1. máje starým senilním komoušům.
Ty jsi fakt úplně hnědej "demokrat" viď?? Určitě tě učí ten "hrdina" z Řeporyjí, že ??? Vy dva se musíte přímo přitahovat 🙂.
Myslím, že ta dáma v komunismu moc dlouho nežila, možná jako dítě.
Pan europoslanec je neschopný břídil podle ní a pose.a.
Paní Konečná se, tuším, narodila po roce 1980. Takže s tím předcházejícím režimem nemá opravdu mnoho společného. a její názory jsou velmi rozumné, což se nedá říci o Zdechovském. Ten by pro koryto udělal cokoliv.
Komouši by v álejích měli suplovat ovoce.
A úplně nejvýš by měl být prezident, není-liž pravda?
Je zajimavé že kovaný komunista na hradě nevadí ,že by imponoval rychlostí převlekání kabátů nebo poslušností svých nových šéfu
Je rozdíl, kdo komunista byl a vyléčil z tohoto moru a je rozdíl, kdo komunista je dnes a ještě kovaný jako Anna Proletářka 😄
Už to strašidlo do zelí nikdy neukazujte !!!
Malé děti se jí bojí a dospěkým se dělá zle !
Ano, tu soudružku co bete plat v Eurech, místo rublech.
Zdravím . Po prvnich dvou větach , jsem myslel , že mluvite o p. Zdechovskym , sklamal jste mne . P. Zdechovsky je sedmilhář . Víte kolik diskuznich pořadu by musela p. Konečna absolvovat , aby řekla tolik lži co v jednom řekne p. Zdechovsky ? Myslm , že by to nestihla ani za rok .