Rusko když by chtělo tak si nevystřelíte ani z luku. S kým chcete soutěžit, a kdo vám o to stojí. Jestli si myslíte že ano tak to budou jen vaši rodinní příslušníci.
Aha, takže Rusko se vlastně na Ukrajině dva roky jen tak obsírá, protože chce?
Co pořád nadavate na komunisty , vždyť máte komunistického prezidenta, kterého jste si zvolili
Zeman byl také komunista a kandidát na prezidenta pan Babiš taktéž. Jistě nevolil ani jednoho, nemám pravdu?
Chudák tlustý nic neznamenají zcela v EU vlezlý Zdechovský by měl jít příkladem a postavit se u administrativního odvodu do první řady. Všemu rozumí a všude byl.
Brouk pytlík?
Ano. Souhlasím.
Komunistické jsou banda proruských kolaborantů.
No já to o Pavlovi tvrdím stále.
Pane Zdechovsky, můžete mne vysvětlit rozdíl mezi ,podle vas, prolhanym komunistem na Hradě a panl Konecnou?
rozdíl je asi 33 let. Tedy tolik je dělí od toho členství v KSČ.
jejich řeči poslouchat je podobné, jako by dnes někdo z tzv. "demokratizované" (cítíte tu absurdní vazbu) nsdap řečnil v evropském parlamentu - kde udělali soudruzi v devedesátém chybu?
Paní Konečná plně s Vámi souhlasim
krajinci brání svou vlast u nás. Proč ne doma . Tam je jich potřeba víc. S vlajkami na náměstí svobodu nevybojujou
Zdechovský je krysa která proleze kdejakou díru a pomlouvá úplně všechno jen aby byl vidět a slyšet fuj hnus.
Krysy jsou rudohnědá špína. Vítej soudruhu.
O Zdechovském nebylo roky slyšet a nyní, když se blíží EURO VOLBY tak rozdává rozumy na všechny strany
ano nevolitelny
co vidím tak se páni Konečná chová jak vlastenka a pojmenovává děje asi nejvíce pravdě a za to má můj respekt 🖐️
Pane Pokorným, Vy teda ale máte "češtin." To "páni Konečná" - to není překlep. To je hloupost. A "páni Konečná" je členkou komunistické stranym která podporuje inperialistické Rusko! Vždyť ruští komunisté jsou V. V. Putinem v Rusku naprosto odstrkováni, ničeni a ignorováni! Jak je mohou zdejší komunisté podporovat, když jejich soudruzi v putinovském Rusku jsou též pozici marginální strany?